Postao/la MaroonSquad » 11 apr 2017, 22:24
PitarBordo je napisao/la:MaroonSquad je napisao/la:Ovi s grbavice da hoce da nam daju vise karti, vrlo lako bi mogli organizovati da nasi budu na sjevero-zapadu napravis jedan tampon samo na sjeveru, nisi blizu istoka i radova(kamenja i tih zajebancija) imali bi oni citav istok za sebe al nije to cilj ocigledno. cilj je da nas bude sto manje.
A ovo s licnim kartama je cirkus, neko tamo napravi neki belaj oni nekom desetom prisiju kaznu, ko ce to u ovoj drzavi dokazati da nisi kriv protiv kerova iz sistema.
Ne može zbog ulaza na njihov Zapad.
A tebra imaju vamo ulazi i za istok i za jug, oni na zapad mogu uci za 15 min, 250 ljudi stane ako se ne varam na zapad ionako su rekli u onom saopstenju da se dodje ranije na istok isto to mogu reci ovim za zapad zar nije tako lakse. Mi organizovano dodjemo kroz vils i pored lorisa pravo na stadion kad udjemo oni opet puste taj dio da i njihovi mogu prolaziti al nece ljudi boli ih qurac ovako im je lakse j.ebo derbi. I tako ti mogu komotno dati onaj dio iznad onog prolaza kod zapada F, K pa cak i Z a da E bude tampon. S ovakvom organizacijom bi se ukupni kapacitet povecao jer je manje tampon zona al bi nas bilo dosta vise nego sto oni zele da nas bude.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.