koje clanske?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta ce nehljebi ba, nemaju pametnija posla, sacekaj da kopiraju neciji izgled clanske hahah, niko nema pojma da radi svoj posao u našem klubu,pa ce i clanske da sacekaju .. puno se drbila natovarilo na sisu naseg kluba, i brukaju ga svakog trenutka evo i ovu cestitku su kopirali od dinama iz zg.. jadni smo mi sa ovakvim rukovodstvom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Prije svega Sretna nova godina bordo forumašima.
Ovaj info nije tačan, nikakva pomoć nije bila potrebna.
Ponovo ponavljam vec se odavno znalo da Tan odlazi i to nije nikakva loša vijest, na dosta stvari smo morali čekati na odobrenja i njihovu saglasnost.
Veliki smo pomak napravili i možete očekivati jako lijepe vijesti i jos veću finansijsku moć.
Dogovorili smo već 2 igraca i slobodno se opustite
- DoktorXabaras
- Kontakt:
junioR je napisao/la: ↑01 jan 2026, 14:44Prije svega Sretna nova godina bordo forumašima.
Ovaj info nije tačan, nikakva pomoć nije bila potrebna.
Ponovo ponavljam vec se odavno znalo da Tan odlazi i to nije nikakva loša vijest, na dosta stvari smo morali čekati na odobrenja i njihovu saglasnost.
Veliki smo pomak napravili i možete očekivati jako lijepe vijesti i jos veću finansijsku moć.
Dogovorili smo već 2 igraca i slobodno se opustite![]()
Kako me nervira ovo za clanske.Mrzim skretnicar al da ljudi bolje hajcaju to je daleko istina.Umjesto da se sinoc u 00:00 objavi ono nista evo pola dana proslo.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Ma lave ko ce ti objaviti ?? Neke ravnuke iz sfk? Vidis da ih boli k.... Za klubom i oni na godisnjem odmoru ko i mi sto smo u dr firmi... Ne mozes poredit njihov marketing sa nasim nikqko... Treba opusteno samo a ne ovako kao ovi sto dodju i gase požare i raji plasiraju suplju pricu a daleko je to od bajne situacije vidis kako je to kreni od fan shopa onih dukserica idt tako je i u klubu truhlo sve .. nemas direktora nemas nista....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta ste nervozni isto da ce te zakasnit na clanske , sto vas loze komsije . Hajmo mi sebe gledati i posjetu pojacati to je sto možemo raditi i pomoći klubu i igracima .
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Svakako se nećeš učlanit.Rule_hz je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:07
Ma lave ko ce ti objaviti ?? Neke ravnuke iz sfk? Vidis da ih boli k.... Za klubom i oni na godisnjem odmoru ko i mi sto smo u dr firmi... Ne mozes poredit njihov marketing sa nasim nikqko... Treba opusteno samo a ne ovako kao ovi sto dodju i gase požare i raji plasiraju suplju pricu a daleko je to od bajne situacije vidis kako je to kreni od fan shopa onih dukserica idt tako je i u klubu truhlo sve .. nemas direktora nemas nista....
Nemoj to, vidi kako u zelje sve dobrobordobijeli je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:08Sta ste nervozni isto da ce te zakasnit na clanske , sto vas loze komsije . Hajmo mi sebe gledati i posjetu pojacati to je sto možemo raditi i pomoći klubu i igracima .
Čeka se da chatgpt napravi dizajne, onaj koji bude najgori i sa najviše grešaka on prolazi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja baOerde je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:16Nemoj to, vidi kako u zelje sve dobrobordobijeli je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:08Sta ste nervozni isto da ce te zakasnit na clanske , sto vas loze komsije . Hajmo mi sebe gledati i posjetu pojacati to je sto možemo raditi i pomoći klubu i igracima .![]()
NeSamSafetee je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:12Svakako se nećeš učlanit.Rule_hz je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:07
Vidim ti neki novi ovdje...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Neko bi rekao da ih je najmanje 10.000 spremnih, u niskom startu, koji samo čekaju objavu i kreću u trk prema shopovima po člansku karticu, kao u Splitu. Ko uzima člansku uzet će je kad god da ih puste u prodaju, pa makar i u decembru.NeSamSafetee je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:12Svakako se nećeš učlanit.Rule_hz je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:07
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa bio je ovdje vec dizajn novih clanskih. Sta serete vise u PM? Danas je neradni dan, od pon ce se moci uclaniti, eventualno od vikenda. Ko da ces negdje zakasniti sa uclanjenjem?
Mirvicu pishaj ove kvazinavijace Kluba aka navijace pojedinih ljudi koji bi u Klub i navijace manjeg sarajevskog kluba. :pishpish:
Mirvicu pishaj ove kvazinavijace Kluba aka navijace pojedinih ljudi koji bi u Klub i navijace manjeg sarajevskog kluba. :pishpish:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bukvalno, pojedini žive od bacanja negativemuhamedhulk je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:35Pa bio je ovdje vec dizajn novih clanskih. Sta serete vise u PM? Danas je neradni dan, od pon ce se moci uclaniti, eventualno od vikenda. Ko da ces negdje zakasniti sa uclanjenjem?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Iskreno meni jedino sto smeta i sto bi volio i sanjam kao navijac FKS . Da imamo stadion kad dodje 5/6000 ljudi da imas domacu atmosferu . Kosevo kad je 10 000 ljudi opet polu prazno i nemaš taj naboj ni pravi domaci teren . Ove sve drugo mislim da vrlo lagano moze riješiti i doci na svoje . Stadion je nesto sto me bas "žulja " a realno tesko ce se riješiti.
sta ima veze sto je 90% klubova vec objavilo clanske ccc
bas ste negativni
bas ste negativni
Članske moraju biti 20.12. Grad pun dijaspore, turista, naših navijača iz drugih gradova. Taj se period mora iskoristiti, pogotovo kad se uzme u obzir koliko treba da pošiljka dođe na kupca.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Clanova ce svakako bit izmedju 5-7k kako god da okrenes i koga god da dovedes.
To uopste ne gledam kao neko opterecenje vec licnu kartu navijaca i simbol podrske klubu.
Nije neki udarni podatak,meni je puno gore kad neko upali nasu utakmicu ili dodje neki skaut i vidi 1500 bolesnika na stadionu a znam 100% da moze bit bolje svaku utakmicu.
Kazu sinoc oko 60k ljudi na doceku,temperatura izmjerena -9,na mjestu gdje raznosi vjetar.Dakle sarajlijama nije problem ni vjetar ni zima a vjerujem ni kisa(najvece evropske utakmice igrali po pljuskovima i uvijek bilo puno),ni termini samo volja.A ta volja ce se probuditi kada se ukljucimo u borbu za titulu jednom nakon x godina i/ili uradimo nesto u Evropi.Nadam se da ce ovo Mamic dovesti u red i da cu to vidjeti od svog kluba u 2026.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

.png)