FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gospodinu Tanu hvala na svemu. Niko ružne riječi ne treba napisati o Tanu, velika mu hvala, a mi idemo dalje. Nadam se što kraće sa IM.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nemam ja sta objezbjedjivati od mene je 145 km godisnje sto se tice kluba i ja toliko mogu doprinijeti.Nezahvalno je pricati o posjeti samoj nistq ne rade da sami poboljsaju tu posjetu na tribinama i opcenito stadionu, nema rezultata, nema uslova na stadionu, skupe karte idt hiljadu zajebancija... Kad se sve poslozi onda ce biti a ovo sto je radio zadnjih 4 5 godina nek nam je Bog na pomoci... Od sutra ce mu jos manji broj clanova biti i pogotovo sezonskih... Helem nejse.. sretno svima zivi i zdravi bili
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rezultata nema ne od dolaska Mirvica i Tana nego od dolaska Vice na celo Saveza. Mirvic sada ima potpunu kontrolu, svidjalo se nama ili ne. Licno bih da sam on kadar i troskove smanjio do krajnjih granica i samo u djecu ulagao. Zasto? Zato sto to moze donijeti financijsku mirnocu jer dok ovo dodikovo **** koje mrzi sve bosansko i muslimansko vodi glavnu rijec bosanski klubovi ce biti na marginama. Ako mi to ne shvatamo onda Mirvic i ljudi u klubu moraju. Sa pet mladih nasih igraca u timu bicemo treci ili cetvrti i u Evropi imati isti rezultat. Interesuju me prvi potezi Mirvica sada kada ima novu ulogu i potpunu vlast.
Treba samo da nastavi ovo sto je poceo (konacno) dakle ne pametovat on, vec pustiti strucne ljude da se bave svojim poslom.bozovic10 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 17:38Rezultata nema ne od dolaska Mirvica i Tana nego od dolaska Vice na celo Saveza. Mirvic sada ima potpunu kontrolu, svidjalo se nama ili ne. Licno bih da sam on kadar i troskove smanjio do krajnjih granica i samo u djecu ulagao. Zasto? Zato sto to moze donijeti financijsku mirnocu jer dok ovo dodikovo **** koje mrzi sve bosansko i muslimansko vodi glavnu rijec bosanski klubovi ce biti na marginama. Ako mi to ne shvatamo onda Mirvic i ljudi u klubu moraju. Sa pet mladih nasih igraca u timu bicemo treci ili cetvrti i u Evropi imati isti rezultat. Interesuju me prvi potezi Mirvica sada kada ima novu ulogu i potpunu vlast.
Sretna Nova godina braći bordo boje i da vam se sve želje ispune u 2026. 
- trunks1946
- Kontakt:
Nova zgradica je napravljena odma pored fitnesa, plavo bijele bojeDzemoSmjecanin je napisao/la: ↑31 dec 2025, 16:05Koja zgrada, onaj fitnes kontejner? To je finansirao Kanton koliko znam?Pitar6785 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 15:55STA KAZE DUSKA, MIRVIC NIJE NISTA DONIO.
Teren ;
Zgrada u kampu
Prije dolaska Mirvica najveci transver bio CIMIROT 1,3 m€, Mirvic dosao 2,5 m€, najmanji transver od dolaska Mirvica je BUBANJIN TRANSVER OD 840k€
Vico beus travnjak sudije su ostetile NAS KLUB OKO 50 m€ i minimum 2 dk
Takodje imamo imenicno naj jaci roster, i sigurno za 15 godina nijedna ekipa u bh nece moci imat igrace koje FK SARAJEVO IMA DANAS
orde del male
-
rimljanin90
- Kontakt:
Na finalu kupa bilo 8 hiljada ljudi. Toliko o tomeRule_hz je napisao/la: ↑31 dec 2025, 17:06Nemam ja sta objezbjedjivati od mene je 145 km godisnje sto se tice kluba i ja toliko mogu doprinijeti.Nezahvalno je pricati o posjeti samoj nistq ne rade da sami poboljsaju tu posjetu na tribinama i opcenito stadionu, nema rezultata, nema uslova na stadionu, skupe karte idt hiljadu zajebancija... Kad se sve poslozi onda ce biti a ovo sto je radio zadnjih 4 5 godina nek nam je Bog na pomoci... Od sutra ce mu jos manji broj clanova biti i pogotovo sezonskih... Helem nejse.. sretno svima zivi i zdravi bili
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Koliko je vas strah cuti istinu, pogotova kada nije lijepa za usi.
