Ma nije meni to, ne vjerujem ja nikome nista i znam da ima dugova. Kao sto rekoh Mirvica ne gotivim ali ne treba sad ni da se dusmani nasladjuju…ja ne znam da oni nesto piau realno da tonu vec godinama…jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:22Ma samo se vi opustite i uživajte. Valjda naprave bolju strategiju da nakon još 4 godine nas ne dijeli 3 sata od gubitka licence poslije rekordne godine po prihodu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma kratko im je trajalo, **** njih.
A sto se tiče podrške igracima to ne smije biti upitno. Ali ne moramo biti slijepi kraj oba oka. Ja sam svaku na Kosevu. Bez izuzetka.
Gostovanja koja mogu u privatnom aranžmanu.
A sto se tiče podrške igracima to ne smije biti upitno. Ali ne moramo biti slijepi kraj oba oka. Ja sam svaku na Kosevu. Bez izuzetka.
Gostovanja koja mogu u privatnom aranžmanu.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hvala Tanu sto nas je 2x izvukao iz govana i sretno mu bilo
Sto se tice finansija nece ovo puno uticati,poznato je da Mirvic snosi skoro sve troskove vec godinama.Tan je tu bio za "ne daj Boze"
Iskreno ne znam sto se toliko potencira taj princ kao da je dosao da ulozi milione a prvi dan je jasno definisano da je tu iskljucivo zbog akademije,da uloziu te objekte u Butmiru,digne nivo infrastrukture,poveca uslove za rad i razvoj i prema tome osigura sebi profit poslije u slucaju prodaje te djece.Smatram da se on tu malo preozbiljno shvatio,covjek nit se oglasava nit nesto obecava,radi iza kulisa ono sto je i najavljeno.Eh sada da li je istina to da je on htio preuzeti klub od Ismira/Tana iskreno sumnjam.
Nadam se samo da je ovo zasicenost Tana(vec je u qurcu sa 2 kluba) i da nece promjeniti neke krucijalne stvari najprije oko Mamica.Ono sto sam cuo je da se uveliko radi na ovom roku vec mjesec dana,da znaju koga hoce sš i Mamic tako da ne bi nam nikako valjalo da to propadne i neke last minute promjene.
Pitanje za novinare,jel se gasimo?Necemo dobiti licencu,otpisi Evropu?
Sto se tice finansija nece ovo puno uticati,poznato je da Mirvic snosi skoro sve troskove vec godinama.Tan je tu bio za "ne daj Boze"
Iskreno ne znam sto se toliko potencira taj princ kao da je dosao da ulozi milione a prvi dan je jasno definisano da je tu iskljucivo zbog akademije,da uloziu te objekte u Butmiru,digne nivo infrastrukture,poveca uslove za rad i razvoj i prema tome osigura sebi profit poslije u slucaju prodaje te djece.Smatram da se on tu malo preozbiljno shvatio,covjek nit se oglasava nit nesto obecava,radi iza kulisa ono sto je i najavljeno.Eh sada da li je istina to da je on htio preuzeti klub od Ismira/Tana iskreno sumnjam.
Nadam se samo da je ovo zasicenost Tana(vec je u qurcu sa 2 kluba) i da nece promjeniti neke krucijalne stvari najprije oko Mamica.Ono sto sam cuo je da se uveliko radi na ovom roku vec mjesec dana,da znaju koga hoce sš i Mamic tako da ne bi nam nikako valjalo da to propadne i neke last minute promjene.
Pitanje za novinare,jel se gasimo?Necemo dobiti licencu,otpisi Evropu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Princ je kupio tanov dio
I Ismir kupio princa. sada je on Crown Prince Ismir Sultan of Johor.
- napoleon72
- Kontakt:
I sad mi oci krvare od one dukserice danas. Dan te yebo i AI i ko ga napravi. Cuj forever bordo, ojjj..
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
bordobijeli
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
-
johntravolta123
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:48Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Upravo tako.DoktorXabaras je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:48Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
Tan je zaslužio naše poštovanje.
Nek misli ko sta hoće on je kad je tek došao ubacio toliko novca u klub da smo mogli stvarno postati faktor u regionu, nismo znali, potpomognuti domaćim izdajnicima. Borac bio drugoligaš, Zrinjski na aparatima a Zeljeznicar ono njihovo, i ništa. Sami sebi smo najveci dušmani. Nije zaslužio ni ovaj članak plaćeni ni da ga se ovako popljuje u medijima.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:48Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
Nikad poraz, samo lekcija.
Nisu zaslužili da se s.re po njima niti jedsn, ni Tan ni Mirvić.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jest al kad bi se navijaci pitali. Ovdje sve go mrtvac. Pljuvaci, kospicari, dijaspora, balijanderi, interesdzije, insajderi i ostali.DoktorXabaras je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:48Pljuvati po Tanu može samo neko ko je počeo pratiti klub od kad je Mirvić. Tan zaslužuje svako poštovanje od svih nas, nekako ne znam koja je situacija bila teža i gora po klub ali nekako po meni njegov prvi mandat je bio ključan i tu nas je izdigao skoro iz mrtvih uzdigao na jedan veći nivo kojem evo vidimo 12 godina poslje neki su se počeli radovati i raditi ono što smo mi imali davno i to prije svega zahvajuljući njemu. Šta se sad dešavalo ko će ga znati i ako je zaista otišao i napustio klub minimum koji mi kao navijači trebamo reći je "hvala i sretno", sve ispod toga je sramotno.
