FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2011, 17:04

Jbg...rano primljeni golovi i nismo se mogli vratiti.Smanjili smo na 3-2,ali evedentno ostali bez snage da bi do kraja neki jaci napad napravili....

Nezz..odbrana nam je losa starsno,to sam i nakon slavije govorio... :roll: prvi gol neoprezni,na foru primamo...drugi potpuna konfuzija golmana i belosevica...

Tesko je nesto nakon ovakve tekme govoriti...osim da je zasluzena pobjeda zrinjskog, koji je iskoristio svoje sanse i na vrijeme postigao pogotke.S druge strane,jeftino smo primili golove i povratka nije bilo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 mar 2011, 17:04

Napad solidan(bar u pocetku dok su snage imali),Pehlic dobar,Keno solidan
Odbrana katastrofa ! ! ! Belosevic kriza,Lede jos gori...jedini Arsenijevic ko nesto u odbrani radio...
pa sta b i ovo ljudi u prvoj polusezoni smo bili drugi klub sa najmanje primljenih pogodaka...ukupno smo ih primili ko u ove 4 tekme jbt...
UGL MIRZA ODLAZI !!!

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 20 mar 2011, 17:05

sami smo sebe danas pobjedili...duro igracina pa nek prica ko sta hoce,,,,MIRZA ODLAZIIII i sa sobom povedi belog hilmu muharemovica ma cijeli sastav,,,

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 mar 2011, 17:06

Meni je Keno kriza igrac a jos kapiten :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 20 mar 2011, 17:09

Megamon je napisao/la:Meni je Keno kriza igrac a jos kapiten :roll:
brate da je samo do kene,,,nego svi su odron a ne samo keno..da je bogdo do jednog igraca nesto bi se moglo uraditi ima vazda neko na klupi..a ovako kad su ti svi klocevi ti nemas sta ubaciti u igru kad su jos gori,,,MIRZA ODLAZII I!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 mar 2011, 17:15

Jovic je na golu kritican,zaljepjen za liniju nema nikakvu sigurnost niti izlijece niti ista,nezna ni zivi zid da postavi i protiv Slobode Mesanovicu ostavlja prazan ugao da ovaj gadja,i sad ovome iz Zrinjskog ostavlja prazan ugao u svojoj stani sreca ovaj fula,slabo prati igru i skroz je mrljav,Dino kiksa ponekad glupo ali je puno sigurniji sto se tice i izlijetanja i pracenja igre i bas extra prati situaciju i ima osjecaj,i siguran sam da bi odbranio neku od ovih...ovaj je totalna suprotnost jedino sto je visok,ostalo taraba

Odbrana uvijek stoji ovako daleko i uvijek istu ih prolaze,mislim cak da ih namjerno pustaju da bi stoperi izasli daleko,jel ih je tako najlakse proci...

I koji klinac mjenja Kojasevica bio najbolji prvo poluvrijeme,hoce da ganja rezultat izbacuje najboljeg igraca,koji je plus brz,a uvodi sporog Hamzagica koji je odigrao tj napravio je samo tri faula na utakmici i nista vise

Nemam zivaca,grijesim se bezveze nek idu u pizdu materinu,sreca samo sto je Siroki ovako los pa ce doci to trece mjesto...dzaba nemoze napad ni dati golova kolko ovi nazad mogu pogrijesiti i primiti,da smo se isfulali jesmo,i nismo uoste u globalu lose igrali,ali odbrana stoji presiroko i tu je kraj uvijek na iste fore ispadaju,neznam sta je Ledetu njemu se trazi pozicija u timu ali ocito mu nista ne odgovara osim beka

I sad gledajte Duru u Zrinjskom i kako zna stati na loptu dok kod nas nema niko da stane na loptu Keno nije takav,a takav je bio Ihtijarevic jedini koji je znao stati na loptu i dignuti glavu i dati normalan pas,sad sve na vrat na nos,sto prije daj,nema tog veznog koji ce polahko smireno iznijeti loptu,a Ihtijarevic je bio jedan takav,sto je Duro na iskustvo danas uzeo nas kompletan vezni red,jel zna stati i smireno iznjeti loptu,mi nemamo takvog,imali smo Ihtijarevica ali sad nemamo igraca koji ce mirno krenuti,i povuci normalnu akciju

Mirza odlazi :!:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 mar 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Colorado

Post Postao/la Colorado » 20 mar 2011, 17:17

Megamon je napisao/la:Meni je Keno kriza igrac a jos kapiten :roll:
:evil: :evil: :evil: :cry: :cry: upravo tako :?

