FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blablabla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 02:21

ugovor:

milja mjesecno + besplatna cuga u tuborgu vikendom

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 maj 2010, 02:54

hebo alkose, dosta nam je Jamak, ne treba nam niko od tad... :)
BRAVE HEART 1979-2005

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 maj 2010, 03:19

tanzla je napisao/la:
manijak-kosevskob je napisao/la:danas sam dobio info da je mali Colic iz Veleza od sljedece sezone kod nas sve je zavrsenoo..
Prvo nek prođe par sesija u "anonimnim alkoholičarima".. Ako je to taj što se veležovci na njega žale.
:lol: Jest, al on je u Veležu igrao i znao je da će igrati. Željo je ipak druga priča, mogao bi malo na tribine. Ipak kod nas ima neke discipline. Čuj neke discipline, jesam skroman :mrgreen:
Neka ga, ako je dobar igrač kao što svi pričaju da jeste, nije na odmet. Da me ubiješ ja se tog lika ne sjećam. Doduše, ne sjećam se nijednog igrača Veleža :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 maj 2010, 03:43

nikad_izvini je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
manijak-kosevskob je napisao/la:danas sam dobio info da je mali Colic iz Veleza od sljedece sezone kod nas sve je zavrsenoo..
Prvo nek prođe par sesija u "anonimnim alkoholičarima".. Ako je to taj što se veležovci na njega žale.
:lol: Jest, al on je u Veležu igrao i znao je da će igrati. Željo je ipak druga priča, mogao bi malo na tribine. Ipak kod nas ima neke discipline. Čuj neke discipline, jesam skroman :mrgreen:
Neka ga, ako je dobar igrač kao što svi pričaju da jeste, nije na odmet. Da me ubiješ ja se tog lika ne sjećam. Doduše, ne sjećam se nijednog igrača Veleža :mrgreen:
jesi to u Tuborgu bio :mrgreen: :mrgreen: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 maj 2010, 06:56

Biće Željo opet šampion...

Ovaj rezultat nije dovoljan da bismo se opustili u revanšu, pogotovo jer protiv Borca u Banja Luci nismo bili na nivou, upozorava Amar Osim

Biće Željo opet šampion, opet šampion, opet šampion... orilo se na kraju utakmice protiv Borca u Banja Luci u kojoj je tim sa Grbavice odigrao 1:1 u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH i tako stekao realne šanse da osvoji ovo takmičenje.
Sudeći po rezultatu iz prvog duela Željo bi 19. maja mogao podići svoj prvi trofej nakon niza sušnih godina, a s obzirom na trenutno stanje u Premijer ligi (Željo na tabeli Borcu bježi tri boda), ni dvostruka kruna nije daleko...
Važan gol
"U Banjoj Luci smo dali važan gol i on je drastično promijenio tok stvari. Gol Višće nas je iz poluteške situacije doveo u povoljnju", priznaje nam menadžer Željezničara Amar Osim, čija ekipa je ovog proljeća poražena tek jednom i to na gostovanju u Tuzli.
"Jesmo, sada smo bliži naslovu u Kupu. Međutim, ovaj rezultat nije dovoljan da bismo se opustili u revanšu, pogotovo jer protiv Borca u Banja Luci nismo bili na nivou. Nikad ne znaš kako će se stvari poklopiti, a ukoliko igrači uđu bez neke ambicije i želje, onda se svašta može desiti", upozorava Osim, koji je imao dosta kritika na račun svoje ekipe.
"Cijela ekipa je bila dosta rezervisana. Igrali su kao da je dovoljno da se pojave na terenu i da će se sve samo riješiti. Slabo smo startali u utakmici, a kasnije smo imali neku inicijativu, iako moram priznati da je Borac kontrolisao utakmicu. Međutim, mi što smo sa strane gledali utakmici imali smo osjećaj da možemo nešto napraviti i da imamo prostora. Na kraju smo uspjeli postići taj vrijedan gol."
U proteklim utakmicama Borac je obično bio taj koji je postizao pogotke u finišu. Ovaj put, Željo je sedam minuta prije kraja postigao gol koji im donosi prednost uoči revanša.
"Njima se vratilo to što su ranije neke utakmice u finišu rješavali u svoju korist, dok je ovo nama da prvi put dobijemo utakmicu, a da nismo nešto posebno odigrali. Igrači Borca su bili pozitivno "nabrijani", pokazali su zavidnu dozu organizovanosti i na početku se nismo snašli u takvoj igri. Naravno, kući očekujem da igramo mnogo bolje, ali istakao bih da ovo nije gotovo. Borac je pokazao da se može ravnopravno nositi sa nama i da imaju dovoljno kvaliteta da i oni osvoje naslov", kaže Osim, koji je na kraju želio istaći veliko gostoprimstvo Banjalučana.
Navijači najveća pobjeda
"U Banja Luci smo bili dva dana i osjećali smo se kao kod svoje kuće. Uživali smo u gradu i u gostoprimstvu. Igrači su zajedno ispijali kafe, družili se i zaista je sve bilo za svaku pohvalu. Htio bih se zahvaliti i osoblju, te direktoru hotela Bosna, koji su nas odlično pazili i nadam se da će se Banjalučani u Sarajevu osjećati onako kako smo mi u njihovom gradu", nada se Amar Osim, koji nije zaboravio pomenuti ni navijače.
"To je najveća pobjeda u ovoj utakmici. Igrala se važna utakmica, puna naboja, a publika je bila u granicama normale. Najbitnije je to što nije bilo incidenata i to je ono što treba stalno isticati", smatra Osim, čija ekipa u narednom kolu igra protiv Olimpika na Grbavici. Pravo nastupa u ovom meču nemaju Sead Bućan i Mirsad Bešlija, koji su kartonirani, a zbog povrede je i dalje upitan nastup Alena Mešanovića.
___________________________________________________________________________________________

