RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kimbo ja i ti se ne slazemo nikako. Prijatelju nismo mi Ajax da to mozemo. To je dugotrajan proces i opet nisi postigao nista. I da izadju plafon 2-3 talenta iz omladinske skole ovi nasi klosari ce ih prodat za kikiriki i eto nas na pocetku. Treba iskoristit N N da se dovedu dobri igraci i da pokusamo udarit na vrh. Prodje nam druze zivot u sredini tabele i borbi za opstanak. Razumijem ja sta ti zelis ali nema nista od toga. Nisu bas tako skupi kvalitetni igraci da ih kupimo na 2 godine i osvojimo tu **** titulu koju cekamo 91 godinu. Ove godine sigurno ne ali zasto ne iduce. FORZA
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
- Moderator
- Kontakt:
nusko je napisao/la:Ma lik je ludo zaljubljen, a mala mu je vrh jos voli da hoda i cim je otisao iz grada mnogi su vidili priliku, prvi moj jedan jaran zenskaros, pa Skaha poludio, mada mi je zao momka, dobar igrac ima potencijala u njemu.AMADUDI je napisao/la:Dobro sad i mi lupamo beze,vjerujem da nije do veleza mora da mu je neka bolest ili nesto slicno u familiji bio razlog za odlazak sad ovo nagadjamo,saznat ce se.ultRA81 je napisao/la:3. igrac koji je bio kao "pojacanje" a nije potpisao ugovor..... Bozeee sacuvaj !

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Moj Škahiću, pa nisi normalan, vratit se u Srebrenik i igrati drugu ligu i stagnirati radi cure koja voli hodati??Okani se fudbala i konobariši negdje u Srebreniku za 15KM, šta drugo reći.nusko je napisao/la:Ma lik je ludo zaljubljen, a mala mu je vrh jos voli da hoda i cim je otisao iz grada mnogi su vidili priliku, prvi moj jedan jaran zenskaros, pa Skaha poludio, mada mi je zao momka, dobar igrac ima potencijala u njemu.AMADUDI je napisao/la:Dobro sad i mi lupamo beze,vjerujem da nije do veleza mora da mu je neka bolest ili nesto slicno u familiji bio razlog za odlazak sad ovo nagadjamo,saznat ce se.ultRA81 je napisao/la:3. igrac koji je bio kao "pojacanje" a nije potpisao ugovor..... Bozeee sacuvaj !
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda
-
- Kontakt:
Nek je tvoj klub organizovan pa nek ide sve u p.m.!11plavih je napisao/la:Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda
U medijima najavite pojačanja potpisala za vas i onda nakon par dana ljudi odu
ovaj bio par dana na pripremama i bobjego.cirkus živi

-
- Kontakt:
Čovjek je otišao zbog nekih privatnih razloga, ljudi u Veležu mu nisu htjeli praviti probleme.Šta će ti igrač kad je mislima negdje drugo.A ni papirologija nije bila završena sva.I klub ima oficijalnu stranicu a što se ovih medija tiče, sve su to priče rekla-kazala.11plavih je napisao/la:U medijima najavite pojačanja potpisala za vas i onda nakon par dana ljudi oduovaj bio par dana na pripremama i bobjego.cirkus živi
A da se podjes podmazivat vazeljinjom pljije pljzljenja ilji da zamijesas tuljumbe ilji jufka za burek11plavih je napisao/la:Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda

Kakva provala.Pa normalno da ne mogu biti konkurentni u evropi kad igraju protiv vehleža kojem igrači bježe sa priprema.moRAja je napisao/la:A da se podjes podmazivat vazeljinjom pljije pljzljenja ilji da zamijesas tuljumbe ilji jufka za burek11plavih je napisao/la:Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda![]()
![]()
eto nek ste vi stabilan i administrativno sredjen klub. Sibri
Decko dosadan si. Hajde laganini i ne smaraj. Koga libo taki za tvoje misljenje. Sibri
-
- Kontakt:
Nije, nego ne mozete biti konkurentni zato sto vam se u domacem prvenstvu eikipe poput Leotara i Radnika naguze, a nekad' i sudija uleti...Hajde lagano otpepaj sa ove teme...11plavih je napisao/la:Kakva provala.Pa normalno da ne mogu biti konkurentni u evropi kad igraju protiv vehleža kojem igrači bježe sa priprema.moRAja je napisao/la:A da se podjes podmazivat vazeljinjom pljije pljzljenja ilji da zamijesas tuljumbe ilji jufka za burek11plavih je napisao/la:Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda![]()
![]()
Ma stipu ga samolijevo. Balavac nezna koliko je njegov klub duzan a koliko nas. Kad drzava to podje naplacivat i onaj voz s grbavice ce im otic na otpad u staro zeljezo
FORZA VELEZ

