BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

KayserSose
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KayserSose » 29 maj 2017, 19:26

Upravo tako. Marco je Borussia. :kafa: Kako je se jučer veselio tituli unatoč ozljedi. :tokralju: :salut: Nadam se da će s nama uskoro dići i pijat. Njega gledati kroz financijsku prizmu je malo neukusno.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 maj 2017, 19:41

Dragi Marco ko ne tebe sihre baci. :evil: :cry: Jest mi zao momka u pm. Taman ga krene, puf povreda. Marco je ikona Borusije i netreba ga se rjesavati al najiskrenije se nadam da ce se i njemu fudbalski Bogovi konacno osmjehnuti. Nije humano vise.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 29 maj 2017, 21:15

Sigurno jedan od najjačih left wingera na svijetu, da nije pehova i povreda bio bi najjači, kakvu inteligenciju i majstorstvo posjeduje taj Marco, šteta zbog povrede zadnje, baš šteta.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 30 maj 2017, 09:15

Nasao sam se na neki nacin prozvanim , kao neki tamo pljuvaci u vezi Reusa!!
Opet po tko koji put ponavljam , nisam pljuvao po Reus-u sve stoji da je igracina i da mi je drag kao nogometas.
Ali ne ide to tako vise od zadnje 3-4 sezone vise od pola je proveo u bolnici , na terapijama i na stakama.
Nas BVB je jos jednom pokazao koliko je human klub , sjetimo se Gundogana skoro 2 godine ga ljecili , karijera mu bila upitna!
Poslije se desilo sto se desilo , zna i sam Reus poslije toliko njegovih povreda i odsustvovanja sa zeleneg terena ni jedan drugi klub to sebi ne bi dozvoio.
Djete je Borussie , i to je to ne vidim nista lose ako ga neki drugi klub zeli , primjer Arsenal ili neki drugi velikan da ga otkupe za 50-60 €!!
Imamo malog Pulisic-a , koji puno obecava i siguran sam ako ga ozljede zaobidju da ce biti igracina.
A od prodaje Reusa mogla bi se kvalitetna zamjena pronaci !

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 30 maj 2017, 12:47

Ono što se nagađalo se i dogodilo. TT nije više trener BvBa. Odlazi kao trener s 2.09 osvojenih bodova u prosjeku po utakmici što je rekord u BvBu. Sastanak s Watzkeom i Zorcom trajao je svega 21 minut.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 maj 2017, 13:07

to se znalo cca od novembra

džaba mu sve kad ga oni koji se pitaju ne gumo nikako. slično je bilo i u mainzu, elem težak tip očito

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 30 maj 2017, 13:08

bit će otimanja za Tuchela
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 30 maj 2017, 13:24

Pa i nece bas
Ne zato sta nije dobar dapace meni je extra trener vec sto 90 posto ovih klubova koji su njegov rang ima trenere osigurane i za buduce sezone

Po meni Leverkusen najblizi iznenadujuce bas zbog tog gore.
Inace Arsenal il Roma bi bili favoriti il Sevilla u krajnjem slucaju ostalo jednostavno nema slobodnih mjesta.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 30 maj 2017, 13:28

Besic je napisao/la:bit će otimanja za Tuchela
jestamaji je napisao/la:to se znalo cca od novembra

džaba mu sve kad ga oni koji se pitaju ne gumo nikako. slično je bilo i u mainzu, elem težak tip očito
Boga mi sa ovim ponasanjem sumnjam za to otimanje barem sto se tice ekipa koje da kazem drze do sebe koje imaju glavu i rep.
Dobar trener i na svemu fudbalskom je poradio i napredovo,osim na tom svom ljudskom sa takvim karakterom moze vrlo brzo sebi dovesti trenersku karijeru u pitanje.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 maj 2017, 13:38

A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 30 maj 2017, 13:43

FRANK RIBERY je napisao/la:A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.
Evo nam Ribca opet dosao :rol: posto vidim da si dobro informisan sve u detalje , de nam Bogati sada kazi tko ce nam biti trener ? :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 maj 2017, 13:56

jamesrodriguez je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.
Evo nam Ribca opet dosao :rol: posto vidim da si dobro informisan sve u detalje , de nam Bogati sada kazi tko ce nam biti trener ? :lol:
Ja necu sigurno, iz ponizenja mi je da vodim razvojne klubove. Neki polovnjak iz Bundeslige koji je spreman da razvija igrace za Bayern, mozda Stoger ili Streich . :mrgreen: :urnebes:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 30 maj 2017, 14:01

A mozda Favre ili Blanc

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 maj 2017, 14:04

jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 30 maj 2017, 14:08

FRANK RIBERY je napisao/la:
Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.
Ma Ribac biti ce tu sada imena , ima svaki dan bar 2-3 da budu povezani sa nama odnosno sa bvb.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 maj 2017, 14:21

jamesrodriguez je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Ma Ribac biti ce tu sada imena , ima svaki dan bar 2-3 da budu povezani sa nama odnosno sa bvb.
Sve sto valja je vec zauzeto, ako je ko i slobodan ne zna njemacki. U Spaniji ima dosta dobrih trenera, ali sta vrijedi kad vecina ne zna ni engleski a ne njemacki. Meni su interesantni trener Ajaxa i Feynoorda, mislim da sa njim ne bi pogrijesili, ali opet je veliko pitanje da li bi dosli.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 30 maj 2017, 14:26

Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los potez ! :hmmmmm:
Hajmooo Bosnooo ... Bosnooo .. hajmo Hercegovino :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: pada Grcka na Bilinom :pray:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 maj 2017, 14:30

jamesrodriguez je napisao/la:Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los pozez!!
peter bosz je već duže spominjan kao moguća zamjena wengeru ako ovaj (bude morao da) napusti arsenal. a i ako ne mislim da mu je prije engelska slijedeća destinacija nego njemačka

TammoHarder
Kontakt:

Post Postao/la TammoHarder » 30 maj 2017, 14:37

FRANK RIBERY je napisao/la: Sve sto valja je vec zauzeto, ako je ko i slobodan ne zna njemacki. Meni su interesantni trener Ajaxa i Feynoorda, mislim da sa njim ne bi pogrijesili, ali opet je veliko pitanje da li bi dosli.
Ej Frenki de mi reci koliko u postocima je blizu prelazak Lukakua u VW?
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 30 maj 2017, 14:39

jestamaji je napisao/la:
jamesrodriguez je napisao/la:Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los pozez!!
peter bosz je već duže spominjan kao moguća zamjena wengeru ako ovaj (bude morao da) napusti arsenal. a i ako ne mislim da mu je prije engelska slijedeća destinacija nego njemačka
Izgleda ce Favre , sve je vec skoro dogovoreno s njim vec je od ranije i predugovor sklopljen.
Jedino Favre ima ugovor do 2019 , i bvb treba da plati 5 milki odstete

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.