FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
31
11%
Drugi
26
9%
Treći
86
30%
Četvrti
70
24%
Peti
24
8%
Šesti
15
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
11
4%
Ispadamo iz lige
18
6%

Ukupno glasova: 287

rimljanin90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rimljanin90 » 02 jan 2026, 01:17

ado-hz je napisao/la:
02 jan 2026, 00:50
rimljanin90 je napisao/la:
02 jan 2026, 00:37
ado-hz je napisao/la:
02 jan 2026, 00:16

Vidim ja da se ti hvataš za bilo sta samo da opravdas Mirvica za vjerovatno ponovno dovođenje igraca na svoju ruku...al sad svojim parama ne Tanovim.
Hoces me nazvat strumfom ili uposlenikom kluba? Sta mislis da probamo vratiti dupovca? On bi bio pravo pojacanje jelde?
Kakve veze ima Dupovac sa ovom pricom. Ja sam misljenja da Mirvic pojma nema o dovođenju igraca, niti zna niti ima nos za dovesti igraca.
Od 10 igraca koje dovodi na svoju ruku ubost ce sa jednim.
U potcastu Zdravko Mamic prica da su 4-5 godina iz Sarajeva Mirvic i Tan bili "dosadni" da ih privole da udju u klub na bilo koji nacin.
Pa ako si vec uspio Mirvicu da dovedes Zorana da ti vodi sportsku politiku onda budi pametan i ne mijesaj se.
Ili po tebi treba i Mirvic da dovede nekog igraca onako za svoju dusu pa taj bio dobar ili los mora da igra jer ga je on doveo? Ala Peneranda :kafa:
Kako mozes biti toliko siguran da ovaj igrac ne odgovara mamicu? Teren je jedino mjerilo i svakako bi ovo bilo prvo pojacanje vjerujem od mnogih. I kako je mirvic tu treba se priznati da si haman svaku sezonu imao igracki najjacu ekipu. Ne znam kako se mozes zaliti i to jos na igraca koji nije ni potpisao a ima 26 golova u 40 i nesto utakmice.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 02 jan 2026, 01:23

Ma ljudi do prije koji sat nismo znali za tog čovjeka da postoji uopšte
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 02 jan 2026, 03:56

Pošto vidim neke komentare tipa "opet neznalice i kolumbijac ha hu". Da nam je Bogdom 10 kolumbijaca kao Kevin Viveros godišnje jer smo za 9 minuta koje je odigrao za nas uzeli 2.26mil € ali hajde ne bi nekima Bog udovoljio. Na sve seru!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 02 jan 2026, 04:18

znaci navijamo za fk transfer i slavimo cifre koje nam nista ne znace, tako nam recite

PajoZdjelar
Kontakt:

Post Postao/la PajoZdjelar » 02 jan 2026, 04:30

plisek je napisao/la:
02 jan 2026, 00:40
Rule_hz je napisao/la:
01 jan 2026, 23:35
Ovaj iz kolumbije karnana mrtva, opet se poceo u sportiski segment mijesati... Mislim da je Mamic napustio klub.
evo ovog ublehasa sa informacijama opet, jel ode Mirvic ko sto ste ti i ajlah najvljivali zadnja tri mjeseca, znal se sta?
Haveru, napisao sam ti šta će Mirvić uraditi, molim te mi odgovori nisam dobro.
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jan 2026, 05:07

Za 4 dana ce se znat jel MAMIC IN OR OUT

OVOG crnca niko ziv nije poznavao i po mom ovo je neka Mirviceva mreza, jer ako se vratimo u vrijeme Mamica u Dinamu nikad nikakve crnce dovodili nisu, onaj brazilac i ademi oni su polucrnci il zutonje al nijednog crnca nikad nisu imali u timu nit ako nista nikad nisam orocito da su prodali nekog crnca.

Opet kazem, momak nije podpiso i ako podpise mozda ce ici u B tim.

Cinimi se da je B-Tim idea Zdravka Mamica, jer tacno od prilike kad su oni usli u klub B tim se oformio. A svi znamo da je to njihov nacin vodjenja neke ekipe. Sjetimose Lokomotive i Rijeke obje ekipe bile dinamo b i dinamo c. Ti klubovi su bili proizvodjaci igraca sa dinamo i proizvodjaci dzabni bodova za dinamo, i oduzimaci bodova od posramljenog iskaranog i unistenog ajduja

Ko graficar vojvodina sto su vlasnistvo cz.

Nadam se da je plan ulazaka kravljeg cobana iz hrasnice u zeljku da to ide u tom smjeru da budu nesto sto je lokomotiva dinamu. Imaju isto ime vagovni

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 02 jan 2026, 06:34

Sve dok nema titule raja ce logicno biti nezadovoljna cak i da nam dovedu jos jednog Ljaljica

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 02 jan 2026, 07:24

n0dix je napisao/la:
02 jan 2026, 03:56
Pošto vidim neke komentare tipa "opet neznalice i kolumbijac ha hu". Da nam je Bogdom 10 kolumbijaca kao Kevin Viveros godišnje jer smo za 9 minuta koje je odigrao za nas uzeli 2.26mil € ali hajde ne bi nekima Bog udovoljio. Na sve seru!
Šta nama navijačima predstavlja ta prodaja?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 02 jan 2026, 07:42

H8Z7 je napisao/la:
02 jan 2026, 07:24
n0dix je napisao/la:
Šta nama navijačima predstavlja ta prodaja?
Najbolje da idemo u kantonalnu ligu, tamo klub moze opstati i sa malo para koje zaradi od navijaca

dmx
Kontakt:

