FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
34
12%
Drugi
27
9%
Treći
86
29%
Četvrti
70
24%
Peti
25
9%
Šesti
15
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
11
4%
Ispadamo iz lige
18
6%

Ukupno glasova: 292

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 31 dec 2025, 15:24

Hoće li ko banovati ovog dušku? Jedno su zajebancije kad bubne za neko pojačanje a drugo su ove gnusne laži koje unose nemir među navijače.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 dec 2025, 15:27

mosarajvosa83 je napisao/la:
31 dec 2025, 15:22
jurisicduska je napisao/la:
31 dec 2025, 15:11
mosarajvosa83 je napisao/la:
31 dec 2025, 15:06

Tako su rekli i za ovaj dug od par miliona kad je dosao u klub, tako ce reci i za ovaj dug od 2018 vratice to neko ili kako vec ide? Ko vraca te dugove Meho ili zaljubljenici?
Klub. Mi generisemo kao klub bez Mirvica 10 miliona. Tako da mani me se te suplje. Vraca klub. Kao i većinu toga. Može li na dd - inače Fan shop se generirati Milion da se prodaju slike. Mirvica i Ajle na majicama , može al u kurcu, može li Mirvic igrat Europu ? , može li Mirvic prodavat igrače a da ne igraju u Sarajevu ???

Mi smo bili na istom ovom nivou i bez Mirvica. Ja koliko znam nismo nikad ispod 4. pozicije završili. Sta je sad razlika sto se dovodi kamion igraca i preplaćuju nekakvi Rumuni, Bugari, polovnjaci iz Srbije ??? Bez njeg se isto to desavalo samo za manje para. Rezultati isti ako ne i bolji.

Gdje je Mirvic unaprijedio klub ? U čemu ? Sta je bolje nego prije njega ?
Pa sto nismo generisali prije mirvica nego je morao da plati par miliona da nas vadi iz dugova i da plati plate? To generisanje macku o rep, mi bez investitora nebi mogli 4 dobre plate dati nekim dobrim igracima, nisam pisao o uspjesima a da je unaprijedio klub to sigurno jeste u odredjen8m segmentima, mada kad to sve gledamo nisam sekunde zadovoljan, opet kad gledam malo dublje i neke druge stvari necu da pljujem jer znam kako bi bilo pogubno za klub, prvi cu podrzat da ode ako imamo neko rijesenje.
Tuš am te i čekao.
Tan je izmirio dugovanja
Tan je napravio kamp

Sta je Mirvic uradio ? Dovodi i prodaje igrače za licni interes ?
Tjera trenere da mu igraju ti u koje je “investirao” ?

Samo ove godine 5 miliona Čelik , 5 miliona Viveros, 1,6 miliona Bubanja. Neću dalje.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 31 dec 2025, 15:31

Ali stvarno juricduska popusti malo, svaki drugi post tvoj na ovoj temi i tamo na premier liga. Pusti sve 15-tak dana nek malo stane da vidimo sta i kako

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 dec 2025, 15:39

Eto vi cete me banovati, napravite sebi forum Ismir Mirvic fans pa banujte

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 31 dec 2025, 15:40

slika
Sarajevo ljubavi moja.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 31 dec 2025, 15:41

Jedino razumno objašnjenje za ovo nazovimo ludilo jeste da je možda on jedan od onih koji više neće biti na klupskoj sisi, kako su neki ovde pisali da će biti dobra čistka sa novom godinom.

Ništa lično, prijatelju al popusti malo jbg dvije, tri, pet, sedam hiljada ljudi na stadionu misli jedno a jedino ti kmečiš ovde na forumu.
Pousti za Boga milog.

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 31 dec 2025, 15:43

Javite forumasu joker90 da se moze vratiti na forum

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 dec 2025, 15:46

DoktorXabaras je napisao/la:
31 dec 2025, 15:41
Jedino razumno objašnjenje za ovo nazovimo ludilo jeste da je možda on jedan od onih koji više neće biti na klupskoj sisi, kako su neki ovde pisali da će biti dobra čistka sa novom godinom.

Ništa lično, prijatelju al popusti malo jbg dvije, tri, pet, sedam hiljada ljudi na stadionu misli jedno a jedino ti kmečiš ovde na forumu.
Pousti za Boga milog.
Hahahahaha

Legle i vama dnevnice izgleda

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 31 dec 2025, 15:47

31 dec 2025, 14:41
pierce je napisao/la:
31 dec 2025, 11:22
31 dec 2025, 11:08
Kad neko napise model, sistem ili era treba ga trajno ukloniti sa foruma. Tu odmah vidis o cemu se radi.
O cemu? Pa ja sam svakako sam sebe uklonio davno, pisem samo ponekad nesto, dajem svoje mišljenje i ne vidim sta je tu problem. Ne moram ja pisati, nije problem, pisi ti sta ti je neki Sejo rekao na tribini. Nek onaj pise Hamo vidi mu glave, treci nek psuje random mrtve.
Molim te brate pusti modele, ere i sisteme.
Dok god je Mirvic i njegova poslušnica u klubu (koja meni ne smeta jer je on stavio) , mi smo na klimavim nogama. Jako nezgodni ljudi za saradnju, nisu od rijeci, petljaju i nema tu sistema.

