Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko će mi od džematlija pomoći da otpadnike dovedem do giljotine?uNbx je napisao/la:Prije nego što se definitivno odlučite otić na Grbavicu, svratite do razumom obdarenog @hilmage da vam salije stravu, prije nego vas ekstremistička sablja dugobradog @Higha ne pomiluje po grkljanu.
Svi na Zapad!FrancescoTotti je napisao/la:Gdje se dzemat okuplja sutra?
Tj danas prije nego me unbx i pb napadnu.
Zatvaraju tvojim bordo jaranima godinama vrata,gledas jarane kako se guse u onom malom prostoru,ogradjenom mrezama i zicama,ko stoku kako se ondje guramo itd dok vi ko gospoda dolazili kad je dosta dosta je. Upravi nasoj obavezno na Kosevu rec stolice da skinePticaSelica1921 je napisao/la:Oprostite na upadu,jel hoce neko u avatar i potpis na heftu,dvije,tri ? Ali da nije lazov po mogucnosti.
Eto na prepucavanjima citirajte ponude i kakve kvalitetne provale![]()
P.S. Zao mi je i ne slazem se da ne dodje moja raja na derbi samo zato sto nose drugu boju.I to sve zbog agresivnih maloumnika i politike (raznorazne) .Tacno da covjek vise ne bude pametan.E moj grade sta ti papci rade c c c Tuga sta mediji i debilcine ucinise od derbija.
Smatram da nije nacin da jedni drugima zatvaramo vrata.Ne znam koji je ispravan,ali ovo sigurno nije.
Umjesto tampon arene mogli bi otici ovdje i pokazati veličinu (ko može naravno)pitic je napisao/la:Otiđite na Grbavicu i budite izdajnici kluba i braće na tribini.
Kod: Označi sve
https://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/humanitarni-bazar-dobre-volje-za-nanu-hasenu/170414021
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mnon46, Tatamata1946 i 50 gostiju.