FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta reci? Koju poruku poslati?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
zabicemo tamo 2 gola
idemo se spremat za derbi

idemo se spremat za derbi
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ma samo velika pojacanja dovoditi. Dzaba pvi mladi pule i veze nemaju. Daj Jajala, Cimija i tako nesto slicno.
Za Komazeca bi sad dao 2 M, kakav je ono bio napadac jbt
Za Komazeca bi sad dao 2 M, kakav je ono bio napadac jbt
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Dobra uvertira pred derbi. Duljević je najbolji igrač mahale.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
On na terminu nmz bit najbolji igrac.High je napisao/la:Dobra uvertira pred derbi. Duljević je najbolji igrač mahale.
1946~
Sa ovakvim igracima i ovakvom taktikom mi mozemo zabiti jedino sami sebi,
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa normalno da hoce, pred finalom su kupa. I treba da se naloze i naprave najbolji dan u istoriji opstine.Mokes je napisao/la:Sto je najgore, oni ce se opasno naloziti, kao onda kad su stadion otvaralijoker90 je napisao/la:Znaci vadimo se u Kaknju? Super! Yebemo mamu Harisu Duljevicu, onako, et'..
Jadno je da smo na nivou ekipe iz jedne mjesne zajednice.
I oni ce nam dati samo 5 posto ulaznica za uzvrat

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 apr 2017, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bravo SarajlijicaSarajlijica1946 je napisao/la:Najbolji igrac lige, ovo je zavaravanje. On nece da igra, ne dizu mu se na ovu ligu!joker90 je napisao/la:Znaci vadimo se u Kaknju? Super! Yebemo mamu Harisu Duljevicu, onako, et'..
Kako nam je on glavni i najbolji igrac mi dvije sezone zaredom ne mozemo do evrope da dobacimo.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako napišem da je Lendrić najbolji igrač lige, znači li to da sam štrumf?ThrillerHz je napisao/la:On na terminu nmz bit najbolji igrac.High je napisao/la:Dobra uvertira pred derbi. Duljević je najbolji igrač mahale.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@Evander De ti meni reci je l' još vjeruješ u 0:1 na sergijici da bacim cenera
Fina kvota, da se za maja zaradi šta.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kupus army
- Kontakt:
Ako se ne varam ti skoro pisao kako Mladost zeli u evropu,ako se to desi da ce Husref imati ogroman budzet za pojacanja,a sve to ti pricao Musijin sin ?ThrillerHz je napisao/la:Ma jok, das 20 000 Musliji i pobjedis u Kaknju. Kao sto Zrinjski to radi...zagorski je napisao/la:Znaci adios Kup!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Objektivan sam, nisam očekivao da ih poderemo, ali sam očekivao bar minimalnu neku pobjedu pred revanš. Ovako će nam biti veselo dole kad se ljudi zabunkerišu i udare na kontru. Došlo vrijeme da ideš na Koševo i ne očekuješ pobjedu jbt! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
ma i cala je.**** strucnjak **** im mamu
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa sto se i pokazuje tacnim? A isto je tacno ako dobro platis da mozes pobjedit u Kaknju, sto Zrinjski u ligi radi odavno.kupus army je napisao/la:Ako se ne varam ti skoro pisao kako Mladost zeli u evropu,ako se to desi da ce Husref imati ogroman budzet za pojacanja,a sve to ti pricao Musijin sin ?ThrillerHz je napisao/la:Ma jok, das 20 000 Musliji i pobjedis u Kaknju. Kao sto Zrinjski to radi...zagorski je napisao/la:Znaci adios Kup!
1946~
Ide mi na **** sa ovim mijenjajem igraca u 90+ minuti iz utakmice u utakmicu. Svaka njemu cast, ali na tome mora poraditi.kraljlavova je napisao/la:ma i cala je.**** strucnjak **** im mamu
Amer Dupovac!
Cali psuje mamu..jel te stid sine..odakle si ti sletiokraljlavova je napisao/la:ma i cala je.**** strucnjak **** im mamu
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakav je zicer kapiten fulio. 

- robertkosar
- Kontakt:
Ne kontam nikako imamo 25 igraca na spisku za prvi tim a trenera strah da ubaci Livak, Lelica. Bekica i .... Pa zasto onda toliko ljudi na platnom spisku. Razumijem Calu trci kod autlinije galami daje savjete ali to je pisanje uz vijetar. U svlacionici im **** sve po spisku odbi im od plate i kaznjavaj mrtvace ili kao nekad Srbo Markusevic pozove Pasica do aut linije i samarcina . Ove nase manekencice i pojedine **** ako zijane sa beskrvnom igrom od selje treba ne samarat nego isutat iz kliba nogama i usranom motkom

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Najbolji igrač lige.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakav je zicer kapiten fulio.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa ako si navijac Sarajeva, ne moras biti slijep.High je napisao/la:Ako napišem da je Lendrić najbolji igrač lige, znači li to da sam štrumf?ThrillerHz je napisao/la:On na terminu nmz bit najbolji igrac.High je napisao/la:Dobra uvertira pred derbi. Duljević je najbolji igrač mahale.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 35 gostiju.