Takticka izjavauNbx je napisao/la:Najtužnije je da i sam Čala ne vjeruje da možemo do nekog rezultata na Grbavici. Bar tako djeluje u ovoj izjavi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Takticka izjavauNbx je napisao/la:Najtužnije je da i sam Čala ne vjeruje da možemo do nekog rezultata na Grbavici. Bar tako djeluje u ovoj izjavi...
Ne mogu da se ne prisjetim legendarnog komentara na gospodina iz krupnog kadra:MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne mogu da se ne prisjetim legendarnog komentara na gospodina iz krupnog kadra:MortemHz je napisao/la:
Ta će ba ovaj Kluvert. Fali mu 40 kila za elitnu PL BiH.Primorac je napisao/la:Ko ne vjeruje u mlade igrace nek pogleda ajax i salke
Ides li?joker90 je napisao/la:Svi na trening!
Ako Bog da, samo da budem živ i zdrav sutra! Ostalo me spriječiti neće.MortemHz je napisao/la:Ides li?joker90 je napisao/la:Svi na trening!
Toojoker90 je napisao/la:Ako Bog da, samo da budem živ i zdrav sutra! Ostalo me spriječiti neće.MortemHz je napisao/la:Ides li?joker90 je napisao/la:Svi na trening!
Skrinšotaj za nas koji to ne pratimo?zlo87 je napisao/la:Story Velkoskog na instagramu
Daj tita ti zakaci ovdje??zlo87 je napisao/la:Story Velkoskog na instagramu
Video, na nekoj svirci, muzičari pjevaju od Indexa "Predaj se srce", a brat napisao "Predaj se štrumfe, izgubio si boj".socrates je napisao/la:Daj tita ti zakaci ovdje??zlo87 je napisao/la:Story Velkoskog na instagramu
Jel im igra trpi?Primorac je napisao/la:Dva igraca 17 god 4 igraca 19 god ovo je ono sto cala nema HRABROST
PitarBordo je napisao/la:Skrinšotaj za nas koji to ne pratimo?zlo87 je napisao/la:Story Velkoskog na instagramu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], budzak, Hajdeee, HordasFks, huntingseason, jurisicduska, Kyle88, Proximic, VolimoSarajevo i 39 gostiju.