FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba sve to rastjerati od Mesketa do Karica! Razyebase sve sto se moglo razyebati. Jedva cekam utakmicu, vec sada cu kupiti jaja i staviti u garazu kraj radijatora da se usmrde!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Gracic je zavrsio posao sa Gorazdem tako da je tu stavljena tacka._dreamer_ je napisao/la:Kad imas likove poput Denisa Karica u rukovodstvu, kako onda da kazes da je neko drugi kriv za ovo rasulo...
Uzas... Prema nekim mojim informacijama od fuzije nema nista jer su pojedini iz kluba htjeli komad kolaca u Olimpicu. No vjerujem da je to i pticama na grani jasno.
Najtuznije od svega je to sto kroz ovaj primjer Karica vidimo da se ljudi ponasaju kao da je Sloboda privatna svojina. Kako onda podrzati klub kojim upravljaju takvi ljudi? Zalosno da zalosnije ne moze biti...
Ko zna mozda je ovo dio strategije da se klub ugasi. Slicna stvar kao sa Ditom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pametan Gracic, i neka ide tamo, i ja bih da sam na njegovom mjestu.Probisvjet je napisao/la:Gracic je zavrsio posao sa Gorazdem tako da je tu stavljena tacka._dreamer_ je napisao/la:Kad imas likove poput Denisa Karica u rukovodstvu, kako onda da kazes da je neko drugi kriv za ovo rasulo...
Uzas... Prema nekim mojim informacijama od fuzije nema nista jer su pojedini iz kluba htjeli komad kolaca u Olimpicu. No vjerujem da je to i pticama na grani jasno.
Najtuznije od svega je to sto kroz ovaj primjer Karica vidimo da se ljudi ponasaju kao da je Sloboda privatna svojina. Kako onda podrzati klub kojim upravljaju takvi ljudi? Zalosno da zalosnije ne moze biti...
Ko zna mozda je ovo dio strategije da se klub ugasi. Slicna stvar kao sa Ditom.
Nama propast kuca na vrata, jos samo da ih otvorimo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
glavu gore Tuzlaci, ranjeni lav je najopasniji lav...
nema teorije da će Sloboda nestati, ko to misli lud je ali baš...imamović dobro zna da mu vlast umnogome zavisi i od Slobode, simbola JI BOSNE, jer iza slobode postoji jedna masa navijača, čiji glas može dobrano uticati na budućeg pobjednika na izborima....siguran sam da će neko ili nešto, zbog ljubavi prema Slobodi, će svim silama naći, možda inostrane partnere, ili uspješne tuzlake koji žive vani, da se uključe u projekat Sloboda, koji bi podrazumijevao njeno ozdravljenje...
P.S. Niko ne zna šta donosi novi dan, možda se već nešto radi da bi se ojačala sloboda, ali se ne želi izlaziti u javnost. ko zna...

nema teorije da će Sloboda nestati, ko to misli lud je ali baš...imamović dobro zna da mu vlast umnogome zavisi i od Slobode, simbola JI BOSNE, jer iza slobode postoji jedna masa navijača, čiji glas može dobrano uticati na budućeg pobjednika na izborima....siguran sam da će neko ili nešto, zbog ljubavi prema Slobodi, će svim silama naći, možda inostrane partnere, ili uspješne tuzlake koji žive vani, da se uključe u projekat Sloboda, koji bi podrazumijevao njeno ozdravljenje...

