Dabogda ti djeca licila na mene
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
rimljanin90
- Kontakt:
Svi neke informacije imaju. Ti da znas sta je u pitanju reko bi odma, ne bi glumio neki sarkazam ovdjeAjlah je napisao/la: ↑30 dec 2025, 03:18Dabogda ti djeca licila na mene![]()
E takav komentar postujem. U pravu si.rimljanin90 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 03:24Svi neke informacije imaju. Ti da znas sta je u pitanju reko bi odma, ne bi glumio neki sarkazam ovdje
-
Tatamata1946
- Kontakt:
-
BordoArmy88
- Kontakt:
MA nije sramota ni ugasiti sve pa krenuti lagano sa nule, iz kantonalne.
Samo da se konačno kutarišemo glavate spodobe retardirane i njegovih lezbača i kuravela, pichoke im se osušile i herpes svi dobili...i to onaj genitalni.
Samo da se konačno kutarišemo glavate spodobe retardirane i njegovih lezbača i kuravela, pichoke im se osušile i herpes svi dobili...i to onaj genitalni.
Ovo je medijski spin, bar tako vjerujem. Možda je Mamić svjesno pustio da skrene pažnju od pregovora sa potencijalnim pojačanjima.
Tempirano kad je došlo do promjene kod kona, tako da nema panike radi ovih natpisa.
Ja i dalje ne mogu sebi doći da su nam od Posušja pošteno sudili, ako tako nastave na proljeće je samo nebo granica..
Vidjet ćemo da će ovo biti najbolji prelazni rok u zadnjih par godina, Mamić ima znanje i poznanstva.
Živi bili pa vidjeli
Tempirano kad je došlo do promjene kod kona, tako da nema panike radi ovih natpisa.
Ja i dalje ne mogu sebi doći da su nam od Posušja pošteno sudili, ako tako nastave na proljeće je samo nebo granica..
Vidjet ćemo da će ovo biti najbolji prelazni rok u zadnjih par godina, Mamić ima znanje i poznanstva.
Živi bili pa vidjeli
-
KarloIvandic
- Kontakt:
pa ako nije istina sto klub suti. NOrmalno da je isitna kad plate kasne i uhljebi se samo kote u klubu . Pocrkali svi da bog da
Joj, al si i ti kritičan. Pa, nisu Janjoš, Velkoski ili neko treći odgovorni za ovaj dug i kašnjenje plata. Ne možeš sve stavljati u isti koš i generalizirati. Zna se valjda iz kojih izvora novac ulazi u klub.KarloIvandic je napisao/la: ↑30 dec 2025, 06:47pa ako nije istina sto klub suti. NOrmalno da je isitna kad plate kasne i uhljebi se samo kote u klubu . Pocrkali svi da bog da
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa sta me napadas vidis da govorim da ce bit ureduErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:48Neka je aktiviran. De nam provjeri najvece duznike u sportu pa uporedi broj clanaka o nasim i dugovima ostalih bh klubova.jurisicduska je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:43Nasao se dug od prije. Žalba nije prošla. Dug je aktiviran. Upravu su ljudi sta pisu. Nije laž nikakva nit je deplasirano od strane medija nit bi mediji to objavili da nemaju papir. Ovo je s kamatama dug.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:41cim krene pozitiva eto nekog kancerogenog medija sa objavama o nekim dugovima, sutra i na zeljinom klixu ide clanak.
A sto su gurbeti zadnjih 5 godina medju najvecim duznicima u federaciji sa 750 reprograma, to nemoj da se pusta u medije. A nema ni 6 mjeseci kako su svi objavili da smo jedini klub bez dugova![]()
Dabogda vam djeca unazad hodala
Nemojte se ba sekiratnije moglo bolje. Za nas.
A i ako se nesto duguje nije smak svijeta, to je rijetkost kod nas, kod drugih normalna pojava. Grob te jebbo ljudi nemaju pobjede 2 mjeseca i ako pogledas samo ovaj portal, ruze cvjetaju na krmetnjaku, a kod nas pakao.![]()
A ovi sto odmah dijele ljude na shreka i placenike, najgori su.
Kad god iskoci neki problem, eto ih odmah da dijele raju na ove ili na one, nema konkretnog dijaloga ili uvazavanja tudjeg misljenja, odmah vrijedjanje. A 2500 prosjek na kosevu.
Kad cete shvatiti da podjele koje forsirate nikad nista dobro nisu donijele?
NazorUso najgori. Sad da mu kazes da je noc, on ce reci "evo ovih sto vole dan" i ubaciti smajlije.
Ne postoji čist u BH fudbalu ni po kojem osnovu.
