FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema sta, vidimo tu sigurnost kod Cardifa i onih Belgijanaca.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 dec 2025, 19:24Tan je bio sigurnost. To je ozbiljan biznismen i bogatas.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
jurisicduska
- Kontakt:
- pitar
- Kontakt:
Sto ne bi napisao.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:42Sto ne bi napisao.pitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:37Nadam se samo da više nikad nećeš napisati bilo šta vezano za naš klub.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:05
Sve je istina.
Ne filuje niko nikog.
Nije niko izmanipulisan.
Gore je od ovog sto se pise.
Jel ti potvrđen porez jest
Jesu ti kasnile plate jesu
I dalje stojim pri tom da će Mirvic izaći iz kluba.
A ti se primaj na naručene članke gospodina.
Zato što si po hiljaditi put napisao da nemaš pojma šta se dešava i da si po ko zna koji put izmanipulisan od određenih ljudi koji smatraju da su bliski klubu, mada jedan dio mene misli da sve što pišeš dolazi samo iz tvoje glave.
Kakve veze ima porez sa tvojom pričom ovdje, uostalom zašto ako već znaš sva dešavanja u i oko kluba nisi to napisao prije 5,10 dana ili početkom mjeseca kad je obavijest i stigla a taj porez se kiseli negdje već 8 godina.
Kasnile plate? ono ti otkrio toplu vodu, navedi jedan period kad su plate izmirivane "mjesec za mjesec" pa to se nikad nije desilo bez obzira ko je upravljao klubom. Pa 99% navijača zna kako se vrše isplate prema igračima o čemu ti pričaš. kakava je to informacija, ono u rangu da pitaš nekog koja nam je boja dersova.
Da, isto i ja stojim iza toga da ću umrijeti jednog dana ali kad **** ne znam al desit će se sigurno. Tako otprilike zvuće i tvoje tvrdnje.
Šta si sad postao i insajder i među novinarima pa znaš koji je članak naručen koji je pravi.
Zato te molim uključi malo mozak i prestani da budeš predmet nečijeg podsmijavanja i nemoj na osnovu nečije mahalske priče sam donosti zaključke i za njih tvrditi da su tačni, loše je to po sve,, po tebe, klub, navijače.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
-
jurisicduska
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
I ti si kao nešto odgovorio.pitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 19:42Sto ne bi napisao.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:42Sto ne bi napisao.
Zato što si po hiljaditi put napisao da nemaš pojma šta se dešava i da si po ko zna koji put izmanipulisan od određenih ljudi koji smatraju da su bliski klubu, mada jedan dio mene misli da sve što pišeš dolazi samo iz tvoje glave.
Kakve veze ima porez sa tvojom pričom ovdje, uostalom zašto ako već znaš sva dešavanja u i oko kluba nisi to napisao prije 5,10 dana ili početkom mjeseca kad je obavijest i stigla a taj porez se kiseli negdje već 8 godina.
Kasnile plate? ono ti otkrio toplu vodu, navedi jedan period kad su plate izmirivane "mjesec za mjesec" pa to se nikad nije desilo bez obzira ko je upravljao klubom. Pa 99% navijača zna kako se vrše isplate prema igračima o čemu ti pričaš. kakava je to informacija, ono u rangu da pitaš nekog koja nam je boja dersova.
Da, isto i ja stojim iza toga da ću umrijeti jednog dana ali kad **** ne znam al desit će se sigurno. Tako otprilike zvuće i tvoje tvrdnje.
Šta si sad postao i insajder i među novinarima pa znaš koji je članak naručen koji je pravi.
Zato te molim uključi malo mozak i prestani da budeš predmet nečijeg podsmijavanja i nemoj na osnovu nečije mahalske priče sam donosti zaključke i za njih tvrditi da su tačni, loše je to po sve,, po tebe, klub, navijače.
Pise se mjesec minimalno o ovoj situaciji.
Ako Vanja dozvoli da se slikaju pp , slikat cu ti konverzaciju s njim gdje sve ovo prije bilo kakvih medija sam napisao. A može i potvrditi ako želi. Valjda eto njemu vjeruješ.
Nije nikakva mahalska priča. Čovjek ne plaća ništa. Duguje s kim god sarađuje. To su ljudi na tribini sjedimo zajedno, nije iz devete ruke.
