Vala nece se nesto to ni osjetiti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
Ipak ja ću sačekati još 15-20 dana pa dat svoj sud, ne vjerujem da je ovo konačno.
A ovi sto pisu kao nešto je pogrešno rečeno. Nije. Dugovi su stvarni , porez je stvaran, plate su kasnile. Sve od a do z istina. Ja sam i pisao da se ne sekirate da će biti uredu samo se nisam nadao da će Mirvic sve uzet sad.
Ipak ja ću sačekati još 15-20 dana pa dat svoj sud, ne vjerujem da je ovo konačno.
A ovi sto pisu kao nešto je pogrešno rečeno. Nije. Dugovi su stvarni , porez je stvaran, plate su kasnile. Sve od a do z istina. Ja sam i pisao da se ne sekirate da će biti uredu samo se nisam nadao da će Mirvic sve uzet sad.
Kreni od EOL petrol pumpe i lagano, cak vise i ne kriju, pise velikim slovama kad udjes.
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
dosla uputa da se pljuje tan na jedinom forumu kojeg su uspjeli poklopitinapoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:17Gdje nadje 14 Bgti? 10 godina je u klubu. Osvojili smo 6 trofeja za to vrijeme, igrali 2 playoffa EL. Stadion se raspada jer nije nas, al nismo ni pokazali nikakvu zelju da se to sredi. Grupnu fazu cemo vidjet one sezone kad osvojimo titulu, sve prije toga je u domenu naucne fantastike za sve klubove u BIH i 95% ekipa koje krecu iz prvog pretkola.
Zamalo, JESMOLI DUZNI I DALJE, de molim te napisi kome smo duzni.
Ako smo duzni igracima 3 plate mora se znat u tom slucaju da igrac ima pravo da raskine ugovor na stetu kluba (i da kroz proces UEFA dobije naknadno te tri plate)
Takodje vidjecemo hocemol imat security i policiju na prvoj utakmici u nastavku protiv radnika, ili ce bit registrovano 0;3 za radnik radi toga sto nismo isplatili tim institucijama ono sto smo morali.
Idemo u Tursku na pripreme, 40 ljudi 10 dana let hrana smjestaj, jel to mislis da to Erdoan kaze bosanski klub nek to bude za 0 km
ZAMALO DUG 2,1 m km drzavi radi socijalni davanja nije ZAMALO ZA FK SARAJEVO, jer za FK SARAJEVO JE SVOTA 2,1 m km MALO TAKO RECI NISTA, 6 mjeseci (6 rata)
Adem i Ristovski dobivaju tu svotu na godisnjem nivou.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa nije baš ni 10, koliko se sjećam u decembru 2013 je to bilo ozvaničeno.napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:17Gdje nadje 14 Bgti? 10 godina je u klubu. Osvojili smo 6 trofeja za to vrijeme, igrali 2 playoffa EL. Stadion se raspada jer nije nas, al nismo ni pokazali nikakvu zelju da se to sredi. Grupnu fazu cemo vidjet one sezone kad osvojimo titulu, sve prije toga je u domenu naucne fantastike za sve klubove u BIH i 95% ekipa koje krecu iz prvog pretkola.
Ma da nebitno u cijeloj priči, nego sad ni ja nisam siguran kad je došao
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 30 dec 2025, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zasto je Hodzic napustio klub kad je bajno sveIstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:43Nije to nikakva teorija, zakon je takav. Porezna uprava je poslala dopis 15. decembra i dala nam 8 dana da platimo dug. Bukvalno 5 do 12 je Ismir to riješio i dogovorio reprogram. Da nismo to uradili, bila bi blokada računa i oduzimanje euro licence.tuitamo je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:38Sta je sad po tvojoj teoriji, princ ostaje samo u akademiji?IstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:34
Situacija je sada i više nego ok. Potpisan je reprogram 5 do 12, plate i druga dugovanja će isto biti riješena, a Ismir sad ima prostor za dati gas do daske jer ima apsolutnu kontrolu nad klubom i puno lakše će donositi odluke. Ovo je za proslaviti, ali ne treba napadati ljude koji su pisali da Ismir prodaje svoj dio Princu i da odlazi, jer to je stvarno bio plan, iako srećom više nije. Ovo je sve iznenadilo, čak i neke u klubu. Bitno da je sve riješeno na vrijeme, došlo bi sve u pitanje, pa i licenca, da nije postignut dogovor s poreznom. Zato treba dobro zapamtiti da je Ismir Mirvić pokrio tuđe dugove da spasi klub.