Pa ni Real Madrid nije čist, ali imaš lobi, moć, uticaj da sve držiš pod kontrolom.
Mi nemamo nikakav uticaj ni u jednoj instituciji, s ovom strukturom su nam sve svukli u ravan. Mafijali, glumili mangupe i popusili ga na svakom frontu.
Ni u Savezu, ni na politickoj sceni, mediji nas ne mogu smisliti jer smo se i tu kurcili, nigdje nas uticaj ne prolazi.
Daj Boze da to sad nova garnitura malo ispegla na mangupluk i znanje iz domene sporta. Nije dzaba ovaj “govedja glava mirvic” doveo Brkovica u Zelju, da mu objasni, iskontrolise sve jer covjek zna i ima uticaj po ovim sportskim/politickim krugovima. I barem ce na pocetku popeglati neke stvari i usmjeriti.
Nasem shreku se pravio pametan ko je stigo a on ponajvise svima ostalima, Ajlu mu prodali muda pod bubrege da je menadzer, biznismenka, ne moze stado ovaca na papiru sacuvat.
I ne bi me cudilo da sad odjednom Porezna nadje dug iz 2003., jer u toj FBiH Poreznoj se mnogo vise pitaju Hrvati nego nasi hudnici i njihov lobi. Mi ne mozemo zavrsiti da svane ujutru. Barem ovi sto se jos u papirima vode, aBd da im cim
prije ledja vidimo.
Pa ni Real Madrid nije čist, ali imaš lobi, moć, uticaj da sve držiš pod kontrolom.
Mi nemamo nikakav uticaj ni u jednoj instituciji, s ovom strukturom su nam sve svukli u ravan. Mafijali, glumili mangupe i popusili ga na svakom frontu.
Ni u Savezu, ni na politickoj sceni, mediji nas ne mogu smisliti jer smo se i tu kurcili, nigdje nas uticaj ne prolazi.
Daj Boze da to sad nova garnitura malo ispegla na mangupluk i znanje iz domene sporta. Nije dzaba ovaj “govedja glava mirvic” doveo Brkovica u Zelju, da mu objasni, iskontrolise sve jer covjek zna i ima uticaj po ovim sportskim/politickim krugovima. I barem ce na pocetku popeglati neke stvari i usmjeriti.
Nasem shreku se pravio pametan ko je stigo a on ponajvise svima ostalima, Ajlu mu prodali muda pod bubrege da je menadzer, biznismenka, ne moze stado ovaca na papiru sacuvat.
I ne bi me cudilo da sad odjednom Porezna nadje dug iz 2003., jer u toj FBiH Poreznoj se mnogo vise pitaju Hrvati nego nasi hudnici i njihov lobi. Mi ne mozemo zavrsiti da svane ujutru. Barem ovi sto se jos u papirima vode, aBd da im cim
prije ledja vidimo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Situacija je identična kao i prilikom prosle "primopredaje" Nam-Mirvic. Vidjecemo jel to to ili je neki gori scenario. Za nadati se tom princu, to bi tek bila euforija, s jedne strane ode Shrek sa svojim idiotnim potezima s druge strane zestoke pare bi dosle..
Mada kad onako sagledam situaciju, mi kao navijači smo toliko pali u neku letargiju oko kluba gdje nas nista podići ne moze imam osjećaj.
Ako neko ima vise info nek pise.
Mada kad onako sagledam situaciju, mi kao navijači smo toliko pali u neku letargiju oko kluba gdje nas nista podići ne moze imam osjećaj.
Ako neko ima vise info nek pise.
Govorio sam da ne treba talasati oko uprave, dugovanja i slično, ali u toku polusezone, dok smo u naletu.
Sad kad je pauza opletite, tjerajte, i treba. Posložit sve da uđemo u polusezonu što jači. Mirva nije osoba za nas i treba nam neko ozbiljniji i nadam se da će princ ili neko sa parama + željom za uspjeh preuzeti. Bez ličnih interesa, guranja ljudi koji veze nemaju sa Sarajevom i sportom (čitaj Ajla).
Nego nikad nismo imali osjećaj za tajming.
Sad kad je pauza opletite, tjerajte, i treba. Posložit sve da uđemo u polusezonu što jači. Mirva nije osoba za nas i treba nam neko ozbiljniji i nadam se da će princ ili neko sa parama + željom za uspjeh preuzeti. Bez ličnih interesa, guranja ljudi koji veze nemaju sa Sarajevom i sportom (čitaj Ajla).
