Kako mozes biti toliko siguran da ovaj igrac ne odgovara mamicu? Teren je jedino mjerilo i svakako bi ovo bilo prvo pojacanje vjerujem od mnogih. I kako je mirvic tu treba se priznati da si haman svaku sezonu imao igracki najjacu ekipu. Ne znam kako se mozes zaliti i to jos na igraca koji nije ni potpisao a ima 26 golova u 40 i nesto utakmice.ado-hz je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:50Kakve veze ima Dupovac sa ovom pricom. Ja sam misljenja da Mirvic pojma nema o dovođenju igraca, niti zna niti ima nos za dovesti igraca.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:37Hoces me nazvat strumfom ili uposlenikom kluba? Sta mislis da probamo vratiti dupovca? On bi bio pravo pojacanje jelde?
Od 10 igraca koje dovodi na svoju ruku ubost ce sa jednim.
U potcastu Zdravko Mamic prica da su 4-5 godina iz Sarajeva Mirvic i Tan bili "dosadni" da ih privole da udju u klub na bilo koji nacin.
Pa ako si vec uspio Mirvicu da dovedes Zorana da ti vodi sportsku politiku onda budi pametan i ne mijesaj se.
Ili po tebi treba i Mirvic da dovede nekog igraca onako za svoju dusu pa taj bio dobar ili los mora da igra jer ga je on doveo? Ala Peneranda![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ljudi do prije koji sat nismo znali za tog čovjeka da postoji uopšte
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Pošto vidim neke komentare tipa "opet neznalice i kolumbijac ha hu". Da nam je Bogdom 10 kolumbijaca kao Kevin Viveros godišnje jer smo za 9 minuta koje je odigrao za nas uzeli 2.26mil € ali hajde ne bi nekima Bog udovoljio. Na sve seru!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
znaci navijamo za fk transfer i slavimo cifre koje nam nista ne znace, tako nam recite
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
Haveru, napisao sam ti šta će Mirvić uraditi, molim te mi odgovori nisam dobro.
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)
(It's Just Older, Balder and Fatter)
Za 4 dana ce se znat jel MAMIC IN OR OUT
OVOG crnca niko ziv nije poznavao i po mom ovo je neka Mirviceva mreza, jer ako se vratimo u vrijeme Mamica u Dinamu nikad nikakve crnce dovodili nisu, onaj brazilac i ademi oni su polucrnci il zutonje al nijednog crnca nikad nisu imali u timu nit ako nista nikad nisam orocito da su prodali nekog crnca.
Opet kazem, momak nije podpiso i ako podpise mozda ce ici u B tim.
Cinimi se da je B-Tim idea Zdravka Mamica, jer tacno od prilike kad su oni usli u klub B tim se oformio. A svi znamo da je to njihov nacin vodjenja neke ekipe. Sjetimose Lokomotive i Rijeke obje ekipe bile dinamo b i dinamo c. Ti klubovi su bili proizvodjaci igraca sa dinamo i proizvodjaci dzabni bodova za dinamo, i oduzimaci bodova od posramljenog iskaranog i unistenog ajduja
Ko graficar vojvodina sto su vlasnistvo cz.
Nadam se da je plan ulazaka kravljeg cobana iz hrasnice u zeljku da to ide u tom smjeru da budu nesto sto je lokomotiva dinamu. Imaju isto ime vagovni
OVOG crnca niko ziv nije poznavao i po mom ovo je neka Mirviceva mreza, jer ako se vratimo u vrijeme Mamica u Dinamu nikad nikakve crnce dovodili nisu, onaj brazilac i ademi oni su polucrnci il zutonje al nijednog crnca nikad nisu imali u timu nit ako nista nikad nisam orocito da su prodali nekog crnca.
Opet kazem, momak nije podpiso i ako podpise mozda ce ici u B tim.
