Hoce. Sa tim ce izgubiti cca 50 000KM, ali dobit ce nesto puno bitnije. Povjerenje navijaca i jedinstvo.hilmo je napisao/la:Koliko god se trudio da prvo mislim na današnju utakmicu, ne ide. U glavi samo ono obećanje naše uprave da će, ako komšije ne dadnu 1500 karata, na Koševu uzvratiti istom mjerom.
Da li će ostati dosljedni?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uprave Viteza, Zvijezde, Mladosti, Budućnosti, Čelika, Travnika... znaju orgnizovati utakmicu, za razliku od kona. Danas ako Bog da neka pobjeda od dva gola bi bila super, a onda u narednim danima ..

Koliko su mali i koliko je ih je strah, ovo je najbolji pokazatelj sa ovim brojem karata.
Nema sirenja majcin sine nego ograditi dio juga kavezom prema zapadu cirka 1500 stolica i prodati 1800 karti.Capodecina je napisao/la:Naš krajnji cilj je da dobijemo cijeli sjever. Kad kažem naš mislim generalno na sve navijače Sarajeva, ne samo na HZ.PitarBordo je napisao/la:Samo ustrajati u ovom, pa makar sutra cijeli sjever nudili. Mora se nekada i obraz pokazati do kraja.mma_hz je napisao/la:Najveca bi nam satisfakcija bila kad bi nam sutra oni odobrili 2 milje ,a mi ih opet na kraju poprskali.
Kako bi ispali jadni,bijedni i uslovljeni...odobrite nam da vas bojkotujemo![]()
Hoćemo platno na Hasetu da gledamo derbi!!!
Bojkot Grbavice od strane starijih navijača traje već nekih desetak godina, a evo sada su se i HZ pridružili bojkotu, konačno!
Kad čitamo postove i saopštenja, kako navijača tako i predstavnika kluba sa neuslovne Grbavice, samo se priča o čupanju stolica,
o divljanju, o 5%... niko da se sjeti nas i kaže, pa dajte ljudi da smjestimo barem jedan dio onih starijih navijača Sarajeva,
onih koji su uz HZ često na gostovanju... zar ih nije sramota da nas više ode na gostovanje u Travnik, Vitez, Gradačac
nego na njihovu neuslovnu Grbavicu. Priča je bila kad izgrade istok da ćemo dobiti najmanje pola sjevera... hajd kontam
grade istok, super i ja ću nakon 12 godina napokon na Grbavicu... iii, sad okrenuli priču, šupljak bacaju. Šupački, al baš ono...
A mi njima obezbjedimo više mjesta od kapaciteta njihove neuslovne Grbavice. Ma dosta je više, sad kontra mjere preduzeti.
Zatvoriti im zapad, dati im jug i 5% ulaznica, tj. nekih 1.700. pa nek se rašire na jugu.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Treba sad kontru opalit i namjerno otic i srusit sve i ebat policiji mater za sva vremena
1.3.1.2
1.3.1.2
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Cemu?Amca007 je napisao/la:Treba sad kontru opalit i namjerno otic i srusit sve i ebat policiji mater za sva vremena
1.3.1.2
Ja ne zelim ucestvovati ni u kakvom nasilju i unistavanju. Apsulutno sam protiv toga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Amče
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čuj kontru opaliti, a to se radi uveliko u posljednje vrijeme. Kontra bi bila civilizirano pratiti utakmicu, bez čupanja stolica, čak i šipki i ograde.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svako ko ode na šugavicu bit će nazvan IZDAJICOM Sarajeva. To je stav HZ.Amca007 je napisao/la:Treba sad kontru opalit i namjerno otic i srusit sve i ebat policiji mater za sva vremena
1.3.1.2
SARAJEVO
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Sta prica ovaj siljak, iz policije kazu da nisu oni krivi za broj ulaznica, a on kaze da su htjeli dati vise, cak i slovo lj, al nisu mogli od policije.. Hmm.. Kome sad da vjerujem ako nikom ne vjerujem.
Igraj bordo bijeli!
Igraj bordo bijeli!
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Najvise mi je zao u svoj ovoj prici to sto se ovim i definitivno unistava 'duh sarajevskog derbija' koji je po mnogocemu BIO specifican.
Ali neki novi vjetrovi ocigledno pusu,seljakluk nadvladava kulturu,interes prevazilazi prijateljstvo...
90% krivice za ovo definitivno snose prosjaci sa sergijice,mi smo bar obraz sacuvali i ono sto mi je posebno drago pokazali smo jedinstvo onda kada nam je najvise trebalo,polozili smo jedan veliki ispit!
BITI SRCEM VEZAN!!!
Ali neki novi vjetrovi ocigledno pusu,seljakluk nadvladava kulturu,interes prevazilazi prijateljstvo...
90% krivice za ovo definitivno snose prosjaci sa sergijice,mi smo bar obraz sacuvali i ono sto mi je posebno drago pokazali smo jedinstvo onda kada nam je najvise trebalo,polozili smo jedan veliki ispit!
BITI SRCEM VEZAN!!!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Najvise mi je zao u svoj ovoj prici to sto se ovim i definitivno unistava 'duh sarajevskog derbija' koji je po mnogocemu BIO specifican.
BITI SRCEM VEZAN!!!

