Nije ni meni drag, jeste ispao i papak, mada ja se nesto nadam, jer nisam vidio da je zvanicno da nece da produzi, mozda zahtjeva da izborimo Evropu ili trofej, pa ce produziti. Ko zna, ali nije ni mlad da bi se igrao sa karijerom, da je igrac za liga petice, nije, ali za neke srednje lige, jeste.uNbx je napisao/la: Vidjećemo dokle će dogurat kad ode iz Saraj'va. Ko bude imao strpljenja s njim od trenera i u dvaes nekoj ga učit osnovima tajminga i gejm senzu, alal mu vera. Valjda će naletit na takvog pa da proigra kako treba bar u dvaes osmoj-devetoj godini.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
- robertkosar
- Kontakt:
Najveci problem nasih trenera pa i Cale je to sto kad je bio u pregovorima sa upravom nije otvoreno u oci rekao svima : Gospodo sa ovim igracima vam garantujem opstanak u ligi i nista vise. Pratio je klub bio na utakmicama vidi je da ovaj roster ne zadovoljava ni kantonalnu ligu, cast izuzetcima . Dovedite mi to i to pojacanje , potpisite ugovor sa duljom kako znate i li ga ja necu u ekipi. Ovako sam je saucesnik ovako loseg Sarajevakupus army je napisao/la:Kako neko pored ovako nakaradnog rostera ima bilo sta prigovoriti Cali?Jel to Cala kriv sto mu nisi doveli ni jedno hebeno pojacanje,jel Cala kriv sto Dulja sa penala uspije promasiti ono,jel Cala kriv sto ima u rosteru 14-15 igraca i igra svaka tri dana,do juce je bio vizionar i madjionicar da danas ni on ne valja?Evo ko hoce u dres da cemo proci u finale i da necemo izgubiti protiv kona ?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mladost je najtezi moguci protivnik u polufinalu. Imaju dobru ekipu i Husrefa i dace sve od sebe da naprave istorijski podvig I plasiraju se u finale. Zeljo nema nikakvu igru i dobiva samo kupljene utakmice, a raspala listica nije bezze u ligi za opstanak.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- kupus army
- Kontakt:
Bolji roster ima Zrinjski od nas definitivno,ove dvije ekipe nemaju.Najveci problem je sto mi nemamo izbalansiran roster,izmisljamo tog centralnog veznog,jer nemamo tu ni jednog igraca ni da se zove tako,kompletna lijeva strana nam i ne postoji,imas vrhunskog centarfora,al dzaba ti kad mu nema ko dati lopte,nit ima centarsuta nit lopte u prostor.Cala jest zasluzio kritike zbog igara,al da mu se psuje i pogrdnim imenima da se naziva nije sigurno.PitarBordo je napisao/la:Nema ova Mladost ništa bolji roster od FKS. Čala je odigrao 4 utakmice zaredom IDENTIČNO, izuzev utakmice u Tz, gdje je Jagodić ispao kloc sa postavkom (mada i tu je bilo u 90+ zamalo 1:1 i na drugoj strani slobodnjak pade i gol za 0:2), ovo ostalo je pokazalo svu raskoš i Radnik i Zrinjski i Mladost su taktički uništili našu igru - a sad ti meni reci koji roster od te tri ekipe je bolji od ovog u FKS?kupus army je napisao/la:Kako neko pored ovako nakaradnog rostera ima bilo sta prigovoriti Cali?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- kupus army
- Kontakt:
Pa brate covjek je obecao evropu i to je vec sad skoro pa obezbjedio,samo sto su nama svima,pa i meni puno vece ambicije i zelje.robertkosar je napisao/la:Najveci problem nasih trenera pa i Cale je to sto kad je bio u pregovorima sa upravom nije otvoreno u oci rekao svima : Gospodo sa ovim igracima vam garantujem opstanak u ligi i nista vise. Pratio je klub bio na utakmicama vidi je da ovaj roster ne zadovoljava ni kantonalnu ligu, cast izuzetcima . Dovedite mi to i to pojacanje , potpisite ugovor sa duljom kako znate i li ga ja necu u ekipi. Ovako sam je saucesnik ovako loseg Sarajevakupus army je napisao/la:Kako neko pored ovako nakaradnog rostera ima bilo sta prigovoriti Cali?Jel to Cala kriv sto mu nisi doveli ni jedno hebeno pojacanje,jel Cala kriv sto Dulja sa penala uspije promasiti ono,jel Cala kriv sto ima u rosteru 14-15 igraca i igra svaka tri dana,do juce je bio vizionar i madjionicar da danas ni on ne valja?Evo ko hoce u dres da cemo proci u finale i da necemo izgubiti protiv kona ?