Cinimi se da je B-Tim idea Zdravka Mamica, jer tacno od prilike kad su oni usli u klub B tim se oformio. A svi znamo da je to njihov nacin vodjenja neke ekipe. Sjetimose Lokomotive i Rijeke obje ekipe bile dinamo b i dinamo c. Ti klubovi su bili proizvodjaci igraca sa dinamo i proizvodjaci dzabni bodova za dinamo, i oduzimaci bodova od posramljenog iskaranog i unistenog ajduja
Ko graficar vojvodina sto su vlasnistvo cz.
Nadam se da je plan ulazaka kravljeg cobana iz hrasnice u zeljku da to ide u tom smjeru da budu nesto sto je lokomotiva dinamu. Imaju isto ime vagovni
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Sve dok nema titule raja ce logicno biti nezadovoljna cak i da nam dovedu jos jednog Ljaljica
Šta nama navijačima predstavlja ta prodaja?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ne znam otkud vam to da je Mirvic doveo ovog igraca.
Je l' to samo zato sto je iz Juzne Amerike? To Mamici nisi dovodili igrace iz Juzne Amerike?
Ne valja vam Mirvic, ne valja vam Mamic, ne valjaju vam Ljajic, Elzi, Renan... ima li neko da vam valja?! Na tekmama bude 2000 ljudi, kad klub plati kazne za pirotehniku, osiguranje,... bude par milja u minusu. Budite zadovoljni s ovim sto imamo (bilo bi to mnogo bolje da nije Vice), jer nikada ni mi, niti bilo koji klub u ovoj ligi necemo dovoditi igrace za 3-4 miliona. U nasu ligu mogu doci mladi igraci od kojih ce mozda nekad biti nesto ili igraci koji zavrsavaju karijeru. Previse smo mi razmazeni, a nemamo razloga jer Sarajevo nije Real ili City.
Je l' to samo zato sto je iz Juzne Amerike? To Mamici nisi dovodili igrace iz Juzne Amerike?
Ne valja vam Mirvic, ne valja vam Mamic, ne valjaju vam Ljajic, Elzi, Renan... ima li neko da vam valja?! Na tekmama bude 2000 ljudi, kad klub plati kazne za pirotehniku, osiguranje,... bude par milja u minusu. Budite zadovoljni s ovim sto imamo (bilo bi to mnogo bolje da nije Vice), jer nikada ni mi, niti bilo koji klub u ovoj ligi necemo dovoditi igrace za 3-4 miliona. U nasu ligu mogu doci mladi igraci od kojih ce mozda nekad biti nesto ili igraci koji zavrsavaju karijeru. Previse smo mi razmazeni, a nemamo razloga jer Sarajevo nije Real ili City.
- Maroon1946
- Kontakt:
Kolumbijski mediji su pisali da je sjajnim igrama u prošloj sezoni privukao pažnju domaćih prvoligaša Atletico Bucaramange i Deportes Tolime koji su ga željeli vidjeti u svojim redovima ali i nekoliko klubova iz MLS-a.
Osim toga, za njega su interes pokazali i poljski Rakow te belgijski Cercle Brugge, no kako sada stvari stoje, odnosno ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, od drugog dijela sezone ćemo ga gledati u Sarajevu.
On je dobar za ove klubove, ali za nas nije?
Osim toga, za njega su interes pokazali i poljski Rakow te belgijski Cercle Brugge, no kako sada stvari stoje, odnosno ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, od drugog dijela sezone ćemo ga gledati u Sarajevu.
Ako je toliko dobar, što onda ne ode u te klubove nego pored MLS-a i sigurnih evropskih tekmi on dolazi nama.Turo je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:16Kolumbijski mediji su pisali da je sjajnim igrama u prošloj sezoni privukao pažnju domaćih prvoligaša Atletico Bucaramange i Deportes Tolime koji su ga željeli vidjeti u svojim redovima ali i nekoliko klubova iz MLS-a.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Igrač iz Kolumbije, odmah ga doveo Mirvić
Ne mogu da shvatim ovakav nivo razmišljanja, kakava je ovo šizofrenija.
Opet na kraju čovjek nije ni potpisao nego samo se povezuje sa nama.
