FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od sad uvesti pravil, koliko oni procenta nama, toliko mi njima.
Od toga ne odstupati niti milimetra!
Jedino pravedno rijesenje.
2:1.Besic je napisao/la:Kakav rezultat očekuješ danas?High je napisao/la:Ne može Husref, zbog srčanih problema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije samo problem količina karata koju su nam dali, već ova famozna kupovina sa ličnom kartom. Prema tome i njima vratiti istom mjerom. Pa ćemo vidjeti hoće li doći na Koševo, a možda se tad bude odlučivalo za titulu. Prvi su počeli uništavati duh sarajevskog derbija. Sa gospodom gospodski, sa ciganima ciganski 

SARAJEVO
-
- Kontakt:
@aleksandar_veliki hoce li ss radit prenos danasnje tekme?
Djecak koji raste, zavolio te tad!
Sta je stebe jel tebi neko zabranio pisanje na ovoj temiBesic je napisao/la:Kakav rezultat očekuješ danas?High je napisao/la:Ne može Husref, zbog srčanih problema.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Gasi ga provrijediti ce seLakoste je napisao/la:Babuka on fire![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Protiv koga u Kupu Bosne i Hercegovine, a ne Mađarske, igra Čovićev pseudoklub?Besic je napisao/la:Kakav rezultat očekuješ danas?High je napisao/la:Ne može Husref, zbog srčanih problema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ova seoska varalica High je tražio da mi se zabrani pisanje na temi, pogotovo poslije gola Okića.esprit24 je napisao/la: Sta je stebe jel tebi neko zabranio pisanje na ovoj temi
Jedva sam razumio o čemu pričašHigh je napisao/la: Protiv koga u Kupu Bosne i Hercegovine, a ne Mađarske, igra Čovićev pseudoklub?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hoće l' bit stream? Halalite ako je već neko pisao 

@besicu ja kolko znam ti si pitar sa dna kace
Kad se sjetim kolko smo prizivali Petrovica prosle godine

Zato što je kvalitet ,a to upravo i demonstrira.esprit24 je napisao/la:@besicu ja kolko znam ti si pitar sa dna kace![]()
Jao kad su ovi klocevi tražili da Kurtić ostane

High nije želio Petrovića jer je debel.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
bila si kraljica mature
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne mogu navijači Zrinjskog pisati na temi FKS.esprit24 je napisao/la:Sta je stebe jel tebi neko zabranio pisanje na ovoj temiBesic je napisao/la:Kakav rezultat očekuješ danas?High je napisao/la:Ne može Husref, zbog srčanih problema.

Samo Saraj'vo.
Ma to je neka urota protiv @besica
@Mortem i @Zlo posto ste vi bliski grupi, kakav je stav grupe ako se u medjuvremenu poveca broj ulaznica do derbija??

@Mortem i @Zlo posto ste vi bliski grupi, kakav je stav grupe ako se u medjuvremenu poveca broj ulaznica do derbija??
- betrezengorbachev
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Danas kada Čala i Hus izađu zajedno ja ću se praviti da je to stručni štab FKS i onesvjestit' se na licu mjesta naravno.
Zamislite tim Kodro, Hus, Čala............... @unbx i ja i naši mokri snovi...

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ograomna je razlika između, naša dva kluba, osnovna u kulturloškom nivou. Ja lično smatram da se mi kao ozbiljan klub nesmijemo spuštati na nivo jedne provincijske ekipe, jer taj nivo sirovog primitivizma koji oni permanentno ispoljavaju, mora nas samo motivirati, da pokažemo osnovnu razliku između jedne seoske ekipe koja slućajno igra u prestolnici i kluba koji časno nosi ime te prestolnice.Evander je napisao/la:Od sad uvesti pravil, koliko oni procenta nama, toliko mi njima.
Bojkot utakmice, na koju ja kao navijać poznijih godina nemogu otići, apsolutno podržavam,(nije bitno zašto su prširivali kapacitet stadiona, ako ga ne žele popuniti), no smatram da se mi kao ozbiljan klub(za razliku od tih seoskih giliptera) moramo ponašati u skladu sa našim rejtingom.
Nemojmo sebi dozvoliti da se ponašanjem izjednačavamo sa primitivcima.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
1:0 za nas Hebibovic 3x, dva ponistena...imal gdje prijenos da gledam na poslu, picici?
Nece se povecati broj ulaznicaesprit24 je napisao/la:Ma to je neka urota protiv @besica![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
AuuuuuuuuuuEsport je napisao/la:Ograomna je razlika između, naša dva kluba, osnovna u kulturloškom nivou. Ja lično smatram da se mi kao ozbiljan klub nesmijemo spuštati na nivo jedne provincijske ekipe, jer taj nivo sirovog primitivizma koji oni permanentno ispoljavaju, mora nas samo motivirati, da pokažemo osnovnu razliku između jedne seoske ekipe koja slućajno igra u prestolnici i kluba koji časno nosi ime te prestolnice.Evander je napisao/la:Od sad uvesti pravil, koliko oni procenta nama, toliko mi njima.
Bojkot utakmice, na koju ja kao navijać poznijih godina nemogu otići, apsolutno podržavam,(nije bitno zašto su prširivali kapacitet stadiona, ako ga ne žele popuniti), no smatram da se mi kao ozbiljan klub(za razliku od tih seoskih giliptera) moramo ponašati u skladu sa našim rejtingom.
Nemojmo sebi dozvoliti da se ponašanjem izjednačavamo sa primitivcima.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ne'aOsmanhodzicBuco je napisao/la:1:0 za nas Hebibovic 3x, dva ponistena...imal gdje prijenos da gledam na poslu, picici?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: Dobrinja12345, gh0stHZ, Haksss, jurisicduska, mire971, misstianopenaldo, NazorUso, PAPE3, riki46, rimljanin90, THEC i 70 gostiju.