FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo zajedno braco!
Drago mi je da su i ovi iz uprave konacno poceli malo vise voditi racuna o misljenju navijaca i nadam se da ce neki novi,bolji vjetrovi da zapusu s te strane.
Drago mi je da su i ovi iz uprave konacno poceli malo vise voditi racuna o misljenju navijaca i nadam se da ce neki novi,bolji vjetrovi da zapusu s te strane.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 11 apr 2017, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Hoćemo platno ispred Zapadne tribine da se svi ugodno smjeste kako i treba biti na svim stadionima.
SRETAN BROJ - 1725
Danasnja recenica Sabrine:"Nisam vam ja Dino Selimovic da se sa mnom zajebajete" 

Lakoste je napisao/la:Danasnja recenica Sabrine:"Nisam vam ja Dino Selimovic da se sa mnom zajebajete"

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sabrina hebe i ne vadi, ali izgleda da smo kasno skontali. Bar sad znamo...
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
A vala i jest onog Selimovića ko god je htio u ovoj ligi popišao.uNbx je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Danasnja recenica Sabrine:"Nisam vam ja Dino Selimovic da se sa mnom zajebajete"![]()
![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
Nek nam naplate petaka, otvore zapad i dignu platno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Ko se to tamo boji Hordi Zla????? 

- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ću stojati na ulazu i platiti za prvih 100.pasica je napisao/la:Nek nam naplate petaka, otvore zapad i dignu platno.

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Call me crazy al sad sam jos uvjereniji u pobjedu na grbavici 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
cuj ti male hahahaLakoste je napisao/la:Danasnja recenica Sabrine:"Nisam vam ja Dino Selimovic da se sa mnom zajebajete"
Fakat tako rekla?!?Lakoste je napisao/la:Danasnja recenica Sabrine:"Nisam vam ja Dino Selimovic da se sa mnom zajebajete"
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Sutra ce biti teska utakmica sa mladosti. Svi na Kosevo, pruzit podrsku igracima i nalozit ih da ginu u subotu. 

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Pošto vidim da neko iz uprave očito prati forum, hoću da im kažem ovo: SABRINA JE KRALJICA! Nakon feminiziranog Dine koji je mahalskim forama pokušavao bit smiješan i Edisa "Grupne faze" Kusturice, dođe cura i kulturno, gospodski, u jednom finom saopštenju, natjera plave čke da joj se sagnu a i svima nama.
P.S. sjećam se koliko je osuđivana na ovom forumu i pljuvana kad je tek imenovana (nisam bio član foruma al' sam ga aktivno pratio). I sjećam se da je @Evander bio jedan od rijetkih koji je rekao da treba sačekat da vidimo šta će uradit i da ne treba imat predrasude što je žensko. Majstore, i tebi kapu skidam, Sabrina je pokazala muda koja su falila prošloj upravi! Svaka čast.

P.S. sjećam se koliko je osuđivana na ovom forumu i pljuvana kad je tek imenovana (nisam bio član foruma al' sam ga aktivno pratio). I sjećam se da je @Evander bio jedan od rijetkih koji je rekao da treba sačekat da vidimo šta će uradit i da ne treba imat predrasude što je žensko. Majstore, i tebi kapu skidam, Sabrina je pokazala muda koja su falila prošloj upravi! Svaka čast.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Sutra pobjediti Mladost i zaključati Husrefa u svlačionicu sa Sabrinom dok ne potpiše za nas. Husref šef, Čala pomoćnik. Možda bi i od ovih "igrača" nešto napravili.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sabrina, Sabrina budi samo moja, voli samo mene. Sabrina.. 

- Capodecina
Naš krajnji cilj je da dobijemo cijeli sjever. Kad kažem naš mislim generalno na sve navijače Sarajeva, ne samo na HZ.PitarBordo je napisao/la:Samo ustrajati u ovom, pa makar sutra cijeli sjever nudili. Mora se nekada i obraz pokazati do kraja.mma_hz je napisao/la:Najveca bi nam satisfakcija bila kad bi nam sutra oni odobrili 2 milje ,a mi ih opet na kraju poprskali.
Kako bi ispali jadni,bijedni i uslovljeni...odobrite nam da vas bojkotujemo![]()
Hoćemo platno na Hasetu da gledamo derbi!!!
Bojkot Grbavice od strane starijih navijača traje već nekih desetak godina, a evo sada su se i HZ pridružili bojkotu, konačno!
Kad čitamo postove i saopštenja, kako navijača tako i predstavnika kluba sa neuslovne Grbavice, samo se priča o čupanju stolica,
o divljanju, o 5%... niko da se sjeti nas i kaže, pa dajte ljudi da smjestimo barem jedan dio onih starijih navijača Sarajeva,
onih koji su uz HZ često na gostovanju... zar ih nije sramota da nas više ode na gostovanje u Travnik, Vitez, Gradačac
nego na njihovu neuslovnu Grbavicu. Priča je bila kad izgrade istok da ćemo dobiti najmanje pola sjevera... hajd kontam
grade istok, super i ja ću nakon 12 godina napokon na Grbavicu... iii, sad okrenuli priču, šupljak bacaju. Šupački, al baš ono...
A mi njima obezbjedimo više mjesta od kapaciteta njihove neuslovne Grbavice. Ma dosta je više, sad kontra mjere preduzeti.
Zatvoriti im zapad, dati im jug i 5% ulaznica, tj. nekih 1.700. pa nek se rašire na jugu.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Pišam im se na sergijicu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, Bejker, Hajdeee, leo1946, napoleon72, rimljanin90, samoFKS i 59 gostiju.