Haha nisu napravili sanse danas protiv Sloge (100% prilika) bukvalno je nisu imali , al eto nek on prozove nas da smo isto odigrali
Mjesecima igraju ko qrac, milion ulozili.. Bruka i svakom slucaju
Pa klali vas proslu sezonu, covjek pita sta je sa ovom sezonom? Nemoguce da se drzis jos uvijek da je sudija kriv..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:27Neka te osakate 15 od 15 tekmi pa da te pitam kako ces igrat,konstantno 4 godine te siluju
Ne možete nikako svoju sramotu prebaciti na druge.Vorovus je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:16Mirvic koji sad ne smije rijec da kaze protiv Vice. On moze da dovede bilo koju podguznu muvu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:13To je najmanji problem, ko ce da dovede podguznu Vicinu muhu?
Vidi se da pratiš neki drugi sport. Kako bi ti napravio 100% šansu, ako su ljudi non stop u svom šesnaestercu. Moglo se ići samo na centaršuteve, kako je i postignut gol.Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:29
Haha nisu napravili sanse danas protiv Sloge (100% prilika) bukvalno je nisu imali , al eto nek on prozove nas da smo isto odigrali![]()
Ovo je prva utakmica gdje smo imali normalno sudjenje,da ti ponovim ono sto sam prije 4 godine pisao, igrao lose ili dobro nije ni bitno jer moras znati da ti je domet borba za 3 ili 4 mjesto i koga boli neka stvar za tim? Uopste me plasman ne dotice jer je to sporedna stvar,ono sto me dotice je sto je narod glup, pred oci promijene statut da Gicko moze ostati dozivotno, onda imas faulove na Grbavici nad Sosicem npr ponistene golove tj njih 10,pa onda Renanov gol iz SB, svaku tekmu sa nakaradom iz BL za rubriku vjerovali ili ne,faulovi nad Lulicem,Andjusicem al eto nek budale zive u nadi da ce neko dici trofej jer ima dobru igru.Pablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:29Pa klali vas proslu sezonu, covjek pita sta je sa ovom sezonom? Nemoguce da se drzis jos uvijek da je sudija kriv..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:27Neka te osakate 15 od 15 tekmi pa da te pitam kako ces igrat,konstantno 4 godine te siluju
fks74 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:33Vidi se da pratiš neki drugi sport. Kako bi ti napravio 100% šansu, ako su ljudi non stop u svom šesnaestercu. Moglo se ići samo na centaršuteve, kako je i postignut gol.Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:29
Haha nisu napravili sanse danas protiv Sloge (100% prilika) bukvalno je nisu imali , al eto nek on prozove nas da smo isto odigrali![]()
Upravo si pljunuo na brata po boji,u zelji da ovom pitaru nesto repliciras!
Opet naočale nabavi
kolezeljovac je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:23Za razliku od nekih ovdje ja se ponosim što dolazim iz grada koji ima velikane poput Želje, Sarajeva, KK Bosna, s tim naravno da sam navijač Željezničara u fudbalu, a KK Bosne u košarci. Zašto je nekima toliko veliko, a drugima toliko bauk da se čestita rođendan i pokaže poštovanje? Ja lično imam velikih prijatelja koji su navijači i jednog i drugog kluba. Neće jedan klub biti veći ni manji ako iskazuješ da ga "mrziš", a Bgm je gospodski iskazati bar poštovanje.
Nažalost, ovakvo razmišljanje i navijači su (haman) izumrli na obje strane.kolezeljovac je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:23Za razliku od nekih ovdje ja se ponosim što dolazim iz grada koji ima velikane poput Želje, Sarajeva, KK Bosna, s tim naravno da sam navijač Željezničara u fudbalu, a KK Bosne u košarci. Zašto je nekima toliko veliko, a drugima toliko bauk da se čestita rođendan i pokaže poštovanje? Ja lično imam velikih prijatelja koji su navijači i jednog i drugog kluba. Neće jedan klub biti veći ni manji ako iskazuješ da ga "mrziš", a Bgm je gospodski iskazati bar poštovanje.
Zbog čega nije penal ? Beganović je došao do lopte i srušen sa leđa, ako to nije penal šta bi trebalo biti.Lokomotifa je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:57E čuj Sloga se oglasila i prokomentarisala "lakrdiju od suđenja" zbog penala koji je sviran Sarajevu. Ja sam odmah napisao ovdje na forumu da ono penala nije očima vidjelo, ali meni je lakrdija da Sloga morališe o bilo čemu u ovoj ligi. Sloga koja je dio šireg plana da se Borcu obezbijedi 36 bodova iz RS i to vjerno prati godinama kad igra protiv Borca. Sloga koja nije bila u stanju da organizuje domaću utakmicu protiv Željezničara kada je pola tribine nasrnulo na člana grupe Manijaci. Svi nek se oglašavaju, samo oni nek šute. Toliko.
Više je penal bio onaj drugi prekršaj na Kyeremehu ako ćemo iskreno. Kod prve situacije tj. penala igrač Sloge je prvi došao do lopte i izbio je.fks74 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:01Zbog čega nije penal ? Beganović je došao do lopte i srušen sa leđa, ako to nije penal šta bi trebalo biti.Lokomotifa je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:57E čuj Sloga se oglasila i prokomentarisala "lakrdiju od suđenja" zbog penala koji je sviran Sarajevu. Ja sam odmah napisao ovdje na forumu da ono penala nije očima vidjelo, ali meni je lakrdija da Sloga morališe o bilo čemu u ovoj ligi. Sloga koja je dio šireg plana da se Borcu obezbijedi 36 bodova iz RS i to vjerno prati godinama kad igra protiv Borca. Sloga koja nije bila u stanju da organizuje domaću utakmicu protiv Željezničara kada je pola tribine nasrnulo na člana grupe Manijaci. Svi nek se oglašavaju, samo oni nek šute. Toliko.
Pogledaj ponovo tu situaciju. Što se tiče druge, snimak ne pokazuje dovoljno možda i nije bilo kontakta.Lokomotifa je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:04Više je penal bio onaj drugi prekršaj na Kyeremehu ako ćemo iskreno. Kod prve situacije tj. penala igrač Sloge je prvi došao do lopte i izbio je.fks74 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:01Zbog čega nije penal ? Beganović je došao do lopte i srušen sa leđa, ako to nije penal šta bi trebalo biti.Lokomotifa je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:57E čuj Sloga se oglasila i prokomentarisala "lakrdiju od suđenja" zbog penala koji je sviran Sarajevu. Ja sam odmah napisao ovdje na forumu da ono penala nije očima vidjelo, ali meni je lakrdija da Sloga morališe o bilo čemu u ovoj ligi. Sloga koja je dio šireg plana da se Borcu obezbijedi 36 bodova iz RS i to vjerno prati godinama kad igra protiv Borca. Sloga koja nije bila u stanju da organizuje domaću utakmicu protiv Željezničara kada je pola tribine nasrnulo na člana grupe Manijaci. Svi nek se oglašavaju, samo oni nek šute. Toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.