Rezultat je slab normalno, jer tamo nam uvale bunker bude 0:0 i oni prolaze. A poznavajuci nasu efikasnost ove sezone...
Mozda su igraci igrali u grcu zbog derbija ko ce jim znati, ovu ekipu ni vidovita Dzemila nebi mogla prognozirati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je.mensur55 je napisao/la:Ne znam samo sto se mi vise nerviramo, izgleda da mi ocekujemo previse od igraca, vise nego sto oni ocekuju od sebe. Dzaba Cala trci skace pored linije kad njih to ne dotice. Ne treba ocekivati od ovih igraca nista jer bolje ce biti ako nas iznenade (daj Boze), nego da se opet razocaramo po ko zna koji put.
Ovo ga ne amnestira od kritike, ekipa je danas imala istu inerciju kao protiv Zrinskog. Jednostavno postavka ova s ovim igračima ne može ni jednoj ekipi koja se fino postavi ništa.skoroalen je napisao/la:... kakvih smo imali, Čala barem nije lopov, tu je iz čiste ljubavi.
Ja se slažem da je Husref bolji trener od Čale. Al' Čala je s nama bio dobar i u prošlom mandatu, donio taj play-off protiv Cluja i ona yebena stativa nas dijelila od grupne faze. Čala ruku na srce nije neki stručnjak, on ima pitarsko srce i to ga vadi, naučio je igrače da dišu za Sarajevo al' džaba kad tu nema kvaliteta. Međutim, historija je pokazala da samo pravi zaljubljenici u Sarajevo mogu vodit ovaj klub. Dolazili su razni Jarniji, Plišeci, Ješići, ljudi sa svim licencama, pa opet smo najbolje rezultate ostvarivali s Husrefom, Uščuplićem, Čalom, pa čak i Varešanovićem koji je izvuk'o jako drugo mjesto u doba viršli s bukvalno 11 "domaćih" igrača. To je Čalina glavna prednost. I ja garantujem, da sutra dovedemo nekog tipa Jurčića ili čak Prosinečkog, da neće ostvarit rezultate kao ovi "naši" treneri.PitarBordo je napisao/la:Ovo ga ne amnestira od kritike, ekipa je danas imala istu inerciju kao protiv Zrinskog. Jednostavno postavka ova s ovim igračima ne može ni jednoj ekipi koja se fino postavi ništa.skoroalen je napisao/la:... kakvih smo imali, Čala barem nije lopov, tu je iz čiste ljubavi.
I da se ne lažemo Husref jeste na ljestvici iznad Čale. To što je neko psovao Husu ili što sad psuje Čali ništa ne znači u kontekstu naše igre.
Ma samo Kodru i Husrefa vratiti.skoroalen je napisao/la:Ja se slažem da je Husref bolji trener od Čale. Al' Čala je s nama bio dobar i u prošlom mandatu, donio taj play-off protiv Cluja i ona yebena stativa nas dijelila od grupne faze. Čala ruku na srce nije neki stručnjak, on ima pitarsko srce i to ga vadi, naučio je igrače da dišu za Sarajevo al' džaba kad tu nema kvaliteta. Međutim, historija je pokazala da samo pravi zaljubljenici u Sarajevo mogu vodit ovaj klub. Dolazili su razni Jarniji, Plišeci, Ješići, ljudi sa svim licencama, pa opet smo najbolje rezultate ostvarivali s Husrefom, Uščuplićem, Čalom, pa čak i Varešanovićem koji je izvuk'o jako drugo mjesto u doba viršli s bukvalno 11 "domaćih" igrača. To je Čalina glavna prednost. I ja garantujem, da sutra dovedemo nekog tipa Jurčića ili čak Prosinečkog, da neće ostvarit rezultate kao ovi "naši" treneri.PitarBordo je napisao/la:Ovo ga ne amnestira od kritike, ekipa je danas imala istu inerciju kao protiv Zrinskog. Jednostavno postavka ova s ovim igračima ne može ni jednoj ekipi koja se fino postavi ništa.skoroalen je napisao/la:... kakvih smo imali, Čala barem nije lopov, tu je iz čiste ljubavi.
I da se ne lažemo Husref jeste na ljestvici iznad Čale. To što je neko psovao Husu ili što sad psuje Čali ništa ne znači u kontekstu naše igre.
Lol, na čemu zasnivaš svoj optimizam?fks74 je napisao/la:Ma dobijamo ih u Doboju.
Vjerovatno na tome da smo odigrali dvije utakmice u Doboju, po jednom smo izgubili i nerjeseno odigrali, vjerovatno je sad red ma pobjeduPitarBordo je napisao/la:Lol, na čemu zasnivaš svoj optimizam?fks74 je napisao/la:Ma dobijamo ih u Doboju.
Na Aziri i kasikama...PitarBordo je napisao/la:Lol, na čemu zasnivaš svoj optimizam?fks74 je napisao/la:Ma dobijamo ih u Doboju.
Slažem se. Cala mora malo i mijenjati sastav, probati nešto novo. Ovako svaka tekma isto, davno smo pročitani. Sumnjam da su Lelic ili Livak puno gori od Hebiba ili Crnkica. Na igri se sigurno nebi ništa puno osjetilo, mi svakako igramo bezidejno, Hebib fula zicere.ThrillerHz je napisao/la:Pavlovic
Kadusic Novakovic Mihojevic Balic
Ivetic Heric
Lelic Saric Duljevic
Hadzic
Jel bilo tesko izvest ovaj sastav? Izgubili ne bi garant, tako da rezultatski gori od ovih danas ne bi bili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.