FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne baš tako davno, napisah ovdje na forumu da ćemo imat najviše nerješenih utakmica u ligi za prvaka sa ovom ekipom. Izgleda da ću biti u pravu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Vjerovatno na tome da smo odigrali dvije utakmice u Doboju, po jednom smo izgubili i nerjeseno odigrali, vjerovatno je sad red ma pobjeduPitarBordo je napisao/la:Lol, na čemu zasnivaš svoj optimizam?fks74 je napisao/la:Ma dobijamo ih u Doboju.

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovo izvesti na derbi!
-Pavlovic-
Hodzic- Novakovic-Mihojevic-Lijevi bek
-Kovacevic-Ivetic
-Saric
Hebib-Lelic
AHmet
Ovi igraci su picke.
-Pavlovic-
Hodzic- Novakovic-Mihojevic-Lijevi bek
-Kovacevic-Ivetic
-Saric
Hebib-Lelic
AHmet
Ovi igraci su picke.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Koliko god da Dulju "ne volimo" bez njeg ne mozemo igrati, jer se jedino on usudi povuci loptu i kad treba da nekom doda, niko mu ne pridje i zato uradi taj bespotrebni dribling i izgubi loptu. Nije on kriv sto mu se Bekic treba ubacit i prici po loptu...
1946~
Nemamo mi koga dovesti, nece dobar trener doci u ovu vukojebinu . Takodje i igrac da valja nece doci.Drzimo se mi Cale, dobar je on.Nije covjek kriv kada neko ne moze dati gol sa 5 metara.Covjek fino rekao europa.Dulja donosi pobjedu u revansu, pa nece vjecito fulati zicere.
- PitarBordo
- Kontakt:
Možemo mi itekako bez Dulje, ništa gore nećemo igrati, ne možemo dati minus golova. A sa njim smo negdje oko nule i ono što se dâ više je zasluga onog što vazi "kikiriki sok" na zapadu nego Duljinog "talenta."
Možda sam ja presubjektivan jer me iritira od kako znam za njega, ali fakat lik je u retrospektivi jedno veliko ništa.
Možda sam ja presubjektivan jer me iritira od kako znam za njega, ali fakat lik je u retrospektivi jedno veliko ništa.
Samo Saraj'vo.
Tesko da sa duplo jacim igracima mi nesto napravimo ako Cala ostane daj boze da grijesim al to je moje mislje jefks74 je napisao/la:Nemamo mi koga dovesti, nece dobar trener doci u ovu vukojebinu . Takodje i igrac da valja nece doci.Drzimo se mi Cale, dobar je on.Nije covjek kriv kada neko ne moze dati gol sa 5 metara.Covjek fino rekao europa.Dulja donosi pobjedu u revansu, pa nece vjecito fulati zicere.
Ja stvarno ne znam kako neko ima obraza da svaku utakmicu ima 5+ pogrešnih centaršuteva i da ne radi na tome.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Oj sta je fulio jbt led, tek sad vidim.PitarBordo je napisao/la:Možemo mi itekako bez Dulje, ništa gore nećemo igrati, ne možemo dati minus golova. A sa njim smo negdje oko nule i ono što se dâ više je zasluga onog što vazi "kikiriki sok" na zapadu nego Duljinog "talenta."

Milijardu psovki na Hasetu.

Sta kaze sjever, Dulja ti si kapiten, trzni ih malo 
By the way... Sjever je u zadnje vrijeme odlican!!!
I kada tesko je, kad redas poraze.....

By the way... Sjever je u zadnje vrijeme odlican!!!
I kada tesko je, kad redas poraze.....
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Jel zna neko zasto Livak nije bio ni na klupi?
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- PitarBordo
- Kontakt:
Raja na stadionu kaže da je zbog šiše.betrezengorbachev je napisao/la:Jel zna neko zasto Livak nije bio ni na klupi?
Ne kažem ja nego raja na stadionu, prije nego me neko napadne da sam insajder.

Samo Saraj'vo.
Derbi bi mogao biti praznik antifudbala kako izgledamo i mi i oni!
Valjda mi budemo ti koji ubace kakvu frljoku.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zna li neko sta je sa lelicem?
kraljlavova je napisao/la:ma i cala je.**** strucnjak **** im mamu

SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Zar si očekivao nešto drugo bivši brate?joker90 je napisao/la:Derbi bi mogao biti praznik antifudbala kako izgledamo i mi i oni!Valjda mi budemo ti koji ubace kakvu frljoku.

Najgore je danas bilo bratu @uNbx, koji pored lične tragedije je počašćen i ovom antiživotnom pričom protiv sela iz predgrađa Kaknja.
Samo Saraj'vo.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Treba njima na klupi po jednu uzet da diminjaju dok se nasi lavovi bore.PitarBordo je napisao/la:Raja na stadionu kaže da je zbog šiše.betrezengorbachev je napisao/la:Jel zna neko zasto Livak nije bio ni na klupi?
Ne kažem ja nego raja na stadionu, prije nego me neko napadne da sam insajder.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
A gledaj ti naših vrlih stručnjaka, svake sezone remont, na polusezoni pola ekipe promjeniš.. i odluči se tome u kraj stati baš u onom trenutku kad imaš jedno od najslabijih ekipa unazad dosta godina. Evo razmisljam i ne znam.
- robertkosar
- Kontakt:
Bez svakog se moze druze, po tebi da nije dulje mi bi bili u ligi za opstanak . Sta to on napravi osim svoje licne prezentaci je u kojoj pokusava da se prikaze da je zvijezda ali nije, on kao da igra sah sam pokusava nesto sam pa se spetlja na drugoj prepreci i onda ostali dio ekipe pokusava nesto popravit. Duljevic gleda sebe boli ga ona stvar za FK Sarajevom . To je pokazao ne potpisivanjem ugovora a na terenu glumi igracinu ali bar zamene los je glumacThrillerHz je napisao/la:Koliko god da Dulju "ne volimo" bez njeg ne mozemo igrati, jer se jedino on usudi povuci loptu i kad treba da nekom doda, niko mu ne pridje i zato uradi taj bespotrebni dribling i izgubi loptu. Nije on kriv sto mu se Bekic treba ubacit i prici po loptu...
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM