Ma to i ja hocu da kazem, ne vidim nikakvu slicnost.Claus je napisao/la:Glup je malo primjer, Partizan i takav kakav je sada - osvaja titule prvaka Jelen Superlige, a u košarci redovno briljira i igra Euroligu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
A mislio sam da je makar jedna klub da je dobar da imamo sta pratit, bezveze sam primjer dao.TzBulevar87 je napisao/la:Pa znas nije isto 6-7 hiljada ljudi na stadionu i dvorani, na njihovom stadionu to dosta sablasno izgleda.. I kad ih vec spominjes nisu oni batalili fudbal samo sto su tu frakcije a ti lopovi u klubu jednoj od njih daju pare. Samo sto ne vidim u tom tvom primjeru nikakve slicnosti sa nasim slucajevima.. imamo li mi sta bataliti????MakeTZ je napisao/la:Ma meni da je makar samo 1 klub, da je dobar i da se moze pratit da su kolko tolko cista posla.
Eno Partizan batalili su fudbal dok su im lopovi u klubu a dvorana na kosarci puno do zadnjeg mjesta svaku utakmicu.

- SultanSulejman
- Kontakt:
Matijas Pejić zatražio ispisnicu iz Slobode.

Evo interview sa sadikovicem,ako koga jos zanima sta se desava.
http://druga.tv/info/11573" onclick="window.open(this.href);return false;

http://druga.tv/info/11573" onclick="window.open(this.href);return false;
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Užas, nemam komentara više.
Mesketa za jaja objesit daj ostavku vise
Ja sam maloprije procitao da jos uvijek vazi fuzija sa Olimpicom i da se ceka neki Amerikanac koji je obecao pomoci Slobodi .. to je ja mislim onaj sto su ga ovdje vec jednom spominjali 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jedan od boljih prošle polusezone. Momak ima talenta, treba s njim raditi, no razumijem ga što ne želi čekati da se ovdje desi nešto lijepo. Sretno Peji, zaslužio je zbog svog fer i korektnog odnosa prema klubu i Fukarama.SultanSulejman je napisao/la:Matijas Pejić zatražio ispisnicu iz Slobode.
- Probisvjet
- Kontakt:
Osim njega jos dvojica cekaju na izlaz.Claus je napisao/la:Jedan od boljih prošle polusezone. Momak ima talenta, treba s njim raditi, no razumijem ga što ne želi čekati da se ovdje desi nešto lijepo. Sretno Peji, zaslužio je zbog svog fer i korektnog odnosa prema klubu i Fukarama.SultanSulejman je napisao/la:Matijas Pejić zatražio ispisnicu iz Slobode.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Telefonsku skupstinu odrzali ljudi, onaj Muharemagic je car. Pa taj prvo ne zna godinu nastanka kluba, sad telefonska skupstina.. 

075
Uveli su novu tehnologiju u fudbalu telefonske sastanke, sad ce ideju prodat uefi za 10 miliona kojim ce sloboda odplatit sve dugove.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
majku im ebem bolesnu pa haj ti prezivi kad citas sve sta se desava kod nas
...nekako ja mogu i razumjet ovaj neki narod sto je digo ruke ..ebiga narod se bori da prezivi familijaran zivot nemogu ljudi gubit zivce i svoj zivot zbog ovakbih bolesnika kakvi se provlace kroz nasu Slobodu...onako napadamo taj narod ali kad sagledamo malo bolje oni su upravu a mi smo budale.. samo ja cu uvjek teziti tome da budem radije ta budala bez obzira na sve , a i naravno dobar dio mojih drugova .
FUKARE SLOBODA DO GROBA!!!!!!!

FUKARE SLOBODA DO GROBA!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Prica se da je i Stana uzeo papire.
- TzBulevar87
- Kontakt:
E onda smo pravi kurcii, bez njega nema opstanka u ovoj ligi za vece ambicije da se ne prica..MakeTZ je napisao/la:Prica se da je i Stana uzeo papire.

075
- SultanSulejman
- Kontakt:
To je SaltCityAttackharry_90 je napisao/la:Ja sam maloprije procitao da jos uvijek vazi fuzija sa Olimpicom i da se ceka neki Amerikanac koji je obecao pomoci Slobodi .. to je ja mislim onaj sto su ga ovdje vec jednom spominjali

Sa Goraždem ti je skoro pa gotovoharry_90 je napisao/la:Ja sam maloprije procitao da jos uvijek vazi fuzija sa Olimpicom i da se ceka neki Amerikanac koji je obecao pomoci Slobodi .. to je ja mislim onaj sto su ga ovdje vec jednom spominjali
NO PYRO NO PARTY
- TzBulevar87
- Kontakt:
Neka nekog i iz Goražda za informacije iz prve rukeBuu je napisao/la:Sa Goraždem ti je skoro pa gotovoharry_90 je napisao/la:Ja sam maloprije procitao da jos uvijek vazi fuzija sa Olimpicom i da se ceka neki Amerikanac koji je obecao pomoci Slobodi .. to je ja mislim onaj sto su ga ovdje vec jednom spominjali

075
- SaltCityAttack
- Kontakt:
SultanSulejman je napisao/la:To je SaltCityAttackharry_90 je napisao/la:Ja sam maloprije procitao da jos uvijek vazi fuzija sa Olimpicom i da se ceka neki Amerikanac koji je obecao pomoci Slobodi .. to je ja mislim onaj sto su ga ovdje vec jednom spominjali
haahhaha da mi je samo par miliona na lotu dobit

I taj amer ako nam dadne kakvu donaciju vjerovatno taxa ce ga pokrit

Samo ja sam doso do zakljucka da mi i ovdje malo koga imamo da je voljan da pomogne..ja sam pousavao nesto ovako da organizujemo neke turnire, vecere i slicno, ali nikad niko od nasih ljudi me nije podrzao osim par njih ..uglavnom reacija je lopovi ce to opet pokrast i slicno....recimo one majice kad su izasle ljudi se bune sto im kasem za je majica 20$ a ne 10km kao sto su u Tuzli...naravno ebes 20$ to je ovdje dvije kahve popit i onda dodje lik koji aze kupit ce on za 10km u tuzli ahahaha ..hoces ali malo sutra nije je nilkad kupio jer ko ce njemu prodat kad je takav navijac i nezasluzuje da je nosa..valjda ljudi kontaju ebiga to neko uzima sebi vise para sto doplatis, a ustvair i nerazmisljaju da ima postarinu covjek da plati, a vala i da nest zarai ipak mi ovdje zivimo puno bolje i tih 20$ kazem to su dvije ebene kafe sa tipom kad dadnes konobarici ha ja
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vjerovatno se opet misli na onog iz Simin Hana.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa jeli to nei nas covjek iz USA ili je amerikanac sta je?VolimTz je napisao/la:Vjerovatno se opet misli na onog iz Simin Hana.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.