Željezničar dočekuje Olimpika
http://fkzeljeznicar.com/najave-i-izvje ... impika.php
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 maj 2010, 08:57

Ne opustajte se protiv nas u strasnoj smo formi,ne potcjenjujte i uozbiljite se.Veliki Amar skrece paznju svojim igracima da im nece biti lako ali oni u svojim glavama vec misle o Sarajevu.Siroki je bio na koljenima protiv nas i dijelile su nas sekunde da ne uzmemo tri boda.Sa Zrinjom po prilikama trebalo je biti 8-4 za Olimpik ali lopta nije htjela u gol.Olimpik ce igrati punom snagom protiv Zelje i svih drugih klubova do kraja prvenstva.Bolje igramo na strani nego na Kosevu.Veliki ste favorit i sve je do vasih igraca koji su izgleda vec upisali pobjedu.Ne bih volio da se desi nesto naopako jer svi zelimo da titula dodje na Grbavicu ali lopta je okrugla a sta ako nas podje bas kada ne treba.

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 08 maj 2010, 09:07

herbion je napisao/la:Ne opustajte se protiv nas u strasnoj smo formi,ne potcjenjujte i uozbiljite se.Veliki Amar skrece paznju svojim igracima da im nece biti lako ali oni u svojim glavama vec misle o Sarajevu.Siroki je bio na koljenima protiv nas i dijelile su nas sekunde da ne uzmemo tri boda.Sa Zrinjom po prilikama trebalo je biti 8-4 za Olimpik ali lopta nije htjela u gol.Olimpik ce igrati punom snagom protiv Zelje i svih drugih klubova do kraja prvenstva.Bolje igramo na strani nego na Kosevu.Veliki ste favorit i sve je do vasih igraca koji su izgleda vec upisali pobjedu.Ne bih volio da se desi nesto naopako jer svi zelimo da titula dodje na Grbavicu ali lopta je okrugla a sta ako nas podje bas kada ne treba.
e nek sam i ovo vidio; navijač olimpika :D

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 08 maj 2010, 09:09

Isnar je napisao/la:
qwertzuiop je napisao/la:Dajte ljudi šta se zavaravate , šta ste se toliko uživili kao da je Željezničar neki veliki klub koji će nešto uraditi u Evropi.
A vrlo brzo ćete biti spušteni na zemlju kada Željo doživi katastrofu u Evropi kao i svaki Bih klub.
Pa vama su Ćulum i Popović neke igračine , a oni su bili osrednji igrači kluba koji se vječno bori za opstanak u prvoj ligi Srbije , pa vi vidite gdje je ova jadna Bih liga u odnosu na Srbijansku , a da ne pričam o nečemu više , a ove zvijezde imaju 2. noćenja u Banja Luci poslije utakmice ostanu noćiti , a većina košarkaških klubova iz Bih putuje po 7 sati odigra utakmicu i odma ide nazad ...
A Bih košarka u odnosu na Evropu u odnosu na Bih fudbal u odnosu na Evropu je 3 klase ispred.Liga regularna , sa samo 1. puštenom utakmicom u cijeloj sezoni , jedna propala Bosna umalo da dobije Partizuan koji je na F4 Evrolige .... a pogledajte koje se pare vrte u korumpiranom fudbalu ....
Strašno
Kad bi izvršili generisanje slučajnih slova i brojeva izgledalo bi pametnije od ovog posta...
:lol: :lol:

