Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2012, 18:38

:lol:
Da je samo jednom skočio, moglo bi se reći da je zbog toga što patuljčić ne vidi dobro (a zaklonjen je jednim igračem). Al' onaj drugi skok + p*derski potez nakon toga. :lol:

Mah, suđenje općenito je na niskim granama. Svi muku muče sa kojekakvim namještaljkama, čistim penalima koji nisu dosuđeni i glupo dosuđenim (da ne kažem nepostojećim) penalima. Serie A, Primera, Bundesliga i Premiership su u istom košu glede toga. Jbg.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2012, 18:47

A sve mogu fino rijesiti ubacivanjem tehnologije u fudbal. Neko mozda kaze izgubio bi se car fudbala, a ovako vec nije??? Ligu mogu osvojiti samo City,United i mozda nekad Chelsea i Arsenal ako kupe igraca, sta je sa Sunderlandom ili Evertonom???? Zato je meni drazi onaj tad fudbal iako je slabiji od danasnjeg, ali je i bio fudbal..
Celik!3,2,2.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 feb 2012, 18:48

Steta sto sudije nemaju opciju replay..:D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 feb 2012, 19:01

pregledo sam utakmicu. Oj jesmo ih poderali :oops: . mislio sam da nas je tot. izdominiro na sredini totalno, al kad sam ogledo nisam mogo' vjerovat, kako smo ih razvalili. Ni posle jednog gola se nisu vidjeli znaci depresije, nego smo igrali sve bolje i bolje kao da nismo gubili 0:2 .

Song je car nema dalje. Nema boljeg definitivno na njegovoj poziciji. Zadnji vezni da onako igra i napad i odbranu, ne postoji.

I jedan specijalan pozdrav sa Sagnu, koji je majmunu objasnio kako se igra i odbrana i napad :lol: :mrgreen: .

Po meni najbolja utakmica ove sezone, i tipično suđenje sudije. Kod prekršaja Artete ja mislim da nije dao znak da se izvede slobodni oni seljaci su nešto na brzinu izveli. na 16 metara. wtf
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 feb 2012, 19:10

Ma nije meni problem sudjenje. Oke, oštećen je Arsenal mnogo puta, isto tako i poguran. Problem je ovaj kreten.

A da ne spominjem da Arsenal nije pobjedio 11 ili 16 (neko, ko zna bolje će reći tačniju cifru) utakmica ,gdje je on bio glavni sudac. To ne može biti slučajnost, pa nije on nama samo sudio kontra Uniteda ,pa da kažem jbg bolji su.

Evo sad sam provjerio , u ligi prošle sezone Arsenal nije pobjedio niti jednu tekmu ,kad je on sudio (nisam gled'o kup tekme). Zanimljivo.

A evo sad provjerih i ovo. Ako su moji izvori tačni, Arsenal je zadnju tekmu ,u kojoj je sudio Mike Dean dobio daaavnog 30. novembra. 2008. godine, protiv Chelsea. Samo je čudno da Arsenal u tom periodu, od tada do juče, nije niti jednom pobjedio na tekmi, koja je povjerena Deanu. Da ne bude zabune, pričam o sezoni 2008/9. Nevjerovatno!

slika
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 feb 2012, 20:16

yebem ti i fudbal i Arsenal i vlasnike. pick@ im materina seljačka.
Ivan Gazidis reko' da Arsenal ipak neće imat 50m za pojačanja. pa dokle više pocrkali dabogda.
http://www.metro.co.uk/sport/football/8 ... an-gazidis" onclick="window.open(this.href);return false;
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2012, 20:18

Pa ti sad reci da je do Wengera, i da on nece kupovati igrace. Da hoce uci u upravu Usmanov, cisto radi Daina, jer ako Usmanov uzme 30% Dain se vraca, a to ce biti preporod Arsenala. Ovaj Gazidis je pizda zesca, naslijedio Daina i nije nista uradio.
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2012, 20:25

Do ljeta ko živ ko mrtav, ako se ne plasiramo u LP sigurno nećemo imati novca za trošiti, ali ako se plasiraju to je već druga priča. A i boga pitaj šta će u upravi bit dotad, možda Usmanov konačno udje u odbor, ipak fali mu samo 0.1% dionica...a neki dan sam čitao da će i Kroenke dat Wengeru casha za transfere... Ni bog ne zna kakvo nas ljeto očekuje.