Opet pitam sta je netacno od ovog sto sam ja pisao ? Sta konkretno ? Jel to nismo duzni ? Jel to nisu kasnile plate ? Jel to nema dug prema svakom dobavljaču ?
Prestanite ba širiti taj narativ. Frajer platio dug i kao treba ga veličati. Sta će ti investitor nego da isplaćuje plate i drži poreznu urednom. Ovo je rekordna godina po prihodu. Bubanja Jatta Viveros. O čemu pričamo ? Nisu mogli planirati ovaj porez a znaju za njeg da je na sudu ? Nisu mogli umjesto 40 uhljebljenja raskida isplate ugovora to ostavit pa platiti.
Nije se pisalo javno jer smo se svi nadali da će se riješiti prije nego i izađe u javnost. To je minimum očekivanja od investitora da ne duguje pare. Mozemo i bez njeg bit duzni porez.
Platila Ajla članak na sportsport i odjednom je sve uredu u klubu ?
jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 19:48I ti si kao nešto odgovorio.pitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 19:42Sto ne bi napisao.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:42
Sto ne bi napisao.
Pise se mjesec minimalno o ovoj situaciji.
Ako Vanja dozvoli da se slikaju pp , slikat cu ti konverzaciju s njim gdje sve ovo prije bilo kakvih medija sam napisao. A može i potvrditi ako želi. Valjda eto njemu vjeruješ.
Nije nikakva mahalska priča. Čovjek ne plaća ništa. Duguje s kim god sarađuje. To su ljudi na tribini sjedimo zajedno, nije iz devete ruke.
Opet pitam sta je netacno od ovog sto sam ja pisao ? Sta konkretno ? Jel to nismo duzni ? Jel to nisu kasnile plate ? Jel to nema dug prema svakom dobavljaču ?
Prestanite ba širiti taj narativ. Frajer platio dug i kao treba ga veličati. Sta će ti investitor nego da isplaćuje plate i drži poreznu urednom. Ovo je rekordna godina po prihodu. Bubanja Jatta Viveros. O čemu pričamo ? Nisu mogli planirati ovaj porez a znaju za njeg da je na sudu ? Nisu mogli umjesto 40 uhljebljenja raskida isplate ugovora to ostavit pa platiti.
Nije se pisalo javno jer smo se svi nadali da će se riješiti prije nego i izađe u javnost. To je minimum očekivanja od investitora da ne duguje pare. Mozemo i bez njeg bit duzni porez.
Platila Ajla članak na sportsport i odjednom je sve uredu u klubu ?
Znači ništa i nikom ne plaćaju, samo članke plaćaju.
Haj nek je negdje pročepilo
Bože na hajr
Dug je bio napravljen (nekad pisu 2017 nekad 2018) koji je bio na sudu 8-9 godina, znaci nije to bas cist dug cim je trebalo 9 godina sudu da utvrdi. Dug he nastao pod vostom tana i nama, Mirvic nije bio dio te price, sad kad je preuzo puno vlasnistvo covjek je podpisao da ce to isplatit za 6 mjeseci, znaci za 6 mjeseci ce uplatit vise para nego zeljo zrinjski sloboda borac zajedno oni placaju po 20 k km mjesecnojurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
Ipak ja ću sačekati još 15-20 dana pa dat svoj sud, ne vjerujem da je ovo konačno.
A ovi sto pisu kao nešto je pogrešno rečeno. Nije. Dugovi su stvarni , porez je stvaran, plate su kasnile. Sve od a do z istina. Ja sam i pisao da se ne sekirate da će biti uredu samo se nisam nadao da će Mirvic sve uzet sad.
Ako se duzno igracima zasto nijedan igrac nije trazio raskid i svoje pare preko UEFE. Nemoj pricat kasni se ako je to kasnjenje 10-15 dana lupam kasnjenje koje normalno. Ako se dogovorilo da se placa svako 3 mjeseca i oni dobiju platu nakon 3,5 mjeseca to nije kasnjenje u kontekstu 6 mjeseci niko nista nije dobio itd itd, jer svi znamo da tipovi ko Ristovski banic elezi adem gojkovic sigurno nece cekat nijedan klub 6 mjeseci da dobiju platu niti ce oprostit pare iz ljubavi vec kofere u ruke i u Uefu
jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
Ipak ja ću sačekati još 15-20 dana pa dat svoj sud, ne vjerujem da je ovo konačno.
