Cekaj je vi igrate sa Lugorecom cec ili se izvalaci u pon?hskzmostar je napisao/la:Hvala svima na cestitkama, ovo je nas domet i sad opusteno samo da se ne osramotimo u prvoj utakmici to mi je jedina zelja, uzdam se u nemotiviranost bugarskih brazilaca i sok od ispadanja jer ako im udje sve sto su protiv Videotona promasili kuku nama.
Bunker i svi u 16m tko izadje iz formacije jeb.. mu sve po redu.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- hskzmostar
- Kontakt:
Igramo sa Ludegoretsom a izvlacit ce moguceg protivnika nama i bugarima iz 3 pretkola LP, tko ispadne iz 3pretkola LP ide na par HSK Zrinjski-Ludogorets
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Celtic (SCO) v AEK Athens (GRE)
Salzburg (AUT) v Shkëndija (MKD)
Crvena zvezda (SRB) v Spartak Trnava (SVK)
Qarabağ (AZE) v BATE Borisov (BLR)
Astana (KAZ) v Dinamo Zagreb (CRO)
Malmö (SWE) v Vidi (HUN)
League path
Standard Liège (BEL) v Ajax (NED)
Benfica (POR) v Fenerbahçe (TUR)
Slavia Praha (CZE) v Dynamo Kyiv (UKR)
PAOK (GRE) v Spartak Moskva (RUS)
Moguci nasi protivnici su oni koji izgube u LP-a. Samo ne znam mogu li nas zapasti ovi jaci iz league path
Salzburg (AUT) v Shkëndija (MKD)
Crvena zvezda (SRB) v Spartak Trnava (SVK)
Qarabağ (AZE) v BATE Borisov (BLR)
Astana (KAZ) v Dinamo Zagreb (CRO)
Malmö (SWE) v Vidi (HUN)
League path
Standard Liège (BEL) v Ajax (NED)
Benfica (POR) v Fenerbahçe (TUR)
Slavia Praha (CZE) v Dynamo Kyiv (UKR)
PAOK (GRE) v Spartak Moskva (RUS)
Moguci nasi protivnici su oni koji izgube u LP-a. Samo ne znam mogu li nas zapasti ovi jaci iz league path
- hskzmostar
- Kontakt:
Zamisli prodjes Ludogorets (sanse za to 3%) i zapadne te Trnava da joj se osvetis 
Nas los zdrijeb prati od pocetka, mogli smo puno puno bolje proci pa cak i ova Valetta je ekipa koja je bolja od skoro svake nase ekipe u drzavi, djeluju kao jedna ozbiljna HNL momcad u vidu Lokomotive i S. Belupa a takav im je i budzet.