Nekakvi se poeni skupljaju po forumu, ne znam sta im to znaci u zivotu, gledaju ko ce prvi sve ocrniti da bi on ispao ko blizi klubu. Misle ako im jaran ima sina u kadetima da ovaj sve zna sta se desava.
Nedjelja, 13h, odlicna forma, derbi - 8000.
Toliko.
E sad smo tek nayebali ako nas samo Mirvic drzi.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Sta vam je ljudi, citajte malo naslove o nama i o konama
Rijetki su naslovi pozitivni o nama a o njima sve sjajno i bajno
I dosli smo do tacke da navijaci Sarajeva zele da pocnemo iz kantona i da misle da se gasimo. Jedni druge vrijedjamo
Rijetki su naslovi pozitivni o nama a o njima sve sjajno i bajno
I dosli smo do tacke da navijaci Sarajeva zele da pocnemo iz kantona i da misle da se gasimo. Jedni druge vrijedjamo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma vidite govorimo o prošlosti i o onom što zasigurno znamo isto tako znamo zašto i nismo uspjeli. Gotovo, završena priča. Isto tako sad ne znamo zbog čega je on otišao, možemo to usporediti i na svakodnevnom životu gdje se ljudi vjenčaju, žive skupa vole se, stvore porodicu, djecu, imanja, stanove kuće... i onda to sve neko od tih dvoje razjebe, **** se, pije, drogira šta znam i onda ovaj drugi sve najgore priča o njemu, pljuje ga na svakom koraku. Pišem onako hipotetički, sa nekom pretpostavkom šta se moglo desiti jer ne znamo šta je stvarni uzrok njegovog odlaska i baš zato treba sve to uzeti sa rezervom. Mi možemo samo pretpostavljati šta se dešavalo i ako se ispostavi tačno da godinama nije davao ništa za klub i ako je Mirvić to sirgurao opet ne treba Tana pljuvati nego pružiti ruku Mirviću jer nije baš jednostavno imati partnera u nekom biznisu koji ti nije financijska podrška a klub je jako skupa igračka.
Opet kad se podvuče crta nismo sad u nekoj dubiozi, eto plačeni su dobavljači, igrači, sve što treba, taj dug koji se pojavio više nije problem ne znam nismo sad u nekoj situaciji da nas je Mirvić svukao u ravan i da neznamo kako i gdje dalje da se moraju tražiti neka druga riješenja a i koja bi to bila što neko napisa "nisam vidio da se baš nešto otimaju da preuzmu klub".
Mi smo ovaj put asami izabrali i nama se je boriti sa Mirvićem i raznim "Mirvićima", jer drugog načina nema, vidite i na primjeru Željezničara da bez podrške saveza, politike ništa se značajno ne može napravit, samo frustracije i razočarenja.
Napisao sam maloprije, imamo dobar igrački kadar, najbolji u državi što smo i pokazali i kad smo svi 100% niko nam ništa ne može isto tako imamo čovjeka koji zna prepoznati mladog igrača i gdje ćemo maximalno iskoristit taj potencijal akademije, dosta i puno više pozitivnih stvari ima koje ne treba da padaju u sjenu i gube našu podršku zbog neke dukserice u šopu ili teksta koji ne napisan uz pomoć AI.
Igrači na terenu su Sarajevo a ne radnice u šopu.
Opet kad se podvuče crta nismo sad u nekoj dubiozi, eto plačeni su dobavljači, igrači, sve što treba, taj dug koji se pojavio više nije problem ne znam nismo sad u nekoj situaciji da nas je Mirvić svukao u ravan i da neznamo kako i gdje dalje da se moraju tražiti neka druga riješenja a i koja bi to bila što neko napisa "nisam vidio da se baš nešto otimaju da preuzmu klub".
Mi smo ovaj put asami izabrali i nama se je boriti sa Mirvićem i raznim "Mirvićima", jer drugog načina nema, vidite i na primjeru Željezničara da bez podrške saveza, politike ništa se značajno ne može napravit, samo frustracije i razočarenja.
Napisao sam maloprije, imamo dobar igrački kadar, najbolji u državi što smo i pokazali i kad smo svi 100% niko nam ništa ne može isto tako imamo čovjeka koji zna prepoznati mladog igrača i gdje ćemo maximalno iskoristit taj potencijal akademije, dosta i puno više pozitivnih stvari ima koje ne treba da padaju u sjenu i gube našu podršku zbog neke dukserice u šopu ili teksta koji ne napisan uz pomoć AI.
Igrači na terenu su Sarajevo a ne radnice u šopu.
Velike stvari tek dolaze, opustite se i uživajte...
Sve o čemu raspravljate i mislite da klub ide dublje i dublje nije tačno. Na ovom se radilo sigurno duže od 3 mjeseca (Preuzimanje vlasništva).
Ovo sto se desilo sa poreskom je proces koji vec dugo traje i dobili smo kasno rješenje na sto su mediji svi jedva dočekali.
Sve o čemu raspravljate i mislite da klub ide dublje i dublje nije tačno. Na ovom se radilo sigurno duže od 3 mjeseca (Preuzimanje vlasništva).
Ovo sto se desilo sa poreskom je proces koji vec dugo traje i dobili smo kasno rješenje na sto su mediji svi jedva dočekali.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mediji? 70% pitara!junioR je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:06Velike stvari tek dolaze, opustite se i uživajte...

.png)