FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eh sad da nam još uprava organizuje gledanje na Koševu, ne bi mi bilo mrsko doći da gledam platno. 

Samo Saraj'vo.
Svaka cast za upravu i Horde , jednostavno ovo oko derbija je se moralo jednom rijesiti.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nabijem im mamare, dolazi mi drustvo iz daleka, mislio zajedno s njima na sjever.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad smo kod platna... Najjače mi na poluvremenu kad onaj naš delegat spikar reče "koji možete vidjeti na LED ekranu"... Ono platno iza se tribine vide hahahahahahahahahaha 

Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hvala Bogu pa su ljudi udarili kontru!! I mupu, a i kretenima iz uprave manjeg Sa kluba.
Dosta je vise njihovog onanisanja!
BRAVO ZA NASE LJUDE !!! Sad se okupiti na Kosevu i organizirano gledati derbi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
U nasem klubu izgleda pusu neke nove struje. U zadnje vrijeme sve neki dobri potezi

ZZ
PitarBordo je napisao/la:Kad smo kod platna... Najjače mi na poluvremenu kad onaj naš delegat spikar reče "koji možete vidjeti na LED ekranu"... Ono platno iza se tribine vide hahahahahahahahahaha

Tu mi je kraj bio.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Ma **** im pleme svaka cast za upravu, horde dosta vise !! **** te seljo !!!!!!
04.10.2009 !
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako nemaju platno neka nam kakav wifi puste doći ćemo i gledati na telefonima na tribinama.muhamedhulk je napisao/la:Hvala Bogu pa su ljudi udarili kontru!! I mupu, a i kretenima iz uprave manjeg Sa kluba.

Samo Saraj'vo.
Dat Blekiću ugovor o djelu da nam završi ekran i kokice. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni je dvojni C na nos išao do jutros.uNbx je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Kad smo kod platna... Najjače mi na poluvremenu kad onaj naš delegat spikar reče "koji možete vidjeti na LED ekranu"... Ono platno iza se tribine vide hahahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Tu mi je kraj bio.

Samo Saraj'vo.
- kupus army
- Kontakt:
Moralna obaveza je sutra ispostovati sjever,svako ko je u mogucnosti!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Sutra, pizda ko izda.
PS: Joker, ebo te kurs
PS: Joker, ebo te kurs

Lako je pricat njima il bilo kome drugom ko nije u onoj zdenci bio,boris se za vazduh prodaju vise karti nego moze stati itd sretno im bilo nikad ne treba vise tamo na derbi ici vrlo jednostavno,godinama unistavaju derbi i sad su ga unistili ko ih sisa,i nasoj upravi porucujem da nema potrebe da 8h prozivaju i slicno vec samo kad dodju na Kosevo nek ih docekaju mreze,beton bez stolica,jedna vrata od ulaza otvorena da se guse dok ulaze
- BosnianKingdom
- Kontakt:
10 KM za uslove kao što su goli beton, u bodljikavoj žici i dosta većem broju ljudi od onog koji može stati. Dovedite i gas, pa da se osjećamo kao u gasnoj komori.
HITLEROVCI SA SERGIJICE!!!
HITLEROVCI SA SERGIJICE!!!
Sabrine mi moje!
Zapad je fizicki odvojen kod njih a i sjever je dobice 5 posto i vozdra odstampat im 3 milje karti i natovarit u taj prostor gdje stane 1750 stolica,to be stolica taman da se potrpaju. Inace u Njemackoj sam bio u 3 ligi na tekmi kod brace na gostovanju odvojena tribina al dobili su 5 posto tako da to nije tacnoFrancescoTotti je napisao/la:U pravilniku ima stavka da ako je tribina fizicki odvojena da se mora ustupit cijela gostima. Nadam se da nije problem tribini proglasiti neuslovnom i postaviti kavez na jugu.
Sramota na sta dovedose jedinu utakmicu koja vrijedi nesto, i to sto vrijedi vrijedi zbog tih tribina i navijaca.
Kakva gamad za nepovjerovat...
- MaroonSquad
- Kontakt:
Ovi s grbavice da hoce da nam daju vise karti, vrlo lako bi mogli organizovati da nasi budu na sjevero-zapadu napravis jedan tampon samo na sjeveru, nisi blizu istoka i radova(kamenja i tih zajebancija) imali bi oni citav istok za sebe al nije to cilj ocigledno. cilj je da nas bude sto manje.
A ovo s licnim kartama je cirkus, neko tamo napravi neki belaj oni nekom desetom prisiju kaznu, ko ce to u ovoj drzavi dokazati da nisi kriv protiv kerova iz sistema.
A ovo s licnim kartama je cirkus, neko tamo napravi neki belaj oni nekom desetom prisiju kaznu, ko ce to u ovoj drzavi dokazati da nisi kriv protiv kerova iz sistema.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Treba fakat organizovat gledanje na platnu na Kosevu, stavit ulaz simbolicno marku i napunit kosevo. To bi bilo pisanje za udzbenike historije. Prihod u neku humanitarnu akciju dati. Vjerujem da bi nas 30 000 doslo.
I aBd kad igraci pobjede, dodju na Kosevo da zajedno slavimo!

I aBd kad igraci pobjede, dodju na Kosevo da zajedno slavimo!

1946~
Bravo Sabrina, bravo upravo, bravo HZ, bravo pitari. Dosta je više čumeza na Grbavici. Hvala još jednom lažnim filozofima za ovo što su uradili, sada su nas još više ujedinili. Još jednom aferim upravo, treba nam upravo ovakva uprava koja će stati iza svojih navijača.
btw.
Ni slučajno nemojte davati ličnu, nemojte biti naivni.
btw.
Ni slučajno nemojte davati ličnu, nemojte biti naivni.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne može zbog ulaza na njihov Zapad.MaroonSquad je napisao/la:Ovi s grbavice da hoce da nam daju vise karti, vrlo lako bi mogli organizovati da nasi budu na sjevero-zapadu napravis jedan tampon samo na sjeveru, nisi blizu istoka i radova(kamenja i tih zajebancija) imali bi oni citav istok za sebe al nije to cilj ocigledno. cilj je da nas bude sto manje.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Homelander, Jadnimi, Mahalac7, mire971, rimljanin90 i 74 gosta.