Nas los zdrijeb prati od pocetka, mogli smo puno puno bolje proci pa cak i ova Valetta je ekipa koja je bolja od skoro svake nase ekipe u drzavi, djeluju kao jedna ozbiljna HNL momcad u vidu Lokomotive i S. Belupa a takav im je i budzet.
-
- Kontakt:
Cestitke na prolazu. Da sto vise osvjetlite obraz nas.
Ako budete igrali na Pecari bit ce puna do vrha. Prvi idem to pogledat, valjda ce biti karata i za nas škutore.
-
- Kontakt:
Ovako svoj cilj smo neki ispunili od tih 6 utakmica sad mozemo igrat opusteno,Ludogorec je rang Atalante ako cemo gledat zadnjih godina,ja se nadam nekom povoljnom rezultatu pa da napravimo ludnicu u uzvratu.
Ocekujem bar jednog igraca novog ovaj tjedan da se prijavi do te utakmice.
Idemo se opustit pa sta bude dalje.
Ocekujem bar jednog igraca novog ovaj tjedan da se prijavi do te utakmice.
Idemo se opustit pa sta bude dalje.
-
- Kontakt:
Ma sta će biti u rangu Atalante , samo PAPU I DUVAN vrijede kao citav Ludogorets ( 50mil ) a Atalanta ( 160mil ) .
Malo o Ludogoretsu , prošle godine prvaci sa 3 boda vise od CSKA Sofije , najbolji strijelac 31. rumunj Claudiu Keseru , vjerovatno 2 najbolja igraca su i dva krila brazilac Wanderson koji je u klubu vec 5 godina , i Nizozemac Vura ( igra s obe noge podjednako ) koji je tu vec 6 godina , znaci uigrana krila , u vezi im je kapiten iskusni bugarin Dyakov nekadasnji Bugarski reprez. koji nikad nije igrao van Bugarske,ja bih istaknuo i Campanharo ( koji drzi citav vezni red DM CM Box to BOx igrac ) i Marcelinha iskusnog offenzivnog veznog koji je strasni razigravac , odbranu cine 2 brazilska beka , koja idu visoko , jedan od stopera je Terziev ( bio na posudbi u Hajduku ) , koliko sam ga upratio a dobro sam ga urpratio radi se o jakom , stabilnom stoperu . . .
Sve u svemu rezime ekipe puna brazilaca iskusnih igraca , nisu neka mega mega momcad ( kao atalanta ) al je to ekipa koja je odavno zajedno na okupu i jako nezgodna , da samo mi malo bolji dao bih nam veće sanse i polagao bih vece nade u prolaz dalje ( ja sam uvijek pozitiva i nadam se koliko toliko ) , nisu neprolazni al mi moramo biti svjesni svojih mogucnosti i svjesni svojih kvaliteta ( ne kvalitete ) i svjesni jačine naše lige . . .
Malo o Ludogoretsu , prošle godine prvaci sa 3 boda vise od CSKA Sofije , najbolji strijelac 31. rumunj Claudiu Keseru , vjerovatno 2 najbolja igraca su i dva krila brazilac Wanderson koji je u klubu vec 5 godina , i Nizozemac Vura ( igra s obe noge podjednako ) koji je tu vec 6 godina , znaci uigrana krila , u vezi im je kapiten iskusni bugarin Dyakov nekadasnji Bugarski reprez. koji nikad nije igrao van Bugarske,ja bih istaknuo i Campanharo ( koji drzi citav vezni red DM CM Box to BOx igrac ) i Marcelinha iskusnog offenzivnog veznog koji je strasni razigravac , odbranu cine 2 brazilska beka , koja idu visoko , jedan od stopera je Terziev ( bio na posudbi u Hajduku ) , koliko sam ga upratio a dobro sam ga urpratio radi se o jakom , stabilnom stoperu . . .
Sve u svemu rezime ekipe puna brazilaca iskusnih igraca , nisu neka mega mega momcad ( kao atalanta ) al je to ekipa koja je odavno zajedno na okupu i jako nezgodna , da samo mi malo bolji dao bih nam veće sanse i polagao bih vece nade u prolaz dalje ( ja sam uvijek pozitiva i nadam se koliko toliko ) , nisu neprolazni al mi moramo biti svjesni svojih mogucnosti i svjesni svojih kvaliteta ( ne kvalitete ) i svjesni jačine naše lige . . .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- UstanikSBII
- Kontakt:
Evo do cega je dovelo glupiranje Ultrasa vecim djelom a i jednim djelom Skripara da se stvara bespotrebno rivalstvo koje prelazi granice normalnog! Zbog 5% ljudi sad moguce da svi ispastaju! Znaci velika vecina obicnih ljudi nije za to da Zrinjski igra na Pecari zbog velike mogucnosti nereda? Pa kome to treba?! Umjesto da navijaci obje strane sjednu za stol i izglade odnose u skubo se ovlaci i obican navijac! Al eto ocito nemoze drukcije ... Sad pijem kavu sa momkom iz Ljubuskog koji je onako simpatizer SB kaze lik pa neka igraju u Zenici bolje nisu zasluzili! Problem je sto ovo ide bas u krajnost sve vise i vise i ako se ne sreze dok jos moze, moze svega biti! A ruku na srce sve je pocelo od one utakmice 3;2 u Mostaru! Evo gdje nas je to dovelo, poznajem par Ultrasa jer sam i rodbinski vezan za Mostar i sami kazu da je vecina protiv ali ima jaka grupica koja je za i naravo da se "skuce u vlasritim redovima" moraju dokazati! Jer eto to je fazon navijacke price! Ma pusti mi gluposti! Al mozda i bolje tako ako nam je svima prvi susjed najveci neprijatelj onda bolje i nismo zasluzili!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Nije to ni 2% i jednostavno im netreba davati toliku pozornost a i nek policija radi svoj posao.To je grupica obicnih narkica i alkosa koja i po Mostaru cesto pravi gluposti jer za drugo nisu sposobni.Ono sto ja znam da glavna jezgra Ultrasa nije bila upletena u sukob kao ni 99% obicnih navijaca.Ultrasi su i jucer na Malti pokazali tko su i sto su
.
Ludogorets je u rangu Dinama i Rijeke ali mi nemamo puno za izgubit.Treba odigrati muski pa sta nam bog da a mozemo puno dobit ali sad nam prioritet treba biti tekma sa Zeljom u nedjelju.Kako neko napisa protiv bugara bunker i nabijaj loptu u kontru Todoru jer realno ovako tesko imamo neke sanse.

