FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hadzic ipak nece debitovati danas
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve to na stranu, al' ja sinoć sanjam mi na Hasetu gledamo na platnu, mlatnemo ih tamo i onaj spiker govori posle tekme "nemojte nigdje ići igrači dolaze ovamo", i utrčavaju od istoka svi, opšte ludilo, i onda me probudi nakav alarm na trafici i onda kažu ne treba baciti bombu na trafiku.
Samo Saraj'vo.
Vrati se, Puzi, samo derbi odigraj! Fali nam za derbi ovakvih, prljavih igrača, mudonja. Previše sad imamo ovih instagram manekena. Fali nam ba đikana ovih, kapitenskog kova!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Siljak moze srati do sutra, nije MUP kriv sto imaju neuslovan stadion.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Primorac je napisao/la:Hadzic ipak nece debitovati danas

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da smo imali njega, sigurna 3 boda protiv Zrinjskog bi bila, jer Penaligacajoker90 je napisao/la:Vrati se, Puzi, samo derbi odigraj! Fali nam za derbi ovakvih, prljavih igrača, mudonja. Previše sad imamo ovih instagram manekena. Fali nam ba đikana ovih, kapitenskog kova!![]()

Kako razilikuju dresovemensur55 je napisao/la:
evo djeca vode.

Ma treba sve ovo sto je ostalo od hadalja povuc iz upotrebe, odma se sjetim kad je prvi tim igrao u ovim sivim pod vodstvom sir.Alexa jesica Fergusona.r3m1 je napisao/la:Kako razilikuju dresovemensur55 je napisao/la:
evo djeca vode.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nevjerovatnu dozu seljakluka i mrznje ispoljavaju,cak i oni uslovno receno 'normalni' navijaci zeljeznicara i to ovako uzivo na kafi,cak se raduju sto mi necemo doci,sprdaju se sa brojem karti,smatraju da nase treba bodljikavom zicom ograditi itd.Evander je napisao/la:Pa pogledaj samo sta pisu. Oni uzivaju u tome sto mi necemo doci, uzivaju u tome sto ce nam biti sve gore tamo.zagorski je napisao/la:Najvise mi je zao u svoj ovoj prici to sto se ovim i definitivno unistava 'duh sarajevskog derbija' koji je po mnogocemu BIO specifican.
Ali neki novi vjetrovi ocigledno pusu,seljakluk nadvladava kulturu,interes prevazilazi prijateljstvo...
90% krivice za ovo definitivno snose prosjaci sa sergijice,mi smo bar obraz sacuvali i ono sto mi je posebno drago pokazali smo jedinstvo onda kada nam je najvise trebalo,polozili smo jedan veliki ispit!
BITI SRCEM VEZAN!!!
Cast pojedincima koji kontaju neke stvari i koji imaju razum.
Njima nije cilj da imaju derbi na Grbavici. Tu utakmicu zele pretvoriti u klasicnu domacinku. Oni nas ne zele na Grbavici i to je bit svega.
Nevjerovatno!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Derbi ce se gledati na Koševu najvjerovatnije.
Igra li danas Urinator?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Tvoja želja ili?MortemHz je napisao/la:Derbi ce se gledati na Koševu najvjerovatnije.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je Aligator rekao da ne igra ni danas, ili da je upitan...High je napisao/la:Igra li danas Urinator?
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radi se na tome.PitarBordo je napisao/la:Tvoja želja ili?MortemHz je napisao/la:Derbi ce se gledati na Koševu najvjerovatnije.
@zagorski i mene je to najviše iznenadilo. Načuo sam užasnih stvari o nama od momaka za koje sam mislio da su normalni navijači, a i komentara. Jutros na kafi slušam dva momka, stol do mog, odijela, laptopi, lafo kultura neka, šta govore za svoje sugrađane tj. navijače Sarajeva. Mene bilo stid u istom kafiću sjedit. A sinoć čitam komentar lika, kao "šta vas briga što mi valjamo na Koševu, nije vaše, nek se općina Centar brine o tom". Štrumfovska logika, nemoj naše dirat al mi ćemo uništavat državnu imovinu. Svašta, baš su me negativno iznenadili.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma nema sanse. Par dana prije, mijenjati cijelu organizaciju, iskreno mislim da nije moguce. Mada, mislim da bi to bilo rijesenje kojie bi svima odgovaralo.
Sumnjam da bi se i Zeljo bunio na tu odluku. Oni se nadaju tituli, da dobiju mogucnost da je proslave na derbiju na Grbavici, mislim da im je to mokri san.
Sumnjam da bi se i Zeljo bunio na tu odluku. Oni se nadaju tituli, da dobiju mogucnost da je proslave na derbiju na Grbavici, mislim da im je to mokri san.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, PapakIzSa i 35 gostiju.