FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 20:58

Bravo!!!
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 apr 2017, 21:02

Konačno. :bow:
Sad svi se utalit i uzet Sabrini po pet dvoguza i po dva vina u tetrapaku. Sramota da trijezna slavi titulu! :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 apr 2017, 21:02

OsmanhodzicBuco je napisao/la:u slučaju da rukovodstvo Željezničara ne promijeni svoju nedomaćinsku odluku, Fudbalski klub Sarajevo će prekinuti svoju višegodišnju praksu u vidu razumijevanja za navijače FK Željezničar kada je u pitanju gradski derbi na Olimpijskom stadionu “Asim Ferahtović-Hase” – Koševo. Odnosno, klub će postupiti prema pravilima krovne kuće bh. fudbala, te će za gostujuće navijače obezbijediti najmanje 5% smještajnog kapaciteta koševskog stadiona, to jeste 1725 ulaznica na Tribini “Jug – BH Telecom”.
Trpaj smradovima!
ZZ

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 11 apr 2017, 21:07

Bravo uprava!!

Svakako ni na ovo mjesto koje su nam predvidjeli ne moze stati 1090 ljudi koliko su karti dali. Opet hoce ko stoku da nas naguraju na prostor za 600-700 ljudi, duplo vise.
Kakvi smetljari. I jedni i drugi plavci.

PS. Ne pisite nista o odlasku ili ne odlasku dok UNFKS ne izda zvanicno saopstenje o derbiju.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 apr 2017, 21:10

Meće Sabrina ko Dybala :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 21:11

Sta god bude moze se reci win, win situacija. U slucaju da ne promijene odluku imas podrsku i zahvalnost svojih navijaca sto si konacno pokazao muda i da nece vise biti gostoprimstva na Kosevu. Ako popuste i daju nam karte smao ces pokazati koliko si nadmocan i da pri prvom pritisku moraju gace da spuste. :lol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 21:13

Uzevši u obzir saopštenje Fudbalskog kluba Željezničar povodom organizacije vječitog derbija, navijačka grupa Horde zla se odlučila na bojkot istog.

Krenimo redom. Godinama se upozorava na neljudske uslove u kojima boravimo kada je riječ o derbiju na Grbavici, gdje u improvizovanom sektoru za gostujuće navijače, koji objektivno može primiti 1000, bude natrpano 3000 ljudi. Sve ima uzročno-posljedičnu vezu, pametnom dosta. Izgleda da je i ne baš tako uvažena gospoda iz uprave gore navedenog kluba, stavila masku Sabahudina Žuje. Svi se sjećamo tadašnje pompe oko famoznog slova O na sjeveru Grbavice. Historija se ponavlja, samo je ovaj put isti stadion bogatiji za još jednu tribinu, pa bi logično bilo da Horde zla konačno dobiju kakav takav komfor na gradskom derbiju, dostojan čovjeka. Umjesto toga, čelni ljudi našeg rivala u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo "trenira strogoću", pa za derbi koji slijedi, u prodaju pušta 1090 karata za navijače Sarajeva, na predviđeni sektor postavlja ograde sa šiljcima, pa i uvodi novitete u naš ionako nakaradni fudbal, u vidu policijskog evidentiranja navijača koji kupe kartu za derbi. Sramota je na kakav se podmukao način pokušava srozati gradski derbi kao takav, možda i jedina utakmica koja vrijedi u ovoj državi. Gospodo, mi nismo životinje da oko nas stavljate bodljikave žice i da nas gurate u tor, a stadion nije logor. Šta je iduće? Da za kupovinu ulaznice za derbi, osim lične karte tražite prilaganje mirovnog sporazuma između Izraela i Palestine? Dio vašeg cirkusa ne želimo, i nećemo biti.
Ovim putem, od našeg kluba javno zahtjevamo da za derbi na Koševu koji predstoji, gostima dodijeli 5% kapaciteta stadiona.

slika

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 apr 2017, 21:15

E neka sam i ovo docekao,da sasvim iskreno mogu reci:
SVAKA CAST ZA UPRAVU :tokralju:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 21:19

Napokon rezonski potezi na sve strane oko kluba, samo nastaviti ovako. Što kaže aligator ne možemo izgubiti, ili će biti kako treba ili nećemo skidati gaće.

Samo nastaviti!
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 21:19

Srce mi je ko Trebevic!

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 11 apr 2017, 21:19

zagorski je napisao/la:E neka sam i ovo docekao,da sasvim iskreno mogu reci:
SVAKA CAST ZA UPRAVU :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 apr 2017, 21:20

U pravilniku ima stavka da ako je tribina fizicki odvojena da se mora ustupit cijela gostima. Nadam se da nije problem tribini proglasiti neuslovnom i postaviti kavez na jugu.

Sramota na sta dovedose jedinu utakmicu koja vrijedi nesto, i to sto vrijedi vrijedi zbog tih tribina i navijaca.
Kakva gamad za nepovjerovat...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 21:20

Eh sutra dobiti Mladost, ko god moze nek dodje. Barem 5 milja da nas bude. Mozda nemamo ekstra kvalitetnu ekipu ali imamo jedinstvo, zar, borbu.

SVI NA KOSEVO.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 11 apr 2017, 21:21

Svi smo ujedinjeni!!!
FORUM - UPRAVA - HORDE :opaopa: :opaopa: :opaopa:
SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 21:22

FrancescoTotti je napisao/la:U pravilniku ima stavka da ako je tribina fizicki odvojena da se mora ustupit cijela gostima. Nadam se da nije problem tribini proglasiti neuslovnom i postaviti kavez na jugu.

Sramota na sta dovedose jedinu utakmicu koja vrijedi nesto, i to sto vrijedi vrijedi zbog tih tribina i navijaca.
Kakva gamad za nepovjerovat...
Pravilnik nije dovoljno dobro "promišljen", jer onda bi mi recimo mogli da tražimo cijeli zapad u Tuzli na konto tog pravila. Ili dok je Sjever bio odvojen od ostatka na Grbavici... Jednostavno taj dio je "proforme", ali nikako ne znači da se mora dati cijela tribina na derbiju.
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 apr 2017, 21:27

Lakoste je napisao/la:Sta god bude moze se reci win, win situacija. U slucaju da ne promijene odluku imas podrsku i zahvalnost svojih navijaca sto si konacno pokazao muda i da nece vise biti gostoprimstva na Kosevu. Ako popuste i daju nam karte smao ces pokazati koliko si nadmocan i da pri prvom pritisku moraju gace da spuste. :lol:
Hehehheh
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 apr 2017, 21:27

3000 sto bi nas dole otislo, skupiti se, svi po cenera to je 30 000 KM. Kupiti sudiju da nam svira 2 penala da ih vise boli. :lol:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 apr 2017, 21:28

Pa dati im cijelu tribinu, poenta je u kartama :D Damo im 5% karata i cijelu tribinu :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 apr 2017, 21:29

VOLIM TE SABRINA!!!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 11 apr 2017, 21:31

BordoArmy88 je napisao/la:VOLIM TE SABRINA!!!
:rol: :rol: :rol: :rol:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101 i 47 gostiju.