Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Besic je napisao/la:bit će otimanja za Tuchela
Boga mi sa ovim ponasanjem sumnjam za to otimanje barem sto se tice ekipa koje da kazem drze do sebe koje imaju glavu i rep.jestamaji je napisao/la:to se znalo cca od novembra
džaba mu sve kad ga oni koji se pitaju ne gumo nikako. slično je bilo i u mainzu, elem težak tip očito
Evo nam Ribca opet dosaoFRANK RIBERY je napisao/la:A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.
Ja necu sigurno, iz ponizenja mi je da vodim razvojne klubove. Neki polovnjak iz Bundeslige koji je spreman da razvija igrace za Bayern, mozda Stoger ili Streich .jamesrodriguez je napisao/la:Evo nam Ribca opet dosaoFRANK RIBERY je napisao/la:A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.posto vidim da si dobro informisan sve u detalje , de nam Bogati sada kazi tko ce nam biti trener ?
Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
Ma Ribac biti ce tu sada imena , ima svaki dan bar 2-3 da budu povezani sa nama odnosno sa bvb.FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
Sve sto valja je vec zauzeto, ako je ko i slobodan ne zna njemacki. U Spaniji ima dosta dobrih trenera, ali sta vrijedi kad vecina ne zna ni engleski a ne njemacki. Meni su interesantni trener Ajaxa i Feynoorda, mislim da sa njim ne bi pogrijesili, ali opet je veliko pitanje da li bi dosli.jamesrodriguez je napisao/la:Ma Ribac biti ce tu sada imena , ima svaki dan bar 2-3 da budu povezani sa nama odnosno sa bvb.FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
peter bosz je već duže spominjan kao moguća zamjena wengeru ako ovaj (bude morao da) napusti arsenal. a i ako ne mislim da mu je prije engelska slijedeća destinacija nego njemačkajamesrodriguez je napisao/la:Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los pozez!!
Ej Frenki de mi reci koliko u postocima je blizu prelazak Lukakua u VW?FRANK RIBERY je napisao/la: Sve sto valja je vec zauzeto, ako je ko i slobodan ne zna njemacki. Meni su interesantni trener Ajaxa i Feynoorda, mislim da sa njim ne bi pogrijesili, ali opet je veliko pitanje da li bi dosli.
Izgleda ce Favre , sve je vec skoro dogovoreno s njim vec je od ranije i predugovor sklopljen.jestamaji je napisao/la:peter bosz je već duže spominjan kao moguća zamjena wengeru ako ovaj (bude morao da) napusti arsenal. a i ako ne mislim da mu je prije engelska slijedeća destinacija nego njemačkajamesrodriguez je napisao/la:Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los pozez!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.