To i jeste glavni razlog, hoće da izjednače ostale sa Borcem. Poslije će biti, pomaže se svima a ne samo Borcu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad bi mogli ispasti dva satelita HSK Posusje i FK Sloga Doboj a u ligu uci Krupa i Celik Zenica to bi bilo idealno 
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Krupa igra u 5. ligi, glupane.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:37Kad bi mogli ispasti dva satelita HSK Posusje i FK Sloga Doboj a u ligu uci Krupa i Celik Zenica to bi bilo idealno![]()
Bila bi i vama da ne kradete ovako ofirno i seljački, šakom i kapom, smradovi smrdljivi. Ustvari možda i ne bi, tad bi vam vjerovatno BSK bio konkurent za ulazak u Premijer ligu kao u doba kad je Vico šmrkao lošu dandu na gostovanjima po Šumskoj.
-
12345678922
- Kontakt:
Igra jer tvoj klub i šupci im nisu htjeli dat stadion na korištenje, valjda iz razloga što vam nisu htjeli dat 12 bodova kao ova **** iz DobojaVorovus je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:40Krupa igra u 5. ligi, glupane.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:37Kad bi mogli ispasti dva satelita HSK Posusje i FK Sloga Doboj a u ligu uci Krupa i Celik Zenica to bi bilo idealno![]()
Jel ovaj Valjic nas pravi budalama? Sta sve opravda boze ti sacuvaj
Al ovo za linije da se ne mogu krivit je najajce a lijepo se vidi da se linija slomila, slaba vam geometrijaaa
Al ovo za linije da se ne mogu krivit je najajce a lijepo se vidi da se linija slomila, slaba vam geometrijaaa
Vidim, terapija se danas nije pila
Ne vidiš ti dalje od nosa glupaneMikiPirs je napisao/la: ↑24 okt 2025, 23:01Vidim, terapija se danas nije pila![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
A jesmo Slogu pokrali , strašno , dugo ovo nije vidjeno da je neko ovako pokraden
.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Znači uništili i onog poštenog iz Krupe.12345678922 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:52Igra jer tvoj klub i šupci im nisu htjeli dat stadion na korištenje, valjda iz razloga što vam nisu htjeli dat 12 bodova kao ova **** iz DobojaVorovus je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:40Krupa igra u 5. ligi, glupane.Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:37Kad bi mogli ispasti dva satelita HSK Posusje i FK Sloga Doboj a u ligu uci Krupa i Celik Zenica to bi bilo idealno![]()
Slabo pratim ligu RS-a ,ovaj BSK Banja Luka je'l i on u vlasništvu Igora Dodika kao i Borac?
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Mislim da imamo prije toga Kup, bit će fokus na utakmici Kupa. Pa ćemo onda se okrenuti utakmici s Borcem. Pogledajte kako su moje ekipe igrale protiv Borca. Neke stvari koje govorite, borili smo se sa Posušjem i s Leotarom. Niko nije imao zamjerki da bi sada to pitali. Ja koliko znam, Sloga je pobijedila Borac, i kada me već pitate te neke stvari – jesu li svi čisti u našem fudbalu?"
Maksimović plaćenik malog mutavog Vice Zeljkovica.
5 puta igrao protiv Borca svih 5 izgubio.
Zadnji put Sloga pobjedila Borca kad Borac nije mogao ispustit 2.mjesto a njima trebala tri boda za opstanak,nakon toga 7 utakmica Borac ima trening utakmice sa najvecim kriminalcima nakon Zeljkovića .
Zadnji put Sloga pobjedila Borca kad Borac nije mogao ispustit 2.mjesto a njima trebala tri boda za opstanak,nakon toga 7 utakmica Borac ima trening utakmice sa najvecim kriminalcima nakon Zeljkovića .