Ludogorets je u rangu Dinama i Rijeke ali mi nemamo puno za izgubit.Treba odigrati muski pa sta nam bog da a mozemo puno dobit ali sad nam prioritet treba biti tekma sa Zeljom u nedjelju.Kako neko napisa protiv bugara bunker i nabijaj loptu u kontru Todoru jer realno ovako tesko imamo neke sanse.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
"Mržnja između ova 2 kluba je bezveze. Ljudi koji rade skupa, ispijaju kave svaki dan i sad ko mrze se. Daj bolan, pusti wannabe opasne momke.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Hajde mrš, odyebi s tom pričom...UstanikSBII je napisao/la:Evo do cega je dovelo glupiranje Ultrasa vecim djelom a i jednim djelom Skripara da se stvara bespotrebno rivalstvo koje prelazi granice normalnog! Zbog 5% ljudi sad moguce da svi ispastaju! Znaci velika vecina obicnih ljudi nije za to da Zrinjski igra na Pecari zbog velike mogucnosti nereda? Pa kome to treba?! Umjesto da navijaci obje strane sjednu za stol i izglade odnose u skubo se ovlaci i obican navijac! Al eto ocito nemoze drukcije ... Sad pijem kavu sa momkom iz Ljubuskog koji je onako simpatizer SB kaze lik pa neka igraju u Zenici bolje nisu zasluzili! Problem je sto ovo ide bas u krajnost sve vise i vise i ako se ne sreze dok jos moze, moze svega biti! A ruku na srce sve je pocelo od one utakmice 3;2 u Mostaru! Evo gdje nas je to dovelo, poznajem par Ultrasa jer sam i rodbinski vezan za Mostar i sami kazu da je vecina protiv ali ima jaka grupica koja je za i naravo da se "skuce u vlasritim redovima" moraju dokazati! Jer eto to je fazon navijacke price! Ma pusti mi gluposti! Al mozda i bolje tako ako nam je svima prvi susjed najveci neprijatelj onda bolje i nismo zasluzili!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Idemo na Pecaru, ta svakako je s našim parama i napravljena. Na točkove i u Mostar...
Daj mi furadana!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Naravno da je sa vasima pa nije valjda sa mojimaShullenta je napisao/la:Idemo na Pecaru, ta svakako je s našim parama i napravljena. Na točkove i u Mostar...

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ne može se od para za kafu napravit onakav hram...Shullenta je napisao/la:Idemo na Pecaru, ta svakako je s našim parama i napravljena. Na točkove i u Mostar...

Može zato Gilja od 1995 na direktorskim pozicijama biti, pravi udbaški kadar, a komunisti ne znaju ništa drugo nego krasti...
Daj mi furadana!
Fore su ti iz 94-95, đikanske prave one. Nisi odmakao ni godine poslije.sb1996 je napisao/la:Ne može se od para za kafu napravit onakav hram...Shullenta je napisao/la:Idemo na Pecaru, ta svakako je s našim parama i napravljena. Na točkove i u Mostar...
Daj mi furadana!
-
Preko 1 mil € cemo dobiti od uefe...
Ima li kakvih transfer bombi?!
Ima li kakvih transfer bombi?!

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Kojih bola nereda? S jedne strane Ultrasi,a s druge ko? Ne razumijem majke mi šta si htio reći s tim...UstanikSBII je napisao/la:Evo do cega je dovelo glupiranje Ultrasa vecim djelom a i jednim djelom Skripara da se stvara bespotrebno rivalstvo koje prelazi granice normalnog! Zbog 5% ljudi sad moguce da svi ispastaju! Znaci velika vecina obicnih ljudi nije za to da Zrinjski igra na Pecari zbog velike mogucnosti nereda? Pa kome to treba?! Umjesto da navijaci obje strane sjednu za stol i izglade odnose u skubo se ovlaci i obican navijac! Al eto ocito nemoze drukcije ... Sad pijem kavu sa momkom iz Ljubuskog koji je onako simpatizer SB kaze lik pa neka igraju u Zenici bolje nisu zasluzili! Problem je sto ovo ide bas u krajnost sve vise i vise i ako se ne sreze dok jos moze, moze svega biti! A ruku na srce sve je pocelo od one utakmice 3;2 u Mostaru! Evo gdje nas je to dovelo, poznajem par Ultrasa jer sam i rodbinski vezan za Mostar i sami kazu da je vecina protiv ali ima jaka grupica koja je za i naravo da se "skuce u vlasritim redovima" moraju dokazati! Jer eto to je fazon navijacke price! Ma pusti mi gluposti! Al mozda i bolje tako ako nam je svima prvi susjed najveci neprijatelj onda bolje i nismo zasluzili!
Na prvo mjesto stani i ostani!
-
05.08. Željezničar-Zrinja
09.08. Ludogorets-Zrinja
11.08. Čelik-Zrinja (vjerojatnije 12.08.)
15.08. Zrinja-Zvijezda 09 (bit ce odgodjeno)
16.08.Zrinja-Ludogorets
18.08. Sarajevo-Zrinja (vjerojatnije 19.08.)
Hej Zrinja sto mi radis...
09.08. Ludogorets-Zrinja
11.08. Čelik-Zrinja (vjerojatnije 12.08.)
15.08. Zrinja-Zvijezda 09 (bit ce odgodjeno)
16.08.Zrinja-Ludogorets
18.08. Sarajevo-Zrinja (vjerojatnije 19.08.)
Hej Zrinja sto mi radis...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.