Nije meni Sejo nikakav rekao, nego oni trebaju reci hvala ljudima koji vole ovaj klub pa ne pokreću tužbe. Toliko. A ako se nastavi ovako pokrenut će. Poruke tipa bice mogu samo proci zaljubljenicima kluba.
Sejo dobije posao uz pricu ja volim Sarajevo, svoji smo, ja cu to, pa kad bude... Zato ga i izaberu, ima i boljih mozda, ali Sejo je nas i s njim cemo se lako dogovoriti... Onda Sejo i hoce i nece da mu se plati. Sejo u medjuvremenu malo prica okolo kako se njemu duzno, stavlja se iznad kluba u svojoj raji, ko biva, on ako tuzi klub - potop. On sposoban, profi, posten, oni ga jebu, eto nas slucajno on radio taj posao. U medjuvremenu dolazi na utakmice a ne placa kartu jer on je partner kluba. Seju dovedes pred klub on se pogubi, kaze ma ne morate vi to platiti uopće. Sejo u kafani prica duzni su mi. Realno u klubu vjerovatno i ne znaju da Sejo ima problem, ali zato svi Sejini drugari znaju. Pusti Seju brate. Nek tuzi da znamo da postoji.
doktor

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 dec 2025, 15:51

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 31 dec 2025, 15:52

31 dec 2025, 15:46

Pousti za Boga milog.
Hahahahaha

Od koga? Za šta? Koga ja to štitim, ja podržavam samo klub ne dam da ga se napada, poštujem ljude koje rade i pokušavaju nešto napravit, podržat ću i one koje ponude nešto bolje kao i većina raje koja dolazi na stadion.
Samo sam pokušao dati neko objašnjenje za tvoje "ludilo" posljednjih dana.
Druže od jednog od najozniljnijih forumaša ovde, postao si predmet šprdancije.
Zadnja izmjena: DoktorXabaras, dana/u 31 dec 2025, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 dec 2025, 15:52

31 dec 2025, 15:52

Pousti za Boga milog.
Hahahahaha

Od koga? Za šta? Koga ja to štitim, ja podržavam samo klub ne dam da ga se napada, poštujem ljude koje rade i pokušavaju nešto napravit, podržat ću i one koje ponude nešto bolje kao i većina raje koja dolazi na stadion.
Druže od jednog od najozniljnijih forumaša ovde, pisrao si predmet šprdancije.
Klub da.
Mirvica ne.

Polako. Cut cemo se. Pa cemo vidjet ko je predmet cega

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 dec 2025, 15:55

STA KAZE DUSKA, MIRVIC NIJE NISTA DONIO.

Teren ;
Zgrada u kampu

Prije dolaska Mirvica najveci transver bio CIMIROT 1,3 m€, Mirvic dosao 2,5 m€, najmanji transver od dolaska Mirvica je BUBANJIN TRANSVER OD 840k€

Vico beus travnjak sudije su ostetile NAS KLUB OKO 50 m€ i minimum 2 dk

Takodje imamo imenicno naj jaci roster, i sigurno za 15 godina nijedna ekipa u bh nece moci imat igrace koje FK SARAJEVO IMA DANAS

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 31 dec 2025, 15:58

Hahahahaha

Druže od jednog od najozniljnijih forumaša ovde, pisrao si predmet šprdancije.
Klub da.
Mirvica ne.

Polako. Cut cemo se. Pa cemo vidjet ko je predmet cega
Ali eto bar do tad prestani, znamo svi šta misliš, šta znaš, šta ne znaš. Ok kad se to desi, ode Mirvić, dođe neko drugi. Napisat ćemo bravo Duška i idemo dalje. Ali ovo što sad radiš prelazi sve granice normalnog komuniciranja.
Ne znam šta drugo da ti kažem.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 31 dec 2025, 15:59

sonpenn je napisao/la:
31 dec 2025, 15:40
slika
Amidža hvala na svemu i da te zdravlje posluži još puno godina.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 dec 2025, 16:01

Ja sam ovdje 10 godina.
Vi ste ovdje u eri Mirvica.
Lako je zaključiti ko je gdje i kako :D

Dođite na utakmicu. Bujrum.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 dec 2025, 16:01

Sta je donio lik?? **** vlastiti ego ide u kontru navijacima i svakom normalnom covjeku, gledaj sta rade bogalji u fan shopu, ne znaju nista nepismeno sve i nakradno, zavalio klum klupskim kuravelama iz sfk da se pisaju i blate klub. Kome su otisle te silne pare od transfera? U sta je ulozio? Smijenili milion trenera za ovih pet **** godina samo jedan trofej osvojio i to kup... Sa ovim gospodinom sto je otisao da mu Allah da lijepog zdravlja i bercita njemu i njegovoj porodici, za sve sto je uradio za klub sa Halalom 6 trofeja uz to duplu krunu i dva play offa... Sa ovim smo na ivici postojanja pitanje je koliko cemo izdržati...
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 31 dec 2025, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 31 dec 2025, 16:02

Sretna Nova godina braco. Duska, jesi li ti fakat bio uposlenik kluba ili je neko ovdje bubicu bacio?

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 31 dec 2025, 16:04

Hvala Tanu za sve i onda Kusturici sto je uspio dovesti nekoga da ulozi u ovu vukojebinu od lige i zemlje. Da ih Bog nagradi

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 dec 2025, 16:05

bozovic10 je napisao/la:
31 dec 2025, 16:02
Sretna Nova godina braco. Duska, jesi li ti fakat bio uposlenik kluba ili je neko ovdje bubicu bacio?

Nije lik zaposlenik kluba nikad bio vecina ga licno zna sa ovog foruma i sa infa se vecina i znamo. Momak je veliki navijac kluba svi smo tu sa istoka i zapada, brzveze momka napadate jbg.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, plisek, TefalTava i 41 gost.