Post Postao/la dmx » 02 jan 2026, 08:11

Ne znam otkud vam to da je Mirvic doveo ovog igraca.
Je l' to samo zato sto je iz Juzne Amerike? To Mamici nisi dovodili igrace iz Juzne Amerike?
Ne valja vam Mirvic, ne valja vam Mamic, ne valjaju vam Ljajic, Elzi, Renan... ima li neko da vam valja?! Na tekmama bude 2000 ljudi, kad klub plati kazne za pirotehniku, osiguranje,... bude par milja u minusu. Budite zadovoljni s ovim sto imamo (bilo bi to mnogo bolje da nije Vice), jer nikada ni mi, niti bilo koji klub u ovoj ligi necemo dovoditi igrace za 3-4 miliona. U nasu ligu mogu doci mladi igraci od kojih ce mozda nekad biti nesto ili igraci koji zavrsavaju karijeru. Previse smo mi razmazeni, a nemamo razloga jer Sarajevo nije Real ili City.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 02 jan 2026, 09:03

slika

Tito

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 02 jan 2026, 09:16

Kolumbijski mediji su pisali da je sjajnim igrama u prošloj sezoni privukao pažnju domaćih prvoligaša Atletico Bucaramange i Deportes Tolime koji su ga željeli vidjeti u svojim redovima ali i nekoliko klubova iz MLS-a.

Osim toga, za njega su interes pokazali i poljski Rakow te belgijski Cercle Brugge, no kako sada stvari stoje, odnosno ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, od drugog dijela sezone ćemo ga gledati u Sarajevu.

On je dobar za ove klubove, ali za nas nije?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 02 jan 2026, 09:21

Turo je napisao/la:
02 jan 2026, 09:16
Kolumbijski mediji su pisali da je sjajnim igrama u prošloj sezoni privukao pažnju domaćih prvoligaša Atletico Bucaramange i Deportes Tolime koji su ga željeli vidjeti u svojim redovima ali i nekoliko klubova iz MLS-a.

Osim toga, za njega su interes pokazali i poljski Rakow te belgijski Cercle Brugge, no kako sada stvari stoje, odnosno ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, od drugog dijela sezone ćemo ga gledati u Sarajevu.

On je dobar za ove klubove, ali za nas nije?
Ako je toliko dobar, što onda ne ode u te klubove nego pored MLS-a i sigurnih evropskih tekmi on dolazi nama.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 02 jan 2026, 09:25

Igrač iz Kolumbije, odmah ga doveo Mirvić :bow:

Ne mogu da shvatim ovakav nivo razmišljanja, kakava je ovo šizofrenija.

Opet na kraju čovjek nije ni potpisao nego samo se povezuje sa nama.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 02 jan 2026, 09:44

Ahahahha cuj ovoga delegata nije ovo Mamicev igrac jer je crnac.
Znaci,Boze :tokralju:

Onaj opet spominje racunicu i nesto se sabiraju i broje milioni od prodaje. :tokralju:

Dok treci opet pljuju jer lik eventualno dolazi kod nas pored nekih drugih euro klubova pa kao to je ekvivalent nekvalitetu.

Tu su cak i cetvrti koji kazu opet Mirvic radi na svoju ruku. :tokralju:

Koliko nas ima na tekmi,koliko clanova imamo,koliko trosimo i ostavljamo para u klubu??

Znam,toga nema jer nema natkrivene tribine,stadiona,itd…

Koja smo mi gowna od navijaca,ma odvratno.

Ovaj klub ne zasluzuje ovakve nazovi navijace!

Znaci,koja smo mi gowna to nadaleko nema!!!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jan 2026, 09:51

n0dix je napisao/la:
Ja bi radije napadaca koji ce doprinjeti sa 20 golova i podici pehar u Titovoj.Puno veci znacaj i satisfakcija nego 2-3 miliona.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 02 jan 2026, 09:56

TrofejiSuTu je napisao/la:
02 jan 2026, 09:44

Onaj opet spominje racunicu i nesto se sabiraju i broje milioni od prodaje. :tokralju:

Dok treci opet pljuju jer lik eventualno dolazi kod nas pored nekih drugih euro klubova pa kao to je ekvivalent nekvalitetu.

Koliko nas ima na tekmi,koliko clanova imamo,koliko trosimo i ostavljamo para u klubu??

Ma nisu **** al da budale imaju internet to jes' 100%.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2026, 10:06

Niste vi moralni majke mi :D . Malo relax i počnite dolaziti na utakmicu, nebi škodilo malo više podrške a manje pametovanja.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 02 jan 2026, 10:09

ŠTA_JE je napisao/la:
02 jan 2026, 09:56
TrofejiSuTu je napisao/la:
02 jan 2026, 09:44

Ma nisu **** al da budale imaju internet to jes' 100%.
Meni je još fascinantniji zaklučak:
Igrač iz Kolumbije, Mirvić ga dovodi, Mamić odlazi.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 02 jan 2026, 10:30

Prodamo Bubanju, Jattu, Nidala, Viverosa, "uzmes" 10 miliona skoro KM na transferima i dovedes se u situaciju da nemas za plata mjesecima, duzan svim dobavljacima, kako sta , ismrko ih Mirva zajedno sa Ajlom i ovim sto je okupio oko sebe. Sasvim slucajno iz istog kluba Viveros i ovaj iz Kolumbije gdje zivi Mirvic, mozda je Mamic isao Mirvicu na kafu kuci pa ga uoci u prolazu, ja ne vjerujem da ima lludi da i dalje brane ovog idiota naseg nevjerovatno Boga mi.

Ostao samo zato sto je ovaj kod njih usao, isto tako obrnuto ovaj njihov debil je usao zbog naseg. Sad ce se dokazivati ciji je k.urac veci, ko ce mamu i babu na stadion dovesti, malo jaca verzija Brajlovica i jedan i drugi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, Napapijri i 34 gosta.