FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 11 apr 2017, 18:26

DBR1987 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Prosli derby se bruka nase raje vratilo s ulaza . hocemo vise karata vise prostora u suprotnom