A ovi sto pisu kao nešto je pogrešno rečeno. Nije. Dugovi su stvarni , porez je stvaran, plate su kasnile. Sve od a do z istina. Ja sam i pisao da se ne sekirate da će biti uredu samo se nisam nadao da će Mirvic sve uzet sad.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
E cuj Tan nam bio sigurnostAjlah je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:07jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
A ovi sto pisu kao nešto je pogrešno rečeno. Nije. Dugovi su stvarni , porez je stvaran, plate su kasnile. Sve od a do z istina. Ja sam i pisao da se ne sekirate da će biti uredu samo se nisam nadao da će Mirvic sve uzet sad.![]()
![]()
![]()
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Al brate duska opra ti nas na temi premijer liga…izdahnuli vec, samo da nam prouce
-
jurisicduska
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Da nije Amidze Tana, bili bi ko komsije, borba za opstanak.
Al vrijeme ce sve pokazati, kao i za mirvica
Nije princ ulagao milione u akademiju i infrastrukturu u akademiji, da bi se mirvic pitao.
Mirvic je nanjusio da izvuce svoje, i to ce preko princa uraditi.
Al vrijeme ce sve pokazati, kao i za mirvica
Nije princ ulagao milione u akademiju i infrastrukturu u akademiji, da bi se mirvic pitao.
Mirvic je nanjusio da izvuce svoje, i to ce preko princa uraditi.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Da provjerio sam, u pravu si. Svaki dug u sudskom sporu se ne navodi na listi poreznih duznika. Ali svakako je sad stvar jasnija kako je Tan napokon izasao iz ove price.prisonbreak je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:59Na osnovu zapisnika, koji je bio na zalbi-tuzbi.hz033 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:18Dospjela 4 miliona na osnovu cega ??? To je nejasno, dug je morao biti evidentiran ako je postojao. Ne pristize 4 miliona duga preko noci.prisonbreak je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:40
Ne lupaj gluposti.
A sta ako je dospjelo poslije 1.12.2025?
U novi boj ...
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Tan je spasio klub tri puta kada smo bili u bezizlaznoj situaciji.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:09E cuj Tan nam bio sigurnostAjlah je napisao/la: ↑30 dec 2025, 20:07jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
A ovi sto pisu kao nešto je pogrešno rečeno. Nije. Dugovi su stvarni , porez je stvaran, plate su kasnile. Sve od a do z istina. Ja sam i pisao da se ne sekirate da će biti uredu samo se nisam nadao da će Mirvic sve uzet sad.![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva je ovo objava na zvanicnoj hahahah, dvije recenice jbt. Hoce li za Tana na instagramu biti: Hvala, sretno!?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa jeb.oga ti, ti sve znao osim glavne stvari za koju si opet tvrdio da je sigurnija od sutrašnjeg dana.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
Ovom gore liku odgovaraš da se znalo za porez i nije se platio nego se trošilo na neke glupave raskide. Mislim onako laički zašto bi on to plačao ako je bilo u nekom procesu i nije bilo sigurno da dugujemo šta sad evo ja imam para i platit ću vam pa kako god se završilo samo nek nisam dužan. Pa jeb.ote nije se na Hadž spremao pa da izmiri sve dugove.
Ne znam al ono iskreno šta ti više očekuješ od bilo kojeg investitora nego ovo sad što imamo.
Eto platit će se dug koji se pa skoro nitkud pojavio, tim nekim dobavljačima se platilo, igrači dobili svoje možda sa zakašnjenjem ali dobili, igrački kadar i više nego dobar i sama igra počela ličiti na nešto, imaš trenutno čovjeka koji ti to vodi koji je tata-mata za te stvari i da ćemo se sigurno poboljšati na proljće. Još na to sve igraš ligu gdje ti kvalitet nije presudan, ljudi iz saveza te sabotiraju i podmeću nogu gdje god stignu pa opet nekako plivaš.
Ovo sa fan shopom i glupostima koje nam se dešavaju ne smije i ne treba da se odražava na našoj podržci igračima na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Arma00, belosevic23, boki86, casual033, Hajdeee, hansbosna, KarloIvandic, kogmagie46, misstianopenaldo, prisonbreak, skoJaa i 84 gosta.

.png)