Ovo si apsolutno u pravu!Zip je napisao/la:Kad skontas kako smo pobjedili u Krupi i Vitezu i jos par utakmica, moli Boga da ne budemo jos duzni kakvih promasaja.alenpitar je napisao/la:Moraju nam se jednom vratiti svi ovi promaseni ziceri. Nadam se da ce se to abd desiti u subotu na grbavici I da ce nasi napadaci konacno proraditi I napuniti mrezu zeljkana.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1kupus army je napisao/la:Bolji roster ima Zrinjski od nas definitivno,ove dvije ekipe nemaju.Najveci problem je sto mi nemamo izbalansiran roster,izmisljamo tog centralnog veznog,jer nemamo tu ni jednog igraca ni da se zove tako,kompletna lijeva strana nam i ne postoji,imas vrhunskog centarfora,al dzaba ti kad mu nema ko dati lopte,nit ima centarsuta nit lopte u prostor.Cala jest zasluzio kritike zbog igara,al da mu se psuje i pogrdnim imenima da se naziva nije sigurno.PitarBordo je napisao/la:Nema ova Mladost ništa bolji roster od FKS. Čala je odigrao 4 utakmice zaredom IDENTIČNO, izuzev utakmice u Tz, gdje je Jagodić ispao kloc sa postavkom (mada i tu je bilo u 90+ zamalo 1:1 i na drugoj strani slobodnjak pade i gol za 0:2), ovo ostalo je pokazalo svu raskoš i Radnik i Zrinjski i Mladost su taktički uništili našu igru - a sad ti meni reci koji roster od te tri ekipe je bolji od ovog u FKS?kupus army je napisao/la:Kako neko pored ovako nakaradnog rostera ima bilo sta prigovoriti Cali?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Krenuo play off i polufinale kupa i sve tri utakmice na Koševu X
Tražiti od saveza da sve igramo u gostima 

SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Uopšte mu ne psujem. Opsuje dva debila i onda ostalih 100 koji samo kritikuju taktiku se ne čuju.kupus army je napisao/la:Bolji roster ima Zrinjski od nas definitivno,ove dvije ekipe nemaju.Najveci problem je sto mi nemamo izbalansiran roster,izmisljamo tog centralnog veznog,jer nemamo tu ni jednog igraca ni da se zove tako,kompletna lijeva strana nam i ne postoji,imas vrhunskog centarfora,al dzaba ti kad mu nema ko dati lopte,nit ima centarsuta nit lopte u prostor.Cala jest zasluzio kritike zbog igara,al da mu se psuje i pogrdnim imenima da se naziva nije sigurno.PitarBordo je napisao/la:Nema ova Mladost ništa bolji roster od FKS. Čala je odigrao 4 utakmice zaredom IDENTIČNO, izuzev utakmice u Tz, gdje je Jagodić ispao kloc sa postavkom (mada i tu je bilo u 90+ zamalo 1:1 i na drugoj strani slobodnjak pade i gol za 0:2), ovo ostalo je pokazalo svu raskoš i Radnik i Zrinjski i Mladost su taktički uništili našu igru - a sad ti meni reci koji roster od te tri ekipe je bolji od ovog u FKS?kupus army je napisao/la:Kako neko pored ovako nakaradnog rostera ima bilo sta prigovoriti Cali?