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Pa pogledaj samo sta pisu. Oni uzivaju u tome sto mi necemo doci, uzivaju u tome sto ce nam biti sve gore tamo.zagorski je napisao/la:Najvise mi je zao u svoj ovoj prici to sto se ovim i definitivno unistava 'duh sarajevskog derbija' koji je po mnogocemu BIO specifican.
BITI SRCEM VEZAN!!!
Cast pojedincima koji kontaju neke stvari i koji imaju razum.
Njima nije cilj da imaju derbi na Grbavici. Tu utakmicu zele pretvoriti u klasicnu domacinku. Oni nas ne zele na Grbavici i to je bit svega.
- crozzer
- Kontakt:
Ma standardno ono njihovo....Zgazite ih !
Kakav mup mamu **** ustaa,hoce on da bude sto manje nas hordasa **** svu familijuu
Adilović, Ivetić-Novaković(?)-Balić(?)-Kadušić, Sarić-Rustem-Herić, Hodžić-Crnkić, Bekić (neki junior jer u napadu imamo dosta kvaliteta kako sam čuo)
Dovoljno za pobjedu bez primljenog gola, a i neki bitni igrači se odmore za derbi.
Kovačevića mnogo gotivim ali nije još za 90 minuta jer pravi dosta kikseva.
I pitanje šta nam je sa stoperima, ova dvojica jel mogu igrat i kakvo je stanje sa Markom ?
Dovoljno za pobjedu bez primljenog gola, a i neki bitni igrači se odmore za derbi.
Kovačevića mnogo gotivim ali nije još za 90 minuta jer pravi dosta kikseva.
I pitanje šta nam je sa stoperima, ova dvojica jel mogu igrat i kakvo je stanje sa Markom ?
- hzzavidovici
- Kontakt:
63 bodaPitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Sad ćemo malo matematike, igra je: Koliko će FKS imati bodova na kraju sezone?
Minimalno: 48 bodova
Maximalno: 69 bodova
Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.
Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.
Sretno!
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- crozzer
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo ostati dosljedan po ovom pitanju. Ako sve strane ispoštuju, možemo samo zabetonirati jedinstvo među HZ, Pitarima i Upravom.
@crozzer i @hzzavidovici to je već prognozirano i za glavnu i utješnu.

Samo Saraj'vo.
56 utješna. HvalaPitarBordo je napisao/la:Samo ostati dosljedan po ovom pitanju. Ako sve strane ispoštuju, možemo samo zabetonirati jedinstvo među HZ, Pitarima i Upravom.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: Bilosta, Dave, Edo1922, GradKamena2, HZSydney, napoleon72, NazorUso, plisek i 70 gostiju.