Jovic je na golu kritican,zaljepjen za liniju nema nikakvu sigurnost niti izlijece niti ista,nezna ni zivi zid da postavi i protiv Slobode Mesanovicu ostavlja prazan ugao da ovaj gadja,i sad ovome iz Zrinjskog ostavlja prazan ugao u svojoj stani sreca ovaj fula,slabo prati igru i skroz je mrljav,Dino kiksa ponekad glupo ali je puno sigurniji sto se tice i izlijetanja i pracenja igre i bas extra prati situaciju i ima osjecaj,i siguran sam da bi odbranio neku od ovih...ovaj je totalna suprotnost jedino sto je visok,ostalo taraba
Odbrana uvijek stoji ovako daleko i uvijek istu ih prolaze,mislim cak da ih namjerno pustaju da bi stoperi izasli daleko,jel ih je tako najlakse proci...
I koji klinac mjenja Kojasevica bio najbolji prvo poluvrijeme,hoce da ganja rezultat izbacuje najboljeg igraca,koji je plus brz,a uvodi sporog Hamzagica koji je odigrao tj napravio je samo tri faula na utakmici i nista vise
Nemam zivaca,grijesim se bezveze nek idu u pizdu materinu,sreca samo sto je Siroki ovako los pa ce doci to trece mjesto...dzaba nemoze napad ni dati golova kolko ovi nazad mogu pogrijesiti i primiti,da smo se isfulali jesmo,i nismo uoste u globalu lose igrali,ali odbrana stoji presiroko i tu je kraj uvijek na iste fore ispadaju,neznam sta je Ledetu njemu se trazi pozicija u timu ali ocito mu nista ne odgovara osim beka
I sad gledajte Duru u Zrinjskom i kako zna stati na loptu dok kod nas nema niko da stane na loptu Keno nije takav,a takav je bio Ihtijarevic jedini koji je znao stati na loptu i dignuti glavu i dati normalan pas,sad sve na vrat na nos,sto prije daj,nema tog veznog koji ce polahko smireno iznijeti loptu,a Ihtijarevic je bio jedan takav,sto je Duro na iskustvo danas uzeo nas kompletan vezni red,jel zna stati i smireno iznjeti loptu,mi nemamo takvog,imali smo Ihtijarevica ali sad nemamo igraca koji ce mirno krenuti,i povuci normalnu akciju
Mirza odlazi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".