Guranje stvari pod tepih, zbog straha, nije dobro.
Guramo ih par godina, i nista dobrog nije donijelo.
Prije su Musemica izjednacavali sa klubom, sad Mirvica
I onda ti, sto izjednacavaju nekog s klubom, glume da su zastitnici istog.
Ode sve u qurac.
Guranje stvari pod tepih, zbog straha, nije dobro.
Guramo ih par godina, i nista dobrog nije donijelo.
Prije su Musemica izjednacavali sa klubom, sad Mirvica
I onda ti, sto izjednacavaju nekog s klubom, glume da su zastitnici istog.
Ode sve u qurac.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Vecina ljudi i na infu je imala iste informacije kao Duška. Vidjecemo sta ce biti na kraju..
Ma duska i pročita nesto na infu pa doradi malo u svojoj mašti i napiše ovdje. Nije problem kad se zeza oko pojačanja, ali ove laži o stanju u klubu ne mogu da vjerujem da može pisati neko ko se naziva navijačem. Banovat čovjeka koju sedmicu pa nek se malo dozove ali nema ovdje odavno pravih moderatora kao prije.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Koje lazi ?mirzatele je napisao/la: ↑31 dec 2025, 18:41Ma duska i pročita nesto na infu pa doradi malo u svojoj mašti i napiše ovdje. Nije problem kad se zeza oko pojačanja, ali ove laži o stanju u klubu ne mogu da vjerujem da može pisati neko ko se naziva navijačem. Banovat čovjeka koju sedmicu pa nek se malo dozove ali nema ovdje odavno pravih moderatora kao prije.
Daj jednu izvadi od tih laži ? Nemoj mi ovo nešto okolo. Daj izvadi laž.
Plate su kasnile, dužno se svima s kojim se ima saradnja, kad dođe do tog da ljudi vise nece da rade promjeni se saradnik, porez si dužan i u ovom periodu posljednjih 6 mjeseci ne samo ovaj pronađeni, ima 250 k poreza , dužan si dobavljačima, igracima svima bio do 30.12.. koja laž ?
Malo se ti dozovi, nemoj da prozivaš bezveze.
Kao neko ko pretezno cita, a jako malo komentarise, takoder podrzavam da se duska banuje. Bavi se brate mili pametnijim stvarima u zivotu, a ako ti se vec nervira oko necega sto nema direktan uticaj na tvoj zivot, instaliraj lol ili kanter.
Sretna nova godina svima!
Sretna nova godina svima!
Sretna 2026 bordo naciji.
Nisam aktivni sudionik ovog foruma, ali kao posmatrac da. Ismir je kupio prava od Tana uz pomoc P.Corluke( citaj premier kladara). Budite opsteni i nek veceras **** ko sta ima ****
Nisam aktivni sudionik ovog foruma, ali kao posmatrac da. Ismir je kupio prava od Tana uz pomoc P.Corluke( citaj premier kladara). Budite opsteni i nek veceras **** ko sta ima ****
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Petar Ćorluka nije uopšte vlasnik premier kladionice.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako je Mirvicu u interesu da FK SARAJEVO bude dominantno da igra svake godine u evropi, mora nac nacin mimo navijaca da ima utjecaj na sudije i sudiske organizacije bar u domenu da ima fer sudjenje 50/50 u svakoj utakmici.