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
To je veci problem od bilo cega,kakvi plasmani kakvi bakraci,onaj da je dan suncan i da to ide protiv Borca rekao bi kijamet je koji nikad nije vidjen da opravda sve,ovo radi lik komstantno zamisli takav ti je glavni sto se tice sudija,treba prestat ovo igrat uopste. Gdje se moze pogledati sta najveci medju najvecima Valjic iznese svoje vrhunsko,strucno misljenje? Zelim mu da mu doktor bude davao ovako strucna i realna misljenja i to u skorije vrijeme.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 25 okt 2025, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jel to bilo isti dan kad su Profini galaktikosi cudom izgubili od Tuzla Sitija 3:0, kojem su bas ta 3 boda trebala za opstanak?Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 23:53Mislim da imamo prije toga Kup, bit će fokus na utakmici Kupa. Pa ćemo onda se okrenuti utakmici s Borcem. Pogledajte kako su moje ekipe igrale protiv Borca. Neke stvari koje govorite, borili smo se sa Posušjem i s Leotarom. Niko nije imao zamjerki da bi sada to pitali. Ja koliko znam, Sloga je pobijedila Borac, i kada me već pitate te neke stvari – jesu li svi čisti u našem fudbalu?"
Ipak trening utakmice Zrinjskog i GOSK-a drze rekord, 13 pobjeda zaredom, jebbo li vam Lujo majku latinsku.
-
12345678922
- Kontakt:
Priča bi i pila vode da GOŠK redovno dobija Sarajevu, Borca, Želju.. i onda da dodje Zrinjski i izgube.. a pošto se to ne dešava smješno je pričat.Vorovus je napisao/la: ↑25 okt 2025, 00:09Jel to bilo isti dan kad su Profini galaktikosi cudom izgubili od Tuzla Sitija 3:0, kojem su bas ta 3 boda trebala za opstanak?Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 23:53Mislim da imamo prije toga Kup, bit će fokus na utakmici Kupa. Pa ćemo onda se okrenuti utakmici s Borcem. Pogledajte kako su moje ekipe igrale protiv Borca. Neke stvari koje govorite, borili smo se sa Posušjem i s Leotarom. Niko nije imao zamjerki da bi sada to pitali. Ja koliko znam, Sloga je pobijedila Borac, i kada me već pitate te neke stvari – jesu li svi čisti u našem fudbalu?"
Ipak trening utakmice Zrinjskog i GOSK-a drze rekord, 13 pobjeda zaredom, jebbo li vam Lujo majku latinsku.
A i ova kuravela Sloga se žali na suđenje, kući ih ne bi mogo Real dobit, naravno Borac može
Evo iskreno jel mislis da je Sloga igrala pod gasom ijednu tekmu protiv vas? Ali nemoj mi okretati i nalaziti druge tekme, pitam za ovu samo?Vorovus je napisao/la: ↑25 okt 2025, 00:09Jel to bilo isti dan kad su Profini galaktikosi cudom izgubili od Tuzla Sitija 3:0, kojem su bas ta 3 boda trebala za opstanak?Zaboljesutra je napisao/la: ↑24 okt 2025, 23:53Mislim da imamo prije toga Kup, bit će fokus na utakmici Kupa. Pa ćemo onda se okrenuti utakmici s Borcem. Pogledajte kako su moje ekipe igrale protiv Borca. Neke stvari koje govorite, borili smo se sa Posušjem i s Leotarom. Niko nije imao zamjerki da bi sada to pitali. Ja koliko znam, Sloga je pobijedila Borac, i kada me već pitate te neke stvari – jesu li svi čisti u našem fudbalu?"
Fk Željezničar.
- WeekendOffender
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Treba ovim neandretalcima zabraniti da pisu po ovom forumu
-
jurisicduska
- Kontakt:
Gledaj to sa strane da ne bi znao cim si okruzen da zabranis ljudima da pisu. Ovu “drzavu “ treba napustiti po hitnom postupku. Ovo je sve osim mjesta gdje treba graditi buducnost prije svega svoj djecirelativizam je napisao/la: ↑25 okt 2025, 00:40Treba ovim neandretalcima zabraniti da pisu po ovom forumu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️