4+. Vukovi jedva, sad patnja sa Arsenalom.InatSilanBosanski je napisao/la:z2 je 5 golova?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
4+. Vukovi jedva, sad patnja sa Arsenalom.InatSilanBosanski je napisao/la:z2 je 5 golova?
Ja sam danas ganjao keca na Bastiu. Syebah se kad sam vidio kako su dobri kod kuće i jednostavno sam na osnovu toga "gurao" na njih.DrinaJedina je napisao/la:Dabogdo ovaj Lyon izvuče bod iz Bastie![]()
Ma ja da sam imalo pametan bio ne bih se kladio na francuze nikako al' etoMonolog je napisao/la:Ja sam danas ganjao keca na Bastiu. Syebah se kad sam vidio kako su dobri kod kuće i jednostavno sam na osnovu toga "gurao" na njih.DrinaJedina je napisao/la:Dabogdo ovaj Lyon izvuče bod iz Bastie![]()
Nisu bili jaki uloGi, ali protiv ovako slabog Lyona mogu igrati i na SAŠK Napredak.
Evo gledam levate i cekam za pare. Sto je najgore ljudi sanse napraviti ne mogutribalhardcore je napisao/la:Valencia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
majke mi ovi su 100 x bolji od Valencie1L8F9C2 je napisao/la:Evo gledam levate i cekam za pare. Sto je najgore ljudi sanse napraviti ne mogutribalhardcore je napisao/la:Valencia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-0 prijateljuHead je napisao/la:Hajde Arsenal molim te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.