Drugo apsulutno se nebi obaziro sta 1500 navijaca i 4-5 portala pisu komentarisu itd itd, jer znam mi kad budemo sampioni prve godine ljudi ce se vratit i nece im smetat ajla sabrina mamic skupa karta pogresno napisano nesto na engleskom, nepojriven stadion prljave stolice boja stolica i prve dvije titule u nizu kad osvoimo i kad budemo te dvije godine ulazili u grupu konfederaciske lige bice tu 7-8 navijaca u prosjeku na domacim i 10-12 na euro tekmama, posle toga cak da imamo niz 10-15 titula u nizu imaces 5-6 k ljudi u prosjeku u domacem prvenstvu 8-9 conference 10-14 europa lige champion lig 18-20 i to je to.
Pokrivanje tribine-a dice posjetu 2-3 k ljudi i to je to.
Mi smo narod koji nemamo kulturu da podrzava klub u totalnom losoj situaci (recimo celik sloboda 200 navijaca kad neigraju dobro i nema nazbaka za ulazak u premijer ligu) evo celik poceo pokazivat borbu za ulazak imas 7-8 k ljudi kad udju bice prosjek 8-9 hiljada i nakon 2-3 sezone ide na 1000-2000 ljudi mi i zeljo velez kad im gostuje bice 9-10 k ljudi.
Zeljo je ima posjetu 1000-2000 navijaca u orosjeku vise upravo radi rekonstrukcije stadiona pravljenje travnjaka tribine krova i situacije zato sto smo mi u situaci u kakvoj jesmo i radi straha da ih neunustimo po temelju pokusavalu su kroz posjetu da se drze iznad vode, i ns kraju cucnuse da ih kupi brat od naseg vlasnika koji se bavi stocarstvom tacnije veterinar koji oplodjava krave.. bogadtvo 15-20 m$ sto je smjesno jer on da bi ibezbjedio 3ce mjesto mora potrosit oko 70% svog bogastva, a to nebi uradila ni najveca budala
Drugo apsulutno se nebi obaziro sta 1500 navijaca i 4-5 portala pisu komentarisu itd itd, jer znam mi kad budemo sampioni prve godine ljudi ce se vratit i nece im smetat ajla sabrina mamic skupa karta pogresno napisano nesto na engleskom, nepojriven stadion prljave stolice boja stolica i prve dvije titule u nizu kad osvoimo i kad budemo te dvije godine ulazili u grupu konfederaciske lige bice tu 7-8 navijaca u prosjeku na domacim i 10-12 na euro tekmama, posle toga cak da imamo niz 10-15 titula u nizu imaces 5-6 k ljudi u prosjeku u domacem prvenstvu 8-9 conference 10-14 europa lige champion lig 18-20 i to je to.
Pokrivanje tribine-a dice posjetu 2-3 k ljudi i to je to.
Mi smo narod koji nemamo kulturu da podrzava klub u totalnom losoj situaci (recimo celik sloboda 200 navijaca kad neigraju dobro i nema nazbaka za ulazak u premijer ligu) evo celik poceo pokazivat borbu za ulazak imas 7-8 k ljudi kad udju bice prosjek 8-9 hiljada i nakon 2-3 sezone ide na 1000-2000 ljudi mi i zeljo velez kad im gostuje bice 9-10 k ljudi.
Zeljo je ima posjetu 1000-2000 navijaca u orosjeku vise upravo radi rekonstrukcije stadiona pravljenje travnjaka tribine krova i situacije zato sto smo mi u situaci u kakvoj jesmo i radi straha da ih neunustimo po temelju pokusavalu su kroz posjetu da se drze iznad vode, i ns kraju cucnuse da ih kupi brat od naseg vlasnika koji se bavi stocarstvom tacnije veterinar koji oplodjava krave.. bogadtvo 15-20 m$ sto je smjesno jer on da bi ibezbjedio 3ce mjesto mora potrosit oko 70% svog bogastva, a to nebi uradila ni najveca budala
-
rimljanin90
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 dec 2025, 19:16Petar Ćorluka nije uopšte vlasnik premier kladionice.
