Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja kad sam se sinoć opekao na sRealu odlučio sam da više nikad ne igram "kup kralja" tako da sam ih izbjeg'o danas.. fuj !tribalhardcore je napisao/la:joj Valencie i govana
**** li vam mevlid majku
E odavno nisam gledao goru ekipu na sta izgubi 90 minuta.tribalhardcore je napisao/la:joj Valencie i govana
**** li vam mevlid majku
7, eto ti link pa prati poene, na espn nesto nema, ali sam nasao ovobob je napisao/la:gledali ko NY-Boston, koliko je green ubacio nemogu nesto da otvorim nba.com
super, hvalaContentissimo je napisao/la:7, eto ti link pa prati poene, na espn nesto nema, ali sam nasao ovobob je napisao/la:gledali ko NY-Boston, koliko je green ubacio nemogu nesto da otvorim nba.com![]()
http://www.cbssports.com/nba/gametracke ... 208_BOS@NY" onclick="window.open(this.href);return false;
pogodjene 4 ako se ne varam,mislim da je dobitni !DrinaJedina je napisao/la:
Jel ovaj sistem dobitni il' moram još jedan pogoditi?
dobitni je sistem, al mislim da je manje dobio nego što je uložioFecox je napisao/la:pogodjene 4 ako se ne varam,mislim da je dobitni !DrinaJedina je napisao/la:
Jel ovaj sistem dobitni il' moram još jedan pogoditi?
Tamam ćeš imat' s čime barat' noćas uz NBA
Dobio si 0,78DrinaJedina je napisao/la:Haj nek sam makar naučio kako se igraju ti sistemi!![]()
Glupost obična
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.