FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 12 apr 2017, 21:44

uNbx je napisao/la:Kakav divan dan djetam. :tokralju:
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 apr 2017, 21:45

Istok nema jace tribine na dunjaluku! :bow:
Nije Cala kriv sto se Adilovic postavlja kao lezeci policajac na sut iz mrtvog ugla! Nije Cala kriv sto Duljevic sta vec uradi sa loptom. :roll: I tako dalje...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 apr 2017, 21:46

pitic je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:ma i cala je.**** strucnjak **** im mamu

:kafa:
Idi budalo kad se ne udavih čokolinom. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2017, 21:46

Mi u ovom trenutku boljeg trenera priuštit ne možemo. Husref se opametio, Kodru klanovi otjerali, a iz regiona nema niko za koga bi se moglo reć da bi radio u ovim uslovima i ostvario neke rezultate. Slavko nam je realno propust, iako ni Željo ne igra nikakav fudbal i više na mišiće i Lendrićevu ubojitost uzimaju, Slavko je čovjek koji zna šta radi. Opet ponavljam, Čala nije nikakav taktički mag, on neće različito pristupit derbiju na Grbavici i Kozari na Koševu i iznenadit nas sve, al' za naše uslove i ove igrače je i više nego dobar posao uradio. S bilo kim drugim osim gore spomenutih trenera bi nas vjerovatno ostavio u ligi za opstanak.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 apr 2017, 21:46

Ljudi mi moramo podrzati Calu i ovu ekipu . nas par je prozvano da smo pljuvaci kad smo govorili da treba pojacati ekipu , uprava je najvise kriva nisu htjeli da plate obestecenje za Ordagica i Obradovica .ekipa je takva kakva je sad moramo dati podrsku nema nam druge . ovi sto psuju Cali sram neka ih bude ti isti su to radili Husrefu,Jovicu,Kodri,Uscuplicu . to je dno dna psovati majku treneru Sarajeva koji je legenda kluba koji izvlaci maximum iz ove ekipe , svi znamo da je trazio pojacanja i da nismo imali para da dovedemo ozbiljne igrace . od mene je podrska do kraja sezone sta god da se desi to sam rekao kad sam kritikovao na priprenama i bio pljuvac ..

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 apr 2017, 21:50

Dobro je to sve...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2017, 21:52

zagorski je napisao/la:Znaci adios Kup!
Sve je ovdje otvoreno, los je rezultat ali nije tragedija, ovima mozes 3 dati ali isto toliko i primiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 apr 2017, 21:54

robertkosar je napisao/la: Bez svakog se moze druze, po tebi da nije dulje mi bi bili u ligi za opstanak . Sta to on napravi osim svoje licne prezentaci je u kojoj pokusava da se prikaze da je zvijezda ali nije, on kao da igra sah sam pokusava nesto sam pa se spetlja na drugoj prepreci i onda ostali dio ekipe pokusava nesto popravit. Duljevic gleda sebe boli ga ona stvar za FK Sarajevom . To je pokazao ne potpisivanjem ugovora a na terenu glumi igracinu ali bar zamene los je glumac
Niste objektivni zato sto nije produzio ugovor. Drugi put nemoj samo gledati u Dulju dok je lopta kod njeg, vec pogledaj mu na saigrace i njihovu kretnju, pa onda sudi. Tuzna istina je da je Dulja igracina, ali nema s kim dva pasa odigrati.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2017, 21:55

Carlo je napisao/la:Jel se još igraju dvije tekme u finalu
Da
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 12 apr 2017, 21:55

Nista nije gotovo.steta danas fakat.Iako nije bas nikakav takticki mag puna podrska Cali.hocel kraj sezone vise[emoji85]