Ne znam da li će Princ ostati involviran u akademiju ikako, ali mislim da neće ni to.
Tako je. I dalje stojim iza toga, samo sam se lose izrazio, nije kredit nego pozajmica.DoktorXabaras je napisao/la: ↑30 dec 2025, 14:54Ti si napisao da dižemo kredit, hipoteka..ovo ono.
Toliko o tom koliko ti pišešeš onako kako jeste i koliko želiš dobro i koliko si prijatelj kluba, zar ne?
Što li Bože. ?
I to ti je provjerena info !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Hvala Bogu imamo investitora da to rijesi
Jos da igraci i treneri pocnu raditi ono za sta ih placa. Imaju najbolje uslove i opet ni blizu titule. Ali valjda je za to investitor doveo Mamica da to malo poslozi
-
obrijanopile
- Kontakt:
Vidi, malo u ovom tvom pisanju nema logike. Zasto bi Tan, prodao svoja prava Ismiru, pa Ismir prodavao princu? Jer je logik da je Tan mogao odmah da proda svoja prava princu. Ovo za Mamice, ne znam, ali znam da sam od ovde veoma pozdanog forumasa, ja pp dobio informaciju da nije Mamic bio želja Mirvica, vec upravo princa. A, sad iskreno ne znam sta je istina. Ovde se dosta pise samo da bi se pisalo, ako vec dajete informacije potrudite se da su vam izvori bar malo tačni. Neko je napisao, evo svi insajderi, poznavaoci stanja u klubu, jarani od igraca, čistačica, ekonoma ovo nisu znali da će Mirvic otkupiti prava od Tana, a tako vise nisam ni siguran za princa. Na hajr i na dobr, ako Bogda.ubipara je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:46Princ je vec usao u klub kao investitor i on bi zajedno sa Ismirom trebao da bude vecinski vlasnik. Ovo nije od juce ni od danas ovo se je dogovaralo ima pola godine jer je Tan vec odavno digao ruke od nas i nije nista finansirao, vec je sve sam Mirvic u zadnje 3 godine radio. Tan je dogovorio prodaju svog dijela i nasao princa kao potencijanog kupca, e sad ne znam tacno hocel mu Mirvic prodati vecinski dio ili ce sebi to zadrzati, ali kolko sam upucen bit ce zajedno vlasnici. Uostalom nista bitnije se nece promjeniti na sportskom nivou, tu ostaje Mamic glavni kojeg je i Mirvic postavio tu. Laz je da je Mamic dosao na nagovor Princa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:45Ovo sam napisao bez nekih info, samo kažem ako već dođe do toga da Mamić ode, nemam nikakve info.
Vidim da si upućen, princ će ući umjesto Tana u klub?
Evo i oni tebe selame!
A po cemu ti je Tan bio sigurnost da se necemo ugasiti. Sva njegova ulaganja u sportske klubove su zavrsili na rubu egzistencije. Meni Mirvic nije drag ali Tan je lik na kojeg se ne mozes osloniti. Kazu da odavno marke ne ulaze kod nas.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovaj porezni dug je vec duže prisutan , takodje plate znaju kasniti al to je već godinama tako, nista novo . Ono sto je bitno nikom se ne ostane duzno i na kraju sve bude plaćeno. Tako da ovo nije ništa novo , eh sad da li treba tražiti novi model i da nema tih dugova i kašnjenja o tome bi se dalo diskutovati al to je posao Mirvica i uprave. Al vrijeme ce sve pokazati i to vrlo brzo kojim putem idemo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Priča o zakašnjelim platama je prenapuhana. Kod nas igrači imaju ogromna primanja pa se stoga isplaćuju kvartalno, što nije rijetka praksa u svijetu. Jedno je kad ti je plata 2 milje pa ako ne primiš do prvog nemaš šta da jedeš. Drugo je kad imaš 20k platu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Spasio te Tan vise puta , bar 5.epidemija je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:40A po cemu ti je Tan bio sigurnost da se necemo ugasiti. Sva njegova ulaganja u sportske klubove su zavrsili na rubu egzistencije. Meni Mirvic nije drag ali Tan je lik na kojeg se ne mozes osloniti. Kazu da odavno marke ne ulaze kod nas.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Istina jeste, a i nije se niko tome nadao, bezveze te ljudi napadaju. Ni sam Ismir nije ovako planirao. Htio je da ide, ali promijenio je mišljenje i otkupio Tanov dio umjesto da proda svoj. Neće dalje prodavati uloge. Dugovi jesu stvarni, ali će se riješiti. Najvažnije je da je reprogram dogovoren.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23A ovi sto pisu kao nešto je pogrešno rečeno. Nije. Dugovi su stvarni , porez je stvaran, plate su kasnile. Sve od a do z istina. Ja sam i pisao da se ne sekirate da će biti uredu samo se nisam nadao da će Mirvic sve uzet sad.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kada su plate u pitanju, odmah se sazna jer ovdje ljudi dobijaju info od igraca, njihovih menadzera i osoba bliskih njima.obrijanopile je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:34Vidi, malo u ovom tvom pisanju nema logike. Zasto bi Tan, prodao svoja prava Ismiru, pa Ismir prodavao princu? Jer je logik da je Tan mogao odmah da proda svoja prava princu. Ovo za Mamice, ne znam, ali znam da sam od ovde veoma pozdanog forumasa, ja pp dobio informaciju da nije Mamic bio želja Mirvica, vec upravo princa. A, sad iskreno ne znam sta je istina. Ovde se dosta pise samo da bi se pisalo, ako vec dajete informacije potrudite se da su vam izvori bar malo tačni. Neko je napisao, evo svi insajderi, poznavaoci stanja u klubu, jarani od igraca, čistačica, ekonoma ovo nisu znali da će Mirvic otkupiti prava od Tana, a tako vise nisam ni siguran za princa. Na hajr i na dobr, ako Bogda.ubipara je napisao/la: ↑30 dec 2025, 17:46Princ je vec usao u klub kao investitor i on bi zajedno sa Ismirom trebao da bude vecinski vlasnik. Ovo nije od juce ni od danas ovo se je dogovaralo ima pola godine jer je Tan vec odavno digao ruke od nas i nije nista finansirao, vec je sve sam Mirvic u zadnje 3 godine radio. Tan je dogovorio prodaju svog dijela i nasao princa kao potencijanog kupca, e sad ne znam tacno hocel mu Mirvic prodati vecinski dio ili ce sebi to zadrzati, ali kolko sam upucen bit ce zajedno vlasnici. Uostalom nista bitnije se nece promjeniti na sportskom nivou, tu ostaje Mamic glavni kojeg je i Mirvic postavio tu. Laz je da je Mamic dosao na nagovor Princa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:45
Ovo sam napisao bez nekih info, samo kažem ako već dođe do toga da Mamić ode, nemam nikakve info.
Vidim da si upućen, princ će ući umjesto Tana u klub?
Oko upravljackih prava, nista se do zadnje minute nije znalo sto znaci da niko iz administracije i osoba bliskih mirvicu ne dijeli informacije.
To dalje znaci da niko ne zna je li ostaje Mamic i je li princ preuzima vlasnistvo.
I unaprijed nabijem na **** svakog insajdera.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Rodjace,veze ti nemasjurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Živi bili vidjeli.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑30 dec 2025, 19:09Rodjace,veze ti nemasjurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
Sve dok on vidi svoj interes kao i kod svih ostalih investitora. Tan se dobro naplatio isto tako od vijetnamaca kad su preuzeli. Kazem ti, pogledaj njegovo upravljanje u drugim klubovima, i kako ti klubivi stoje.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 19:06Spasio te Tan vise puta , bar 5.epidemija je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:40A po cemu ti je Tan bio sigurnost da se necemo ugasiti. Sva njegova ulaganja u sportske klubove su zavrsili na rubu egzistencije. Meni Mirvic nije drag ali Tan je lik na kojeg se ne mozes osloniti. Kazu da odavno marke ne ulaze kod nas.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 18:23Meni je Tan bio sigurnost da nećemo bit ugašeni. S ovim frajerom je sve moguće.
Meni je Mirvic egomanijak i ja ga ne gotivim ali je vise involviran i zeljan uspjeha sa Sarajevom nego Tan kojeg nekako bas boli ****. Nama je najbolhe razdoblje bilo sa Namom nekako se tada bas gradio sistem ali nas korona zajeba.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Tan je bio sigurnost. To je ozbiljan biznismen i bogatas.
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, budzak, guadalupe, Hajdeee, mnon46, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, PingoFTW i 68 gostiju.