Ma kakav Bosnjak, nema sanse da zaigra za nas. Aco mu dao sasvim pristojnu minutazu u Kini, pokazao da racuna na njega i nema sanse da ce on sad baciti sve to u vodu i doci kod nas da igra. Todorovic bi nama dobro dosao, ali momak ocigledno ni ne pomislja da igra za nas. Osim toga, on je klasicna dvojka a realno ima manji domet i od Muse i od Atica. Tako da, bolje je gurati njih dvojicu nego nekoga kome mozda nismo ni rezervna opcija. On u Srbiji vjerovatno nema mjesta, bez obzira sto nece igrati NBA i EL igraci, mada opet mislim da ce se naci na nekom sirem spiskuBassha je napisao/la:Vecina Hr igraca koji su bili nedavno na turniru u kini ili gdje se vec igrao, ce konkurisati za siri spisak u kvalifikacijama i tu moze da Bosnjak nadje svoju sansu, bez nba i el igraca i ako se zadesi neka povereda ili otkaz moze upasti na konacan spisak. Nema sanse da on sad bude u nasoj repki, cekat ce jos koju godini i ako vidi da nema mjesta tek onda ga mozemo ocekivati do tad nista.
Todorovic se ocito nada pozivu ili nema namjeru da igra za nas.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Gospodo draga, svaka diskusija je završena kada se @kobe24 upetlja u nju.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Samo ti podhebaji.Rokoko87 je napisao/la:Gospodo draga, svaka diskusija je završena kada se @kobe24 upetlja u nju.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kara Hodza u Oviedu, inace u drugoj spanskoj ligi 

Bassha je napisao/la:Kad vec toliko spominjete Mirzu Alibegovic on je blizu prelaska u Capo d'Orlando ( isto italija )
Potpisao

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
U Partizanu prosle sezone bio jako jako los, jos se i odbio odazvat reprezentaciji vec drugi put nakon onolike borbe da dobije dozvolu da igra za nas, meh. Mislim da se bez njega itekako moze.Vucevich je napisao/la:Kara Hodza u Oviedu, inace u drugoj spanskoj ligi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znaci nije im trebalo ni 24 sata u Ze da nadju shishu... 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Našamaraj to odmahavenija je napisao/la:Znaci nije im trebalo ni 24 sata u Ze da nadju shishu...

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko konzumira?avenija je napisao/la:Znaci nije im trebalo ni 24 sata u Ze da nadju shishu...
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Odmah ih u Čelik poslati.avenija je napisao/la:Znaci nije im trebalo ni 24 sata u Ze da nadju shishu...

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Glavu dajem da je Gegic vodja. Ima mali potencijala za takve stvari.Rokoko87 je napisao/la:Ko konzumira?avenija je napisao/la:Znaci nije im trebalo ni 24 sata u Ze da nadju shishu...

Ma Atić im je mama za to..kobe24 je napisao/la:Glavu dajem da je Gegic vodja. Ima mali potencijala za takve stvari.Rokoko87 je napisao/la:Ko konzumira?avenija je napisao/la:Znaci nije im trebalo ni 24 sata u Ze da nadju shishu...

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Odakle vam to?
Atić je jedi sa žarom. Geda padawan.Rokoko87 je napisao/la:Ma Atić im je mama za to..kobe24 je napisao/la: Glavu dajem da je Gegic vodja. Ima mali potencijala za takve stvari.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zar ti zalaziš u sportske teme?Kawhi je napisao/la:Atić je jedi sa žarom. Geda padawan.Rokoko87 je napisao/la:Ma Atić im je mama za to..kobe24 je napisao/la: Glavu dajem da je Gegic vodja. Ima mali potencijala za takve stvari.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Na forumu sam omniprisutan.High je napisao/la:
Zar ti zalaziš u sportske teme?

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakvo je ovo opravdanje Teletovica,je li moguce ovo?
On je pokazao sebe i svoj patriotizam prošle godine u ovim mjesecima, na stranu sukobi, privatni avioni, izbjegavanje gostujućih utakmica i sve ostalo što se pričalo i što može i ne mora biti istina, al' čovječe, doći u onakvom fizičkom (a i psihičkom po svim prilikama) stanju pred kvalifikacione utakmice za Europsko prvenstvo je sramota.
Po meni je to nepoštivanje reprezentacije i svih nas, više nego svaki ovaj sukob i ostala sranja koja su se dešavala.
Po meni je to nepoštivanje reprezentacije i svih nas, više nego svaki ovaj sukob i ostala sranja koja su se dešavala.
ignorisanje trenera i ostalih saigrača tokom utakmica i time outa. kad sam vidio ono mogu misliti kako su ti treninzi izgledali. previše je patetičan, al ajd nismo svi ovce...Raonffa je napisao/la:On je pokazao sebe i svoj patriotizam prošle godine u ovim mjesecima, na stranu sukobi, privatni avioni, izbjegavanje gostujućih utakmica i sve ostalo što se pričalo i što može i ne mora biti istina, al' čovječe, doći u onakvom fizičkom (a i psihičkom po svim prilikama) stanju pred kvalifikacione utakmice za Europsko prvenstvo je sramota.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.