Čala ne može da odgovori zadatku, pročitao ga je onaj Radnikov (putujemo Radniku), pročitao ga Baka (putujemo Radniku), jedino čim se može dobiti derbi jeste činjenica da je derbi najčudnija utakmica i da mi kad smo bili 5x jači od komšija nismo pobjedili i isto tako i oni kad su prekucavali ligu a mi bili na viršlama nisu nas mogli "nabiti."
Čala kao pomoćni trener u stručnom štabu Husrefa Musemića ili Mehe Kodre (ili obojice) bi imao itekako velike zasluge, ali ovako - ne može sve ni na hajc kad te ljudi pročitaju.
To da Zrinjski ima bojli roster i nije baš neka prevelika prevaga i ako ima - ima samo širinu klupe.
Samo Saraj'vo.
U prethodnom periodu održana su dva radna sastanka predstavnika Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sa predstavnicima uprava FK „Željezničar“, FK „Sarajevo“ i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Tom prilikom su dogovoreni detalji vezani za osiguranje pomenutog sportskog događaja, kao i mjere koje će u tom cilju preduzeti Uprava policije. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Trenutno smo losiji od zrinjskog i zelje to je tako objektivno. Naravno borit se do kraja u prvenstvu a u kupu probati proci u finale . ekipa se morala pojacati za nesto vise al opet ponavljam moramo dati podrsku pa mozda nas iznenade .to je tako tanki smo al ne treba pljuvati Calu i momke .
http://mup.ks.gov.ba/aktuelno/obavjeste ... nicar-i-fk
Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“
Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“
Treba biti realan skontat da je ova ekipa limitirana. Možemo tražiti krivca u Čali, upravi itd., al i dalje ova ekipa nije za visoke ciljeve. Možda za kup samo. Ne mogu oni bolje i to je tako. Đaba sebi živce kidat.
- kupus army
- Kontakt:
@PitarBordo Sve se ja slazem s tobom,prvi sam pisao da nismo fizicki dobro spremni i to mu ja zamjerim,al moras priznati sve i da nam je Murinjo trener sa ovim igracima bi bila patnja,kad nam se protivnik postavi u bunker mi necemo dati gola 5 dana,jer nemamo veznog igraca koji ce preuzeti odgovornost,podvaliti loptu,kreirati nesto itd.Sjeti se npr utakmice u Bijeljni kad je Hus bio trener mene oci zabolile od anti fudbala sa Dinom Bisanovicem u veznom redu,svi hebu Husrefa i proglasavaju ga krivcem za to,nakon par kola Husrefu noga,ode covjek u Slobodu i dokaze kakav je trener,kad nemas kadra dzaba ti svo trenersko umjece.
off topic
gledam kako ovaj Bayern od gotovog veresiju pravi.malo mi je lakse.Cali ne treba psovati.nas je.i puna podrska od srca.al da je neki takticki ekspert i nije ruku na srce
gledam kako ovaj Bayern od gotovog veresiju pravi.malo mi je lakse.Cali ne treba psovati.nas je.i puna podrska od srca.al da je neki takticki ekspert i nije ruku na srce
Svi u napad,jedan je HASE
Kad "metne" jedno 3 gola na 5 tekmi onda cemo pricat da je proradio do tadpitic je napisao/la:Proradio Sejfudin.

LEEEOOOOONEEEEEEE

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- betrezengorbachev
- Kontakt:
http://mup.ks.gov.ba/aktuelno/obavjeste ... nicar-i-fk
A Siljak indijanac rece murija odredila broj...
A Siljak indijanac rece murija odredila broj...
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ćalu mogu podržati, imam zamjerki, ali nemam obraza da ga prozivam. Igrače vala podržati ne mogu. Priča se stalno o tom njihovom zalaganju i ostavljanju srca na terenu, ja ne vidim ni tog zalaganja iskreno u tolikoj mjeri da ih to opravdava za apsolutno fudbalsko neznanje!
@PitarBordo, još mi nisi otkrio ko nas zavadi?
@PitarBordo, još mi nisi otkrio ko nas zavadi?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, SamoDaKazeem i 53 gosta.