Nego zadnjih 11 puta kad je sudio Dean Arsenal nije dobio. Prošle godine protiv yidsa također nas je zakinuo za jedan gol...Možda navija za njih, aj znaj. I sudije su ljudi koji navijaju za nekog.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 feb 2012, 20:33

Al kako imaju srca nas ovako spuštat na zemlju svaki put, kako. Pa od ovih istih ljudi su došle riječi da imamo te pare, pa da l' ti isti ljudi vide koliko su nam potrebna pojačanja, što zbog jednostvano potrebnog kadra, što zbog zakrpe povreda.

Pa hajd razumio bi da smo u krizi godinu dvije, al brate mili pa 6 -7 godina nije malo. Postali smo klub koji je uvijek pri vrhu a nikad u vrhu, najviše zbog ne ulaganja u tim. kako me ovo živcira sve :twisted:
Vođa zna.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2012, 20:40

Ja ne vjerujem ni da je uopšte imao tih 50 miliona, i prije je imao po 70-80 pa nikad ništa tako da....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2012, 21:04

Pa naravno da nije imao, i dok su ovi debili nece ni imati. Sad procitah da ustvari Arsenal ne vodi Peter Hill-Wood, jeste predsjednik, ali sve duznosti vrsi Gazidis. Isto tako, Wenger ne pregovara sa igracima, to radi Gazidis, radio Dain, Wenger se bavi skautingom. Dain je prvi kupio zvijezdu u Arsenalu(Dennis) i kupio mnogo igraca koji su doprinjeli razvoju Arsenala. Gazidis je jedino kupio Arshavina, ostalo smo se sve krpili mladim igracima, i nekim anonimusima. Treba priznati i reci da je dobro kupio Gervinha, ali treba reci da je ispao pizda sa Nasrijem i Cescom, Wenger je rekao kako Arsenal nije veliki klub ako proda igrace, a igraci su otisli. Ne vjerujem da bi Wenger tako lahko prekrsio svoju rijec, cak mislim da je do njeg Nasri i Cesc bi i dalje igrali u Arsenalu.
Celik!3,2,2.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 27 feb 2012, 21:28

Nije on,kao pojedinac,nikoga kupio...:) To je ucinio Arsenal od svojih para,stecenih profitima.Nasi vlasnici nisu darezljivi kao Chelsea-ovi,City-evi,Psg-ovi,pa da daju svoje pare,u Arsenalu se tim moze pohvalit' samo Dain koji je od svojih para finansirao veliku vecinu Dennisovog transfera.. ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 feb 2012, 21:33

Pa dobro htio sam reci da je ucestvovao, tj, da je bio glavni za to. A samim tim gestom Daina vidis razliku izmedju Juzno Afrikanca i Daina. Fazon je sto ovaj ne da ni Arsenalove pare za pojacanja, njegove niko ni ne trazi.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 27 feb 2012, 21:52

Samo ću reći da je to Metro objavio. Čista laž kao i sve što se pojavi tamo, zašto ni jedna druga novina to objavila nije? :roll: manite se toga, vidjet ćemo sve na ljeto :D

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 27 feb 2012, 21:54

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa dobro htio sam reci da je ucestvovao, tj, da je bio glavni za to. A samim tim gestom Daina vidis razliku izmedju Juzno Afrikanca i Daina. Fazon je sto ovaj ne da ni Arsenalove pare za pojacanja, njegove niko ni ne trazi.
To je to... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 feb 2012, 22:50

[youtube][/youtube]

Nemojte me napadati ako je bilo :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 feb 2012, 22:52

Samo mi je zao sto nisam mogao da na tottenhamovoj temi pročitam komentare nekih likova koji se ovdje vode kao najbolji poznavaoci Premiershipa i za koje tottenham igra bolji i ljepši fudbal od Sacchijevog Milana...

@Raul
Bilo je, ali svakako tu šušu od sudije treba pogledat još jednom. Kako taj čojk sudi protiv Arsenala strašno, čak nam je i Webb nagodniji kad igramo protiv Manchestera. :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 feb 2012, 22:54

Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

prvi put i nekako , pa hajd i drugi moze se provuc, al treći put kad je skočio :mrgreen:
Vođa zna.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 27 feb 2012, 23:06

Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 27 feb 2012, 23:25

suđenje nije bilo dobro, što ne sporim ali ovo za proslavu gola je duboko izvuceno iz konteksta ako mogu tako reci

covjek skace da vidi da li lopta ide u gol, sto i nije toliko tesko primjetiti ;)

za ove transfere cemo vidjeti na ljeto, ali popravili smo se na anketi, iznenada vise ljudi vjeruje da mozemo do 4pozicije

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.