HRT prenosi Dinamo, ali i onako zakljucavajuLimuntos je napisao/la:hocel bit mozda prijenos ove tekme na hrt2 il na nova tv , posto nece bit na ovim nasim kanalima ?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ma stream zakon.
jel nam danas samo dzeko igra od nasih reprezentativaca? ne da mi se provjeravat
jel nam danas samo dzeko igra od nasih reprezentativaca? ne da mi se provjeravat
...
ja i zaboravio na modre...u mene je vazda otkljucano...ZOI84 je napisao/la:HRT prenosi Dinamo, ali i onako zakljucavajuLimuntos je napisao/la:hocel bit mozda prijenos ove tekme na hrt2 il na nova tv , posto nece bit na ovim nasim kanalima ?
rahimagapanties je napisao/la:ma stream zakon.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
hrt2 prenosi Ajax-Dinamo, dok nova tv radi prijenos samo utorkom.Limuntos je napisao/la:hocel bit mozda prijenos ove tekme na hrt2 il na nova tv , posto nece bit na ovim nasim kanalima ?
Nego ako si pretplatnik Adsl - bhtelecoma imaš online "Moja tv" arenasport4 http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nije u mene BHT net, al opet mogu gledat...super onda ako ima na areni...Zomby je napisao/la:hrt2 prenosi Ajax-Dinamo, dok nova tv radi prijenos samo utorkom.Limuntos je napisao/la:hocel bit mozda prijenos ove tekme na hrt2 il na nova tv , posto nece bit na ovim nasim kanalima ?
Nego ako si pretplatnik Adsl - bhtelecoma imaš online tekmu na arenasport4 http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Pitaj vidovitu DžemiluHalix je napisao/la:Igra li Džeko ????

vec sam vam govorio, 1 sat prije tekme idite na city-evu stranicu i vidite sastave...nikad ne grijese...ZOI84 je napisao/la:Pitaj vidovitu DžemiluHalix je napisao/la:Igra li Džeko ????
breaking news na sky sportu, kad je dzeko potpisao za city...dosta ga nahvalise
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Treba Dzeko fino kakvu mladu da nadje,i zeni je ( po mogucnosti iz mancestera).
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: jessus123, dana/u 02 nov 2011, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Igra li Dzele?
Ima prenos na arenasport 4 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Teško. Mislim da su Baloteli i Aguero u napadu.Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?

Džeko ce curu iz naše bašcejessus123 je napisao/la:Treba Dzeko fino kakvu mladu da nadje,i zeni je ( po mogucnosti iz mancestera).![]()
[youtube][/youtube]

E cuj Dzele, haha, na kojem je to jeziku? Evo par primjera Dzeke na nekim jezicima:Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?
Englez: Dzekson
Grk : Dzekas
Brazilac: Dzekinjo
Makedonac: Dzekovski
Rus/Bugar: Dzekov
Slovenac: Dzekec
Svedjanin: Dzeksen
Turcin: Dzekoglu
Itd itd... al ovo Dzele

DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
možda CrnogoracHarrison je napisao/la:E cuj Dzele, haha, na kojem je to jeziku? Evo par primjera Dzeke na nekim jezicima:Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?
Itd itd... al ovo Dzele![]()
na kojem je to jeziku?
![]()
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Na Dzele ja imam patent. To je na Bosanskom!Harrison je napisao/la:E cuj Dzele, haha, na kojem je to jeziku? Evo par primjera Dzeke na nekim jezicima:Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?
na kojem je to jeziku?
![]()

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A što ovo pišeš stalno?????Harrison je napisao/la:E cuj Dzele, haha, na kojem je to jeziku? Evo par primjera Dzeke na nekim jezicima:Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?
na kojem je to jeziku?
![]()