Katastrofa .. :cry: igra dobra ali realizacija 0 .. belosevic truba teska , kad ne igra torlak odbrana ne moze izbaciti loptu na drugu polovinu . Lede tanak pravo jedino nesta ko je pokazao u odbrani je Gutic . Svi su danas grijesili :evil: :evil: lose lose dosta lose .. ovakvi nismo ni u evropu zasluzili da idemo , o tituli da ne govorim :evil: :evil: :(

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 mar 2011, 17:23

Sudija perfektan,ja boljeg nisam vidio u ovoj ligi.Sta vise treb'o je pokazati crveni karton Muharemovicu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nimra
Kontakt:

Post Postao/la nimra » 20 mar 2011, 17:24

torlak bog u odbrani.....a ovo ostalo taraba......mozda jedino arsenijevic...nesto uradi

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 mar 2011, 17:26

Jel ide sad zalizani??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 20 mar 2011, 17:28

nimra je napisao/la:torlak bog u odbrani.....a ovo ostalo taraba......mozda jedino arsenijevic...nesto uradi
ma **** ti vishe i torlaka i sve stopere,,sve i jedan je **** pa nek prica ko st ahoce i on je smlata trom psor ,,,nema mi ni 1 igraca u sarajevu sad trenutno da gazem da je neko i nesto,,,,,daj te nam dovedite sve crnce koji ce igrat za 100eur vjerujte mi da ce boolje igrati,,,,fuujjj fujj sve mi se gadi

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 mar 2011, 17:32

Afrikancima kad bi dali mjesto za spavanje i hranu igrali bi kako treba , a vidite ovih pa vecina ih prima platu od preko 1000 eura ali dzaba dabogda virsle vazda jeli !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 mar 2011, 17:34

Pa kunem vam se da bih ekipa sa ovog foruma igrala bolje odbranu , nedo Bog u Europu sa ovakvom odbranom , ma kakav hapoel ... izgubili bi 8 : 0...

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 20 mar 2011, 17:35

Samo F.K.S !! je napisao/la:Afrikancima kad bi dali mjesto za spavanje i hranu igrali bi kako treba , a vidite ovih pa vecina ih prima platu od preko 1000 eura ali dzaba dabogda virsle vazda jeli !
to je to brate ,,,kunem ti se da bi jeli loptu samo da dobiju kakv topli obrok i kakav lijep smijestaj..a ne da vozaju kojekakva auta i pikce materine...a nikakvog ucinka od njih...tako bi nas barem i bog pogledao jer bi ucinili dobru stvar barem za te ljude dali im smjestaj i hranu...a ovako fuj ufj fuj fuj

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 18:01

Odavno boljeg sudiju nisam gledao , Lede je trebaod dobiti crveni (mislim da ga nije dobio jer je ono bilo samo mali kontakt ne namjeran), ali najvise od svega zamjeram sudiji sto Duru nije iskljucio 5 puta je nase igrace udario laktom !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 18:03

znaci,to bi to trebalo biti sto se tice Sarajeva i Premijer lige do daljnjeg :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 20 mar 2011, 18:07

padobranac1978 je napisao/la:znaci,to bi to trebalo biti sto se tice Sarajeva i Premijer lige do daljnjeg :mrgreen:
AMIN :D :D :D

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 mar 2011, 18:08

Kojasevicu neko treba objasniti da je fudbal kolektivna igra,ja bih ga izveo jos u prvom pol.Sada mi je jasno zasto je Muharemovic u prosjecnom klubu iz Belgije bio rezerva,danas je odigrao za 9,ali ako ocjenjujemo losu igru ,bilo bi i za 10 da je dobio crveni.Golmana ko da je neko svezao za liniju,kriza gje ih samo izvlace.
Kada sam na pocetku polusezone govorio da nemamo sanse za titulu i ako dohvatimo Evropu da se trebamo nogom u guzicu udarati,pojedini su me napadali. Gdje su sad vjeciti optimisti.
Hebote ekipa koja u prvih 11 ima 5 isluzenih povratnika,i tako vec 15 godina. Sve u svemu katastrofa i od tima i od lige,nismo slucajno godinama tu gdje jesmo,sve prema zaslugama.
A vi nastavite da dizete upravu,predsjednike i ostale lopove koji vode klub i nastavite da mastate o titulama.
Dovidjenja i prijatno....

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 mar 2011, 18:09

Sta reci,danas su i oni koji nisu navijaci FKS mogli vidjeti kakvog imamo vrsnog trenera,ja stvarno se pitam jel ko od vas vidio danas odbranu Sarajeva :roll: , znaci odavno al bas odavno nisam vidio da onaku dominaciju imamo u gostima al kad pogledas rezultat reko bi covjek da sam gledao drugu utakmicu.
Jednostavno svi su podbacili mozda malo Pixi u poluvremenu sto je igrao ,osim onog sranja s kontrom ,i arsenijevic ovo ostalo sve dno dna.
I sto je tuznno moj varesanovic sam musa lik koji je do juce drugoligasku ekipu vodio skonto da ima fizicki jacu ekipu i to se pokazalo tacnimm od 60 minute nema ko da trci :evil:
MIRZA OUT!!!
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 18:18

a koja je ovo zajebancija sa dresovima,sta ovo fol opet Nike...samo se blamiramo,neozbiljnost na svim nivoima u klubu je krajnje neozbiljna :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.