Aha.Ni ja nikada nisam generalizivao. Sudio jednom narodu ili klubu,zbog par pojedinaca ili budala.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 okt 2025, 11:14Ma ne tvrdim uopšte da ne bi neko napao, ne osuđujem također, to je normala manje više svugdje, samo onako sam usput spomenuo kako bih pohvalio brata MiđuZigazaga je napisao/la: ↑24 okt 2025, 10:52Kad je to bilo ? Prvi put čujem. Baš ću provjeriti. Što se alkosa tiče, većina su srednjoškolci,možda 70% .Ako se to desilo,žao mi je.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 okt 2025, 10:29Šta je bilo alkoholni dečki, vas par na jednog momka sa Željinom majicom u Prijedoru, malo krenuli i ništa..
Ja znam da je Prijedor jedan od rijetkih gradova,gdje gosujući igrači kad dodju na noćenje,slobodno šetaju po gradu.Čak ih ljudi zovu na piće. I Željo,Velež,Sarajevo,Široki...Ma svi,sem Borca. Neopravdavam,ali ovo je baš izolovan slučaj.Ali jedno me zanima,bili se isti slučaj desio kad bi navijač nekog kluba drugog hodao u navijačkoj majici po SA ? Ozbiljno pitam
što se momački držao, palo je par udaraca sa obje strane ali brat ne da Željinu majicu
![]()
Samo da nebude kiše sutra. Očekujem dobru atmosferu i da mi konačno pobjedimo nekog