Violeta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
****.te koji si ti fenomen, tražiš od momka da dokaže da to što ti pišeš nije tačno. Da li si svjestan kakve nebuloze pišeš.jurisicduska je napisao/la: ↑31 dec 2025, 18:55Koje lazi ?mirzatele je napisao/la: ↑31 dec 2025, 18:41Ma duska i pročita nesto na infu pa doradi malo u svojoj mašti i napiše ovdje. Nije problem kad se zeza oko pojačanja, ali ove laži o stanju u klubu ne mogu da vjerujem da može pisati neko ko se naziva navijačem. Banovat čovjeka koju sedmicu pa nek se malo dozove ali nema ovdje odavno pravih moderatora kao prije.
Daj jednu izvadi od tih laži ? Nemoj mi ovo nešto okolo. Daj izvadi laž.
Plate su kasnile, dužno se svima s kojim se ima saradnja, kad dođe do tog da ljudi vise nece da rade promjeni se saradnik, porez si dužan i u ovom periodu posljednjih 6 mjeseci ne samo ovaj pronađeni, ima 250 k poreza , dužan si dobavljačima, igracima svima bio do 30.12.. koja laž ?
Malo se ti dozovi, nemoj da prozivaš bezveze.
Ti tvrdiš jedno, on drugo i ti tražiš da on dokaže da to tvoje nije tačno
Pa daj nam onda neku fakturu, narudžebenicu bilo šta neki račun, opmenu za plaćanje, daj nešto crno na bjelo da vidimo ako sve to već znaš.
Da te i upozorim ako napišeš securitas dužni pa više ne rada obezbjeđenje ili centrotrans ne vozi zbog dugovanja. Onda dodaj i te fakture koje nisu plaćene.
Njega je neko oteo.mirzatele je napisao/la: ↑31 dec 2025, 18:41Ma duska i pročita nesto na infu pa doradi malo u svojoj mašti i napiše ovdje. Nije problem kad se zeza oko pojačanja, ali ove laži o stanju u klubu ne mogu da vjerujem da može pisati neko ko se naziva navijačem. Banovat čovjeka koju sedmicu pa nek se malo dozove ali nema ovdje odavno pravih moderatora kao prije.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Duska je pitar, jes da je imao veze sa komsijama ali rijeseno je i to. 
Nego, sto su svi skocili na Mirvica? Zbog Ajle? Ili?
Dokle god on brine da Klub bude stabilan financijski i dokle god obezbjedjuje uslove treneru i igracima za borbu za titule, sto bih ga dirali?
Sa kakvom bagrom, u gradu i savezu ima posla, dobro on to i hendla. A najbolji potez mu je ovo sto je prepustio vodjenje sportske politike mamicu. Mirvic nek nastavi obezbjedjivati pare, ostalo ne sumnjam.
Oko dugova i poreza, pa sam cin vracanja poreza sa ratom od 300+ hiljada KM mjesecno je pokazatelj da para ima. Ako je bilo previranja i zatezanja u Klubu oko placanja zaostalog duga, ovim Amidzinim izlaskom iz Kluba je sve rijeseno.
Sretno nam u novoj godini!!!!!!! Na hajr.
Nego, sto su svi skocili na Mirvica? Zbog Ajle? Ili?
Dokle god on brine da Klub bude stabilan financijski i dokle god obezbjedjuje uslove treneru i igracima za borbu za titule, sto bih ga dirali?
Sa kakvom bagrom, u gradu i savezu ima posla, dobro on to i hendla. A najbolji potez mu je ovo sto je prepustio vodjenje sportske politike mamicu. Mirvic nek nastavi obezbjedjivati pare, ostalo ne sumnjam.
Oko dugova i poreza, pa sam cin vracanja poreza sa ratom od 300+ hiljada KM mjesecno je pokazatelj da para ima. Ako je bilo previranja i zatezanja u Klubu oko placanja zaostalog duga, ovim Amidzinim izlaskom iz Kluba je sve rijeseno.
Sretno nam u novoj godini!!!!!!! Na hajr.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

.png)