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 apr 2017, 21:56

@Triler
Ma ne pretjeruj brate, hiljadu puta zasere kad treba dodat pas, obično se sjeti da treba dodat 3 sekunde poslije kad biva okružen protivnicima, a naši suigrači izgube optimalne pozicije, pa onda izgleda da nema kome dodat, što nije tačno. Istina je da on ne zna pravovremeno predat loptu, a onog trenutka kad se odluči, kad treba po zemlji, on je diže i obrnuto. Nemojmo se lagat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 12 apr 2017, 21:58

Moraju nam se jednom vratiti svi ovi promaseni ziceri. Nadam se da ce se to abd desiti u subotu na grbavici I da ce nasi napadaci konacno proraditi I napuniti mrezu zeljkana.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 apr 2017, 21:58

uNbx je napisao/la:@Triler
Ma ne pretjeruj brate, hiljadu puta zasere kad treba dodat pas, obično se sjeti da treba dodat 3 sekunde poslije kad biva okružen protivnicima, a naši suigrači izgube optimalne pozicije, pa onda izgleda da nema kome dodat, što nije tačno. Istina je da on ne zna pravovremeno predat loptu, a onog trenutka kad se odluči, kad treba po zemlji, on je diže i obrnuto. Nemojmo se lagat.
Rak rana su nam Almir Bekic i vezni red. S njima bi i Ronaldo smijesno izgledao. Zasto onda u reprezentaciji gledamo nekog drugog Dulju?
1946~

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 apr 2017, 21:59

Ko nam fali u derbyu ?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 apr 2017, 21:59

Kako neko pored ovako nakaradnog rostera ima bilo sta prigovoriti Cali?Jel to Cala kriv sto mu nisi doveli ni jedno hebeno pojacanje,jel Cala kriv sto Dulja sa penala uspije promasiti ono,jel Cala kriv sto ima u rosteru 14-15 igraca i igra svaka tri dana,do juce je bio vizionar i madjionicar da danas ni on ne valja?Evo ko hoce u dres da cemo proci u finale i da necemo izgubiti protiv kona ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 apr 2017, 21:59

Cali ko sta opsuje ja mu yebem duplo! Neka kritika okej ali da se psuje ovoj gromadi, ma nek se gone u 3 lijepe.
ZZ

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 apr 2017, 22:02

ThrillerHz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:@Triler
Rak rana su nam Almir Bekic i vezni red. S njima bi i Ronaldo smijesno izgledao. Zasto onda u reprezentaciji gledamo nekog drugog Dulju?
Vidjećemo dokle će dogurat kad ode iz Saraj'va. Ko bude imao strpljenja s njim od trenera i u dvaes nekoj ga učit osnovima tajminga i gejm senzu, alal mu vera. Valjda će naletit na takvog pa da proigra kako treba bar u dvaes osmoj-devetoj godini.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 apr 2017, 22:05

kupus army je napisao/la:Kako neko pored ovako nakaradnog rostera ima bilo sta prigovoriti Cali?
Nema ova Mladost ništa bolji roster od FKS. Čala je odigrao 4 utakmice zaredom IDENTIČNO, izuzev utakmice u Tz, gdje je Jagodić ispao kloc sa postavkom (mada i tu je bilo u 90+ zamalo 1:1 i na drugoj strani slobodnjak pade i gol za 0:2), ovo ostalo je pokazalo svu raskoš i Radnik i Zrinjski i Mladost su taktički uništili našu igru - a sad ti meni reci koji roster od te tri ekipe je bolji od ovog u FKS?
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 apr 2017, 22:05

alenpitar je napisao/la:Moraju nam se jednom vratiti svi ovi promaseni ziceri. Nadam se da ce se to abd desiti u subotu na grbavici I da ce nasi napadaci konacno proraditi I napuniti mrezu zeljkana.
Kad skontas kako smo pobjedili u Krupi i Vitezu i jos par utakmica, moli Boga da ne budemo jos duzni kakvih promasaja.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 12 apr 2017, 22:07

Trebali bi proc ove ali ovo je jako lose , u europi cemo glatko ispast odma

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, Zizou i 34 gosta.