Cini mi se da vama i odgovara da je njiva. Ovi tehnicki puno bolji.
Da ne bude da provociram al drže je 80% vi niste centar prešli.
Cini mi se da vama i odgovara da je njiva. Ovi tehnicki puno bolji.
Od nogu pogodila ruku, potencijalno i van kaznenog.
Ne možete bolan kao i inače da se dodate. I Posušje je bolje bilo i da vam nije oprostio crveni izgubili bi. Čuj ne žurimo se a Rudar zadnja ekipa lige vi kao favoriti ljudi bam 85% drže loptu ne znas koje je boje golmanski dres Rudara.
Ma nije penal ali recimo protiv Sarajeva bi bio.Hrammm1921 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:24Ova ruka penal? Hahahahahahaha boze sacuvaj kakvi retardi po forumu
Sto cemo se trosit na ekipu koja ne moze trcati i igrati ovako cijelu utakmicujurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:23Ne možete bolan kao i inače da se dodate. I Posušje je bolje bilo i da vam nije oprostio crveni izgubili bi. Čuj ne žurimo se a Rudar zadnja ekipa lige vi kao favoriti ljudi bam 85% drže loptu ne znas koje je boje golmanski dres Rudara.
Svakakvih sam utakmica gledao ali da jedna ekipa nema 5 pasova makar unazad za 25 minuta to se nije nikad desilo.
Hrammm1921 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:35Ma pustili inicijativu domacinu, ceka se greska neka, na kraju smo mogli do gola, 2 dobre prilike..
Ovo sa 3 metra glavom je bilo teze promasitiHrammm1921 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:35Ma pustili inicijativu domacinu, ceka se greska neka, na kraju smo mogli do gola, 2 dobre prilike..
Po toj logici vi bi se trebali odjavit sa interneta.Ganola1921 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 16:30Mene samo zanima kako podstanare nije stid nekog komentarisati nakon onakvih izdanja đajantsa sa lavora i pozicije na tabeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.