HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Hoće li biti još bombi?! 

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
"Haha, a nije baš tako. Ali, ako svojim kvalitetom napravim razliku pa se ovim rivalima odvojimo do zimske pauze, što da ne" Lik se s ovom izjavom popiso na liguNjosa1921 je napisao/la:Dobar vam ovaj Sovsic, nije ni dosao, a vec sanja o odlasku. Po meni, sramotna izjava

Grande jesi poludio cuj protiv Ludegoretsa sa 4 napadaca, koji u zivotu nisu igrali defanzivno

The Nobles ⚔
- tutankamon1905
- Kontakt:
Primamo gol u prvih 5 minuta, al mislim da nas nece nagazat do kraja
-
Zgazite Tuta Bugare!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ne kontam kako Jović i dalje ima mjesto u prvih 11.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A ko će drugi kad fali pola ekipe.Lillard je napisao/la:Ne kontam kako Jović i dalje ima mjesto u prvih 11.
Solidno odigrali , u granicama naših mogućnosti.Soldo kriv za gol ali nas je kasnije spasio u par navrata.Nadam se da se neki igrači vraćaju za Čelik.U četvrtak napunit Pecaru , malo guštat uz navijanje.Pokušat ne srljat i ne primit neki naivan gol u prvom poluvremenu a u drugom "svi u napad" pa šta bog da.
Prije toga ne smije se izgubit u Zenici.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
U Zenicu s igracima koji nisu danas igrali, ionako su nam svi igraci tu nedje, ako ih Mise poslozi nije bitno ko ce igrat. A ako budu igrali Todorovic, Bekric i Fica velika je mogucnost da ce neko najebat.
The Nobles ⚔
Hoćeli Šovšić debitirati protiv Čelika??Dena94 je napisao/la:U Zenicu s igracima koji nisu danas igrali, ionako su nam svi igraci tu nedje, ako ih Mise poslozi nije bitno ko ce igrat. A ako budu igrali Todorovic, Bekric i Fica velika je mogucnost da ce neko najebat.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
To jedino Mise zna. Mogla bi biti sredina Sovsic - Perisic -Rustemovic. Cirjak, Pezer i Bekric su odigrali svih 90 odlicno drzali sredinu terena i treba ce im odmor.mirko1905 je napisao/la:Hoćeli Šovšić debitirati protiv Čelika??Dena94 je napisao/la:U Zenicu s igracima koji nisu danas igrali, ionako su nam svi igraci tu nedje, ako ih Mise poslozi nije bitno ko ce igrat. A ako budu igrali Todorovic, Bekric i Fica velika je mogucnost da ce neko najebat.
The Nobles ⚔
-
Sa vrlo dobrim veznjakom i vrlo dobrim spicem moze se u europi dosta napraviti, doci do grupne faze EL, uz malo i srece, naravno, discipline u igri i dobre trenerove postavke igre....
Ostali igraci da su prosjecni ligaski igraci...
Za neki rezultat u skupini trebaju jos vrlo dobar golman i stoper, a za docekati proljece u europi i jedno vrlo dobro krilo...i to je to...
Mi trenutno u kadru nemamo niti jednog vrlo dobrog igraca, o odlicnima da ne pricamo...imamo par dobrih ligaskih igraca, ostalo li-la...
Idemo dalje!
Kako i s kojim kadrom istrcati u Zenici?!
...............Soldo.............
Galic-Jakovljevic-Lastro-Stojkic
......Rustemovic...Perisic.......
Markovic....Sovsic.....K.Stanic
..................Bilbija.................
Ostali igraci da su prosjecni ligaski igraci...
Za neki rezultat u skupini trebaju jos vrlo dobar golman i stoper, a za docekati proljece u europi i jedno vrlo dobro krilo...i to je to...
Mi trenutno u kadru nemamo niti jednog vrlo dobrog igraca, o odlicnima da ne pricamo...imamo par dobrih ligaskih igraca, ostalo li-la...
Idemo dalje!
Kako i s kojim kadrom istrcati u Zenici?!

Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 10 avg 2018, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Koji si ti stručnjak,divim ti sePiazzaGrande je napisao/la:Sa vrlo dobrim veznjakom i vrlo dobrim spicem moze se u europi dosta napraviti, doci do grupne faze EL uz malo i srece, naravno...ostali igraci da su prosjecni ligaski igraci...
Idemo dalje!
Kako i s kojim kadrom istrcati u Zenici?!![]()
Na prvo mjesto stani i ostani!
Steta radi nepotrebno primljenoga gola,
ali svaka cast Soldi da ga to nije izbacilo iz takta,
do kraja odradio vrhunski posao...
Vrljicak mi se ucinio sporiji i od Stojkica,
ili je onaj crnac samo bio kopija Usaina Bolta...
Bekricu se do sada dala sansa po 10-15 minuta, eto i Mise konacno nesto shvatio,
jucer protiv najjaceg protivnika mu odradio svih 90 minuta bez problema,
jedini nas veznjak koji nema problema sa loptom u nogama...
Ako se ne dovede neki ekstra napadac, onda Bilbiju na centarfora,
iza njega Todorovic-Bekric-Sovsic i tako na krcatoj Pecari pokusati slomiti Brazilske Bugare.
ali svaka cast Soldi da ga to nije izbacilo iz takta,
do kraja odradio vrhunski posao...
Vrljicak mi se ucinio sporiji i od Stojkica,
ili je onaj crnac samo bio kopija Usaina Bolta...
Bekricu se do sada dala sansa po 10-15 minuta, eto i Mise konacno nesto shvatio,
jucer protiv najjaceg protivnika mu odradio svih 90 minuta bez problema,
jedini nas veznjak koji nema problema sa loptom u nogama...
Ako se ne dovede neki ekstra napadac, onda Bilbiju na centarfora,
iza njega Todorovic-Bekric-Sovsic i tako na krcatoj Pecari pokusati slomiti Brazilske Bugare.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Danas ocekujem max 5 igraca, ukljucujuci golmana koji su igrali u Razgradu, sve vise os toga je ponavljanje greske od proslog tjedna.
The Nobles ⚔
Miše ostani u Zenici
pa znaš li ikako da si trener prvaka???
Od koga si se prepao, od jednog jadnog Čelika?
Mislio sam da je utakmica u Bugarskoj bila prekretnica,
ali ništa od toga, toplo-hladno, više smrznuto djeluje momčad pod njegovom palicom...
Nisi dostojan klupe u Vitezu, a kamoli u Mostaru...

ali ništa od toga, toplo-hladno, više smrznuto djeluje momčad pod njegovom palicom...
Zadnja izmjena: Taramba, dana/u 12 avg 2018, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozemo li napadaca dobit kad vec ne mozemo trenera. Ne vjerujem ni da bi Mise uspio uj.e.bat ovu ekipu da imamo napadaca..necu cak ni rec da zelim dobrog napadaca, nego samo napadaca...jer ovo ove sezone su napadaci u pokusaju
- Robijas007
- Kontakt:
Jadnog Čelika? Jesi gledao utakmicu? Navedi kako misliš to što si rekao,pa nismo vam mi Vitez pa da vam se naguzimo kad god dodjete,i naviknite se na poraze u Zenici,jer to je ono što ćete donositi narednih godina iz ZeniceTaramba je napisao/la:Miše ostani u Zenici![]()

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Sa Vitezom ste se trebali boriti ove sezone u ligi niže, zato smanji malo doživljaje i zahvali se Borcu iz BLRobijas007 je napisao/la:Jadnog Čelika? Jesi gledao utakmicu? Navedi kako misliš to što si rekao,pa nismo vam mi Vitez pa da vam se naguzimo kad god dodjete,i naviknite se na poraze u Zenici,jer to je ono što ćete donositi narednih godina iz ZeniceTaramba je napisao/la:Miše ostani u Zenici![]()
Nisi dostojan klupe u Vitezu, a kamoli u Mostaru...![]()
![]()

Široki je kolo prije natamburao jadnog Čelika, mi odigramo očajno - znamo zašto i onda nakon vaše pobjede godine si se našao da šesterostrukom prvaku da prijetiš

Pozdrav Jamaku i Stevi Nikoliću...
-
Zadnje tri utakmice- tri poraza bez postignutog gola...
Nemamo igru, ne stvaramo sanse...
Treneri vatrogasci su nam donosili titule-Karacic, Marinovic i Sliskovic 2x, a oni koje je uprava nakon odredjenog perioda mozganja dovela su bili potpuni promasaj-Krsticevic, Barbaric, Mise...
Dobri operativci, losi planeri u upravi..
Nemamo igru, ne stvaramo sanse...
Treneri vatrogasci su nam donosili titule-Karacic, Marinovic i Sliskovic 2x, a oni koje je uprava nakon odredjenog perioda mozganja dovela su bili potpuni promasaj-Krsticevic, Barbaric, Mise...
Dobri operativci, losi planeri u upravi..
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.