Nego nikad nismo imali osjećaj za tajming.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Neslužbene informacije, koje su se sinoć i pojavile u bh. medijima govore da Sarajevo ima nešto više od 4 miliona poreskog duga te da bi zbog toga moglo imati problema i oko licence za učešće u evropskim takmičenjima.
Iz kluba još uvijek nisu reagovali na ove informacije, no informacije do kojih je došao SportSport govore da je dug evidentiran nakon što je FK Sarajevo izgubio spor sa Poreskom upravom Federacije BiH.
Naš izvor tvrdi da je dug nastao u sezoni 2017-2018, malo prije nego li je u klub kao investitor ušao Vijetnamac Nguyen Hoai Nam.
Tadašnje rukovodstvo kluba je, kako je neslužbeno potvrđeno za SportSport tužilo Poresku upravu FBiH pa upravo zbog toga FK Sarajevo nije bilo među većim dužnicima u izvještajima Poreske uprave. Pomoglo je to tadašnjem rukovodstvu kluba da krene u povoljan rezultatski i poslovni niz, pa su se redali trofeji u pozitivnom ozračju, a problem je gurnut u stranu i ostavljem drugima da ga rješavaju.
Međutim, čini se da je proces okončan i to na štetu Sarajeva, koje sada ima dug od nešto više od 4 miliona KM s tim što je pola glavnica, a pola kamata.
U FK Sarajevo nemaju mnogo vremena da ovaj novonastali problem riješe, a očekuje se i da se iz kluba oglase po ovom pitanju.
Situacija očito nije bezazlena, i realno rješenje je reprogram duga koji koriste mnogo sportski kolektivi u BiH se čini kao logično rješenje jer teško da bilo koji klub pa tako i Sarajevo može u ovom trenutku izdvojiti par miliona KM za poreska dugovanja, a kako saznaje SportSport koraci u ovom pravcu već su preduzeti.
Iz kluba još uvijek nisu reagovali na ove informacije, no informacije do kojih je došao SportSport govore da je dug evidentiran nakon što je FK Sarajevo izgubio spor sa Poreskom upravom Federacije BiH.
Naš izvor tvrdi da je dug nastao u sezoni 2017-2018, malo prije nego li je u klub kao investitor ušao Vijetnamac Nguyen Hoai Nam.
Tadašnje rukovodstvo kluba je, kako je neslužbeno potvrđeno za SportSport tužilo Poresku upravu FBiH pa upravo zbog toga FK Sarajevo nije bilo među većim dužnicima u izvještajima Poreske uprave. Pomoglo je to tadašnjem rukovodstvu kluba da krene u povoljan rezultatski i poslovni niz, pa su se redali trofeji u pozitivnom ozračju, a problem je gurnut u stranu i ostavljem drugima da ga rješavaju.
Međutim, čini se da je proces okončan i to na štetu Sarajeva, koje sada ima dug od nešto više od 4 miliona KM s tim što je pola glavnica, a pola kamata.
U FK Sarajevo nemaju mnogo vremena da ovaj novonastali problem riješe, a očekuje se i da se iz kluba oglase po ovom pitanju.
Situacija očito nije bezazlena, i realno rješenje je reprogram duga koji koriste mnogo sportski kolektivi u BiH se čini kao logično rješenje jer teško da bilo koji klub pa tako i Sarajevo može u ovom trenutku izdvojiti par miliona KM za poreska dugovanja, a kako saznaje SportSport koraci u ovom pravcu već su preduzeti.
Dug iz 2018. Raja sere po mirvicu, ne vidim sta on ima sa dugom iz perioda kad nije bio tu. Vidim da je dug pola glavnica, pola kamata. Znaci ima mogucnost ako se potpise reprogram da se kamata oprosti, a glavnicu kroz reprogram. Ne vidim razloga za paniku
-
Pitaristok
- Kontakt:
Laž vam je da plate kasne, reprogram će se potpisati.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije laž.
Plate kasne.
I još sto sta.
Nemojte bezveze umanjivati situaciju u kojoj smo.
Kasni sve.
Ne znaci da nece bit isplaćeno ali da kasni kasni.
Dakle dug nije iz ovog perioda dok je Mirvic tu, vec jos od ranije, prije Nama. Najlogicinije je da se ide u reprogram i tjt.
Al et nek se drugima oprastaju milionski dugovi a nas opet po usima.
Al et nek se drugima oprastaju milionski dugovi a nas opet po usima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E kad je ovako star dug na koji nisu racunali onda ovo moze biti i lose. Mislim ako su nas mislili uvalit ovom princu. Covjek imao sve cisto, sad odjednom evo ga 4.5 miliona prc
-
Pitaristok
- Kontakt:
Da ti duška širiš ove dezinformacije nisam očekivao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.