- Crni gavran
- Kontakt:
Dolazim u miru,
Mislim da ste doveli dobra pojacanja(posebno tu mislim na Ramovica i Jusufbasica), ne kontam kako to imate problema sa realizacijom, pored Rasevica, Okica i mladih Hebibovica i Hajdarevica. Mislim da hocete sigurno biti u vrhu ove godine. Neka vam je sa srecom i vidimo se u 4.kolu na bh hramu
Mislim da ste doveli dobra pojacanja(posebno tu mislim na Ramovica i Jusufbasica), ne kontam kako to imate problema sa realizacijom, pored Rasevica, Okica i mladih Hebibovica i Hajdarevica. Mislim da hocete sigurno biti u vrhu ove godine. Neka vam je sa srecom i vidimo se u 4.kolu na bh hramu

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Ma sve su to druze poluspicevi ali se nadamo da cemo i mi proraditi. Ibro je stara lisica. Takodje sretno i vama i eto nas po 3 bodaCrni gavran je napisao/la:Dolazim u miru,
Pa i ne moraš uvijek u ratu da dolaziš.
Nek' vam ostadoše Meša i Saša ako sam dobro upoznat'.
Sretno vam u idućoj sezoni.

Nek' vam ostadoše Meša i Saša ako sam dobro upoznat'.
Sretno vam u idućoj sezoni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Crni gavran
- Kontakt:
@moraja, svake godine dolazite po bodove, pa daj uzmite ih vise
@zizu, mesa osta, sase nema jos, ali ima ko ima, lijepo cemo vas docekati i jos ljepse ispratiti. Prosle godine dioba 3 i 4 mjesta, ove godine ne znam, vidjecemo, necu da se zalecem, ali sudeci po drugima, mnogo smo jaki
. Pozdrav iz Zenice

@zizu, mesa osta, sase nema jos, ali ima ko ima, lijepo cemo vas docekati i jos ljepse ispratiti. Prosle godine dioba 3 i 4 mjesta, ove godine ne znam, vidjecemo, necu da se zalecem, ali sudeci po drugima, mnogo smo jaki

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Pa ni tog Veleza kojem igraci bjeze s priprema niste bili u stanju dobit.11plavih je napisao/la:Kakva provala.Pa normalno da ne mogu biti konkurentni u evropi kad igraju protiv vehleža kojem igrači bježe sa priprema.moRAja je napisao/la:A da se podjes podmazivat vazeljinjom pljije pljzljenja ilji da zamijesas tuljumbe ilji jufka za burek11plavih je napisao/la:Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda![]()
![]()
Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?
-
- Kontakt:
ili je dzekin transfer usmjerio klub u bolje dane da nije bilo tog transfera bili bi kanta za nabijanje kao sto ste bili zato djete zeljeznicar je klub koji dobro stoji dok je Amara kad ode amar vas pola nece ici na tekmu..mali plavi vidjecemo koliko ste jaki u ligi prvaka11plavih je napisao/la:Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?
Robijasi 1988
zenica1985 je napisao/la:ili je dzekin transfer usmjerio klub u bolje dane da nije bilo tog transfera bili bi kanta za nabijanje kao sto ste bili zato djete zeljeznicar je klub koji dobro stoji dok je Amara kad ode amar vas pola nece ici na tekmu..mali plavi vidjecemo koliko ste jaki u ligi prvaka11plavih je napisao/la:Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?

Blago tebi sa takvom pameću

Nemoj više da pišemo ovdje ako ti šta nije jasno imaš pp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.