P.S. Niko ne zna šta donosi novi dan, možda se već nešto radi da bi se ojačala sloboda, ali se ne želi izlaziti u javnost. ko zna...
Skoro sam pricao sa Matijasom Pejicem preko fb-a i evo sta kaze.
Matijas Pejić
nazalost to je sve ziva istina, sve to mogu potvrditi i ostalii igraci, meni je zao sto sam se raziso sa slobodom na ruzan nacin samo zbog gdina Karica, i mislio sam presutiti sve, al kad mi jucer nije htio dati platu za 10.mj a meske me bio stavio na spisak, e onda sam puko i otvorio se..
Meni je samo zao vas navijaca, jer igraci dodju i odu, a vi ste uvijek tu i vasu slobodu unistaju..
Pozz
Toliko o tome sta se desava u klubu a mi sutimo pa sutimo. Neka tako nam i treba.
Matijas Pejić
nazalost to je sve ziva istina, sve to mogu potvrditi i ostalii igraci, meni je zao sto sam se raziso sa slobodom na ruzan nacin samo zbog gdina Karica, i mislio sam presutiti sve, al kad mi jucer nije htio dati platu za 10.mj a meske me bio stavio na spisak, e onda sam puko i otvorio se..
Meni je samo zao vas navijaca, jer igraci dodju i odu, a vi ste uvijek tu i vasu slobodu unistaju..
Pozz
Toliko o tome sta se desava u klubu a mi sutimo pa sutimo. Neka tako nam i treba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SultanSulejman
- Kontakt:
ako Bog daAlemC85 je napisao/la:glavu gore Tuzlaci, ranjeni lav je najopasniji lav...![]()
![]()
Dobar igrac lijevi bek bivsi mladi reprezentativac, 24 godine cini mi se.mikki21 je napisao/la:necu da vam sjedam na muku dok imate tonu svoji problema ali eto samo da se malo raspitam! kakav je ovaj matijas pejic kao igrac? podpisao je evo danas ugovor na godinu i pol s velezom pad da vidim sta mozemo ocekivat od njega? na kojoj poziciji igra? koliko godina ima? unaprijed hvala na odgovoru
- ASD
- Kontakt:
Sloboda Pejicu duguje 5000 KM.
Da li se zna koliko mu mjesecnih plata duguju?
Da li se zna koliko je iznosila njegova mjesecna plata
Da li se zna koliko mu mjesecnih plata duguju?
Da li se zna koliko je iznosila njegova mjesecna plata
- TzBulevar87
- Kontakt:
Meni je jako dobar igrac, poslije Stane je u Slobodi bio najbolji igrac po meni..mikki21 je napisao/la:necu da vam sjedam na muku dok imate tonu svoji problema ali eto samo da se malo raspitam! kakav je ovaj matijas pejic kao igrac? podpisao je evo danas ugovor na godinu i pol s velezom pad da vidim sta mozemo ocekivat od njega? na kojoj poziciji igra? koliko godina ima? unaprijed hvala na odgovoru
075
Ja kad sam napisao post prije 2 mjeseca i govorijo da je karic i cak mislim deda psovali majku igracima niko nije reagovao na to sad se cudite ,da to je istina imamo klosare u strucnom stabu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
daj boze da nam ne ugase klub, ali kako je stanje bogami bice jako tesko u narednih nekoliko mjeseci...daj boze da se izvucemo, ali ako se izvucemo ikad onda treba svima se mjke naebat
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SultanSulejman
- Kontakt:
Neće ti dati unijetiProbisvjet je napisao/la:Treba sve to rastjerati od Mesketa do Karica! Razyebase sve sto se moglo razyebati. Jedva cekam utakmicu, vec sada cu kupiti jaja i staviti u garazu kraj radijatora da se usmrde!!

Ima li u Tuzli neki novinar sa Mudima a da napravi kakav intervju sa načelnikom, kovačevićem, karićem. sadikovićem da barem znamo šta se planira

- TzBulevar87
- Kontakt:
Za tebe je Deda klosar covjek ??????sloboda je napisao/la:Ja kad sam napisao post prije 2 mjeseca i govorijo da je karic i cak mislim deda psovali majku igracima niko nije reagovao na to sad se cudite ,da to je istina imamo klosare u strucnom stabu.
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Misliš?SultanSulejman je napisao/la:Neće ti dati unijetiProbisvjet je napisao/la:Treba sve to rastjerati od Mesketa do Karica! Razyebase sve sto se moglo razyebati. Jedva cekam utakmicu, vec sada cu kupiti jaja i staviti u garazu kraj radijatora da se usmrde!!

Znaci ko bude gadjo jajima lozu ti si tajProbisvjet je napisao/la:Misliš?SultanSulejman je napisao/la:Neće ti dati unijetiProbisvjet je napisao/la:Treba sve to rastjerati od Mesketa do Karica! Razyebase sve sto se moglo razyebati. Jedva cekam utakmicu, vec sada cu kupiti jaja i staviti u garazu kraj radijatora da se usmrde!!

Mene samo zanima ko ce na kraju sezone preuzet odgovornost za to sto se nije ispunio zacrtani cilj, je mi samo u ludilu mozemo bit prvi na kraju sezone i uc u PL.
I oceli iko iz kluba (Kovacevic, Karic, Secerbegovic) izac ispred gradjana Tuzle i reci sa cim ulazimo u proljece...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Bulevar ti to mene prozivas je li ,nije klosar nego klosarcina koji je isto igracima psovao majku ti
ga branis i podrzavas kako si formuliso poruku objasni
ga branis i podrzavas kako si formuliso poruku objasni
SaltCityAttack je napisao/la:daj boze da nam ne ugase klub, ali kako je stanje bogami bice jako tesko u narednih nekoliko mjeseci...daj boze da se izvucemo, ali ako se izvucemo ikad onda treba svima se mjke naebat

Ova glupost me podsjeca na onu anegdotu, kad covjek provali da mu žena redovno puši spolni organ komšiji, vremenom to pređe i u redovan sex....a prevareni suprug onda konstatuje mrtav-hladan " e još ako su pocnu kar.ati analno, hebat cu im ma.mu"

Dok je navijaca koji podrzavaju kretene kao sto je deda koji je kao i karic psovao majku igracima ponizavao ih ovako ce uvijek da bude.Na stranu sta su uradili kroz karijeru bitno je ostati covjek ko god podrzava te ljude on ne zeli dobro slobodi .Jebu igracima majku ponizavaju i on neki covjek ko god tako misli gori je od karica i deda i slicnih .Covjek moras biti a to oni nisu zato je momak popizdio i otisao .Danas je obraz najeftiniji a sabani ga prodaju za kikiriki
Situacija u Slobodi se trenutno može samo ovim opisati :
Đekna još nije umrla,a kad će ne zna se !
Đekna još nije umrla,a kad će ne zna se !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.