Ne mogu da shvatim ovakav nivo razmišljanja, kakava je ovo šizofrenija.
Opet na kraju čovjek nije ni potpisao nego samo se povezuje sa nama.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ahahahha cuj ovoga delegata nije ovo Mamicev igrac jer je crnac.
Znaci,Boze
Onaj opet spominje racunicu i nesto se sabiraju i broje milioni od prodaje.
Dok treci opet pljuju jer lik eventualno dolazi kod nas pored nekih drugih euro klubova pa kao to je ekvivalent nekvalitetu.
Tu su cak i cetvrti koji kazu opet Mirvic radi na svoju ruku.
Koliko nas ima na tekmi,koliko clanova imamo,koliko trosimo i ostavljamo para u klubu??
Znam,toga nema jer nema natkrivene tribine,stadiona,itd…
Koja smo mi gowna od navijaca,ma odvratno.
Ovaj klub ne zasluzuje ovakve nazovi navijace!
Znaci,koja smo mi gowna to nadaleko nema!!!
Znaci,Boze
Onaj opet spominje racunicu i nesto se sabiraju i broje milioni od prodaje.
Dok treci opet pljuju jer lik eventualno dolazi kod nas pored nekih drugih euro klubova pa kao to je ekvivalent nekvalitetu.
Tu su cak i cetvrti koji kazu opet Mirvic radi na svoju ruku.
Koliko nas ima na tekmi,koliko clanova imamo,koliko trosimo i ostavljamo para u klubu??
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja bi radije napadaca koji ce doprinjeti sa 20 golova i podici pehar u Titovoj.Puno veci znacaj i satisfakcija nego 2-3 miliona.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nisu **** al da budale imaju internet to jes' 100%.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:44Ahahahha cuj ovoga delegata nije ovo Mamicev igrac jer je crnac.
Znaci,Boze![]()
Onaj opet spominje racunicu i nesto se sabiraju i broje milioni od prodaje.![]()
Tu su cak i cetvrti koji kazu opet Mirvic radi na svoju ruku.![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Niste vi moralni majke mi
. Malo relax i počnite dolaziti na utakmicu, nebi škodilo malo više podrške a manje pametovanja.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Meni je još fascinantniji zaklučak:ŠTA_JE je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:56Ma nisu **** al da budale imaju internet to jes' 100%.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:44Ahahahha cuj ovoga delegata nije ovo Mamicev igrac jer je crnac.
Znaci,Boze![]()
Onaj opet spominje racunicu i nesto se sabiraju i broje milioni od prodaje.![]()
Tu su cak i cetvrti koji kazu opet Mirvic radi na svoju ruku.![]()
Igrač iz Kolumbije, Mirvić ga dovodi, Mamić odlazi.
Prodamo Bubanju, Jattu, Nidala, Viverosa, "uzmes" 10 miliona skoro KM na transferima i dovedes se u situaciju da nemas za plata mjesecima, duzan svim dobavljacima, kako sta , ismrko ih Mirva zajedno sa Ajlom i ovim sto je okupio oko sebe. Sasvim slucajno iz istog kluba Viveros i ovaj iz Kolumbije gdje zivi Mirvic, mozda je Mamic isao Mirvicu na kafu kuci pa ga uoci u prolazu, ja ne vjerujem da ima lludi da i dalje brane ovog idiota naseg nevjerovatno Boga mi.
Ostao samo zato sto je ovaj kod njih usao, isto tako obrnuto ovaj njihov debil je usao zbog naseg. Sad ce se dokazivati ciji je k.urac veci, ko ce mamu i babu na stadion dovesti, malo jaca verzija Brajlovica i jedan i drugi.
Ostao samo zato sto je ovaj kod njih usao, isto tako obrnuto ovaj njihov debil je usao zbog naseg. Sad ce se dokazivati ciji je k.urac veci, ko ce mamu i babu na stadion dovesti, malo jaca verzija Brajlovica i jedan i drugi.

.png)