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 maj 2010, 09:44

Play.Blue.Minded je napisao/la:
herbion je napisao/la:Ne opustajte se protiv nas u strasnoj smo formi,ne potcjenjujte i uozbiljite se.Veliki Amar skrece paznju svojim igracima da im nece biti lako ali oni u svojim glavama vec misle o Sarajevu.Siroki je bio na koljenima protiv nas i dijelile su nas sekunde da ne uzmemo tri boda.Sa Zrinjom po prilikama trebalo je biti 8-4 za Olimpik ali lopta nije htjela u gol.Olimpik ce igrati punom snagom protiv Zelje i svih drugih klubova do kraja prvenstva.Bolje igramo na strani nego na Kosevu.Veliki ste favorit i sve je do vasih igraca koji su izgleda vec upisali pobjedu.Ne bih volio da se desi nesto naopako jer svi zelimo da titula dodje na Grbavicu ali lopta je okrugla a sta ako nas podje bas kada ne treba.
Hahahahaha :D :D :D :D

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 maj 2010, 10:04

Menadžer Željezničara, Amar Osim, upoznat je sa odlaskom svog defanzivca u Njemačku, ali kaže da nije dobio njegovo odobrenje.

"Upoznat sam sa odlaskom Kerle i bilo bi jako dobro da zadovolji struku Kaiserslauterna, ali valjda je svjestan posljedica ukoliko se to ne desi", rekao je Osim za Dnevni avaz.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 08 maj 2010, 10:08

juveboy je napisao/la:
cak noris je vodja olimpikovih navijaca......

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 08 maj 2010, 10:10

umene zeljo je napisao/la: cak noris je vodja olimpikovih navijaca......
onda ih ima zaista mnogo

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 maj 2010, 10:16

umene zeljo je napisao/la:
juveboy je napisao/la:
cak noris je vodja olimpikovih navijaca......
hahhahahhah
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

tuce
Kontakt:

Post Postao/la tuce » 08 maj 2010, 10:17

juveboy je napisao/la:
hahahahahahahaahhaahhahahahahahahahahahhaahhahaah

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 08 maj 2010, 10:17

ti si prljačin bliži rod :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 maj 2010, 10:18

TheManiacs je napisao/la:Menadžer Željezničara, Amar Osim, upoznat je sa odlaskom svog defanzivca u Njemačku, ali kaže da nije dobio njegovo odobrenje.

"Upoznat sam sa odlaskom Kerle i bilo bi jako dobro da zadovolji struku Kaiserslauterna, ali valjda je svjestan posljedica ukoliko se to ne desi", rekao je Osim za Dnevni avaz.
amar je bo obavjesten,ali nikad on nebi dozvolio ni jednom igracu da ode negdje na probu pred kraj sezone,gdje je svaka tekma vazna,bilo bi dobro da prodje,al ako ne ,nesumnjam da ce mu amar dat odedjenu suspenziju
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 maj 2010, 10:22

TheManiacs je napisao/la:Menadžer Željezničara, Amar Osim, upoznat je sa odlaskom svog defanzivca u Njemačku, ali kaže da nije dobio njegovo odobrenje.

Ovo govori koliko su pojedini igraci glupi,znaci mali je odlucio da se kocka sa svojom karijerom,ima 50% sanse da uspije i da potpise,a 50% sanse da ga Amar suspenduje i da gleda svoju karijeru sa tribina...ja iskreno zelim da on uspije tamo,i da zeljo proba da dobije nesto para od njega,jer je u Zelji svakako zavrsio svoju pricu,pa bolje je onda da uzmemo 50-100 000 ako mozemo,nego da ga gledamo kako propada a da od tog nemamo nista...neka mu je sretno,ali mislim da je napravio previse rizican potez
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2010, 10:46

nikad_izvini je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Ma šalim se ja malo, naravno da ako dođe neće smjeti pomirisat alkohol ako mu je stalo do plate i karijere. Sjećate se šta je bilo sa koka-kolom i čipsom kad je Amar tek došao ove sezone? Kad je govorio da I TO mora učit igrače, šta treba jest, a šta ne. Kakva je to zapuštena banda bila. Tako da sa Čolićem neće biti problema :D :D

Što se tiče utakmice,mogla bi nas kiša k.arati :shock:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 08 maj 2010, 10:58

boccaccio je napisao/la:

Ovo govori koliko su pojedini igraci glupi,znaci mali je odlucio da se kocka sa svojom karijerom,ima 50% sanse da uspije i da potpise,a 50% sanse da ga Amar suspenduje i da gleda svoju karijeru sa tribina...ja iskreno zelim da on uspije tamo,i da zeljo proba da dobije nesto para od njega,jer je u Zelji svakako zavrsio svoju pricu,pa bolje je onda da uzmemo 50-100 000 ako mozemo,nego da ga gledamo kako propada a da od tog nemamo nista...neka mu je sretno,ali mislim da je napravio previse rizican potez
koji je on glupan koda ne zna ko mu je sef i kako ce ponijet prema njemu ako ne uspije....a glupana boze draga.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 10:59

Zašto je glup? Zato što želi riješiti svoju egzistenciju?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Paromlinac i 47 gostiju.