FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
GeriOldman
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Apsolutna dominacija 30 minuta koju trebaš da krunišeš sa 2-3 gola i ti umjesto toga staneš i pokloniš ljudima povratak u utakmicu a umalo i potpuni preokret. Prokleta talijanština.
Luis Henrique zalutao u fudbal iskreno, ništa čovjek nema. Još jedan zabrinjavajuće loš transfer.
Luis Henrique zalutao u fudbal iskreno, ništa čovjek nema. Još jedan zabrinjavajuće loš transfer.
1921
Progleda sudac kroz prste Bissecku, ali ocajna lopta Sucica.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
GeriOldman
- Kontakt:
Više crveni nego žuti, spasila ga lopta koja je išla u aut. Užasna igra, tromo bezidejno.
1921
Hej sreće majko moja...
Užasna utakmica al velika pobjeda ako ostane ovako.
Užasna utakmica al velika pobjeda ako ostane ovako.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Nezasluženo totalno ali ko te pita
1921
Nezasluzena 3 boda, nakon 30 minute ocaj od igre a do tada smo mogli vodit 3 razlike.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Prodas bjukenena viljarealu za 9 miliona ovog dovedes za 25 totalno besmislen transfer bolje da se kanadjanin ostavio a ove pare ostavile il ulozile za neku deficitarniju poziciju
Naša najlošija utakmica ove sezone (ako zanemarimo odličnih prvih 30 minuta kad smo trebali još koji zabit). Oni parkirali bus a mi bezidejno kružimo, za divno čudo pogleda nas sreća na kraju iako je sve ukazivalo na kiks. Nek se i nama nekad malo vrati, ovako izgleda svaka druga Napolijeva pobjeda.
Opet ne mogu da se ne sjetim slučaja Lookman, baš takav tip igrača nam je trebao u ovakvim utakmicama kad se mučimo, da kreira nešto iz ničega jer svi su nam ostali igrači - igrači sistema.
Opet ne mogu da se ne sjetim slučaja Lookman, baš takav tip igrača nam je trebao u ovakvim utakmicama kad se mučimo, da kreira nešto iz ničega jer svi su nam ostali igrači - igrači sistema.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ne možemo okarakterisati kao baš veliki kiks kao oni kiksevi protiv Juvea ali De Gea i ostali bolji golmani iz lige bi ovo 99% skinuli. Prvi put od kako navijam za Inter, a ima tome preko 20 godina, da nam golman nije ni top 10 u ligi a uvijek smo imali jednog od najboljih na svijetu. Jbt Napolijev rezervni golman već 2 kola zaredom skida penale i donosi im bodove a ovaj naš ne može ništa ozbiljnije skinut.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Imam jedno zanimljivo pitanje. Barem je meni zanimljivo. Evo sad kad je prošao lijep dio sezone i mogle su se vidjeti mnoge stvari,kako dobre,tako Boga mi i loše, da li bi vi sad nakon 3 mjeseca sezone,da možete, zamijenili Chivua sa Simoneom? Ne mislim da ga smijeni,već da je tu Simone od prošle sezone na mjestu Chivua?
Ja ne bih. Uz dužno poštovanje Simoneu i svemu što je uradio za Inter. Chivu ima još dug put ispred sebe da bude trener nivoa Simonea,al mene je kupio ponašanjem i činjenicom da iskreno voli ovaj klub.
A i na terenu to nije loše...
Ja ne bih. Uz dužno poštovanje Simoneu i svemu što je uradio za Inter. Chivu ima još dug put ispred sebe da bude trener nivoa Simonea,al mene je kupio ponašanjem i činjenicom da iskreno voli ovaj klub.
A i na terenu to nije loše...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
U odnosu na prošlu sezonu Chivu je za njega Pep licno...
Covjek je uspio vratiti ekipu iz psihickog kanala i to je vjerovatno najveci razlog sto igramo kako igramo, a nije to toliko lose koliko neki predstavljaju...
Skroz drugacije vodi ekipu u odnosu na Inzaghia, i pomalo trazi svoje bez da neko ispasta, cak nikad vise rotacija nije bilo i svi imaju odmor, a rezultati ne trpe....
Meni je on top, jos da su ga ispostovali sa Lokmanom i jednim stoperom to je to, al valjda to rijese sa sljedećim ljetom...
Covjek je uspio vratiti ekipu iz psihickog kanala i to je vjerovatno najveci razlog sto igramo kako igramo, a nije to toliko lose koliko neki predstavljaju...
Skroz drugacije vodi ekipu u odnosu na Inzaghia, i pomalo trazi svoje bez da neko ispasta, cak nikad vise rotacija nije bilo i svi imaju odmor, a rezultati ne trpe....
Meni je on top, jos da su ga ispostovali sa Lokmanom i jednim stoperom to je to, al valjda to rijese sa sljedećim ljetom...
I mene je Chivu veoma pozitivno iznenadio, mislim da če postat top trener u budućnosti ali trenutno je Inzaghi jači taktičar, treba biti realan. U Italiji se to možda neće toliko promjetiti jer je slaba liga a igrači još nisu zaboravili Inzaghijeve uigrane automatizme (gdje se činilo da znaju igrat žmireći), ovo što trenutno igramo je sve Inzaghijev fudbal i Chivuu svaka čast što je inteligentno shvatio da ne treba mijenjati što dobro funkcionira, ali vidjet ćete razliku u knock-out fazi CL. Nemojte očekivati da Chivu izbacuje Bayerna i Barcu i dovede nas do finala CL. Ali CL mi je nebitna, prioritet treba biti vratit scudetto gdje mu je mjesto i proizvest neku novu zvijezdu a zasad to dobro radi, ispravio je neke Inzaghijeve greške (nema zacementiranih, izmjene mu nisu šablonske, daje šansu mladim, više rotira, ima muda napast Juve u Torinu i Napoli u Napulju...) a vjerujem da će vremenom uvesti nešto svoje počevši od nove formacije kad dobije adekvatne igrače. Ali i mi navijači moramo imat strpljenja, progledati kroz prste kad nekad kiksamo jer ipak je čovjek neiskusan i normalno je da će bit grešaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.