Limuntos je napisao/la:breaking news na sky sportu, kad je dzeko potpisao za city...dosta ga nahvalise
[youtube][/youtube]
Ovo je transfer!
[youtube][/youtube]
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Na Dzele ja imam patent. To je na Bosanskom!
E jbg , na Bosanskom je Dzeko, to su njegovi rodtelji patentirali , dal to Dzele nije nesto satro ili slicno?
Na Crnogorskom bi bilo hmmm...da malo razmislim hmmm, mozda "Junacina"
DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Manciniju kao da je neko zapisao da u LP mora izvesti što gluplji sastav. Zato je tu napadač De Jong Imam osjećaj da će do 60 minute sva tri napadača biti na terenu jer će tako rezultat nalagati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Manciniju kao da je neko zapisao da u LP mora izvesti što gluplji sastav. Zato je tu napadač De Jong Imam osjećaj da će do 60 minute sva tri napadača biti na terenu jer će tako rezultat nalagati.
Zato cemo fino gledat' Reala do 60' minute, onda me nazovi.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mancini je dokazao svoje umijece u utakmici protiv Bayerna, izvodi Dzeku, a uvodi De Jonga i onda mu Yaya Toure igra napadaca
Upravu si, Dijamant ce uci mozda vec u prvom poluvremenu i naravno rijesiti utakmicu
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Mancinijevoj ekipi isto kao da je ovo neka egzibiciona utakmica, u kojoj im i poraz garantuje direktan plasman medju 16 najboljih LP-a. Ne mogu da vjerujem kakav sastav covjek izvodi u ovako vaznoj utakmici...
Gledam Teletovica sve dok Dzeko ne udje (ako udje), nema druge.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:Mancinijevoj ekipi isto kao da je ovo neka egzibiciona utakmica, u kojoj im i poraz garantuje direktan plasman medju 16 najboljih LP-a. Ne mogu da vjerujem kakav sastav covjek izvodi u ovako vaznoj utakmici...
Gdje se moze Mirza gledat?
Nema veze sto Dzeko ne igra, bitno je da igra u EPL. Tamo ima sanse za prvog strijelca. (mada male, zbog rotacija) ovdje nema nikakve. Samo je cudno sto enma Aguera ali to je Mancini.
kobe24 je napisao/la:Mancinijevoj ekipi isto kao da je ovo neka egzibiciona utakmica, u kojoj im i poraz garantuje direktan plasman medju 16 najboljih LP-a. Ne mogu da vjerujem kakav sastav covjek izvodi u ovako vaznoj utakmici...
Gdje se moze Mirza gledat?
Nema veze sto Dzeko ne igra, bitno je da igra u EPL. Tamo ima sanse za prvog strijelca. (mada male, zbog rotacija) ovdje nema nikakve. Samo je cudno sto enma Aguera ali to je Mancini.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!