kakva hitna Jagomir bi mi mjera biouNbx je napisao/la:Tačno bih u hitnoj završio u tom slučaju. [emoji38]zagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kakva hitna Jagomir bi mi mjera biouNbx je napisao/la:Tačno bih u hitnoj završio u tom slučaju. [emoji38]zagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
Maksimalno smo se pripremili za ovu utakmicu iskreno jel.zagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
Ako bar nista ko savjetnika, da kaze u cemu je tajna uspjeha i masnoce njegove kosezagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
To je bar lahko,tajna je u nosuThrillerHz je napisao/la:Ako bar nista ko savjetnika, da kaze u cemu je tajna uspjeha i masnoce njegove kosezagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
zagorski je napisao/la:To je bar lahko,tajna je u nosuThrillerHz je napisao/la:Ako bar nista ko savjetnika, da kaze u cemu je tajna uspjeha i masnoce njegove kosezagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
Ili 0:0. Bilo koji drugi rezultat nemoguć je!MortemHz je napisao/la:1:0 ili 1:1
Eh toHigh je napisao/la:Ili 0:0. Bilo koji drugi rezultat nemoguć je!MortemHz je napisao/la:1:0 ili 1:1
idi u ****. moro sam da trazim taj klip ahahahPitarBordo je napisao/la:Najjači Dženin momenat je kad ga onaj u predgrađu optuži da smo zemili tekmu protiv Slavije. Bio je negdje i klip toga...![]()
Zagor je napisao/la:idi u ****. moro sam da trazim taj klip ahahahPitarBordo je napisao/la:Najjači Dženin momenat je kad ga onaj u predgrađu optuži da smo zemili tekmu protiv Slavije. Bio je negdje i klip toga...![]()
Bojim se da nam ovoga puta ni tvoja mocna šamanska predikcija ne moze pomociEvander je napisao/la:Ova skupina amatera i antitalenata dobija skretnicare za vikend!
zagorski je napisao/la:Bojim se da nam ovoga puta ni tvoja mocna šamanska predikcija ne moze pomociEvander je napisao/la:Ova skupina amatera i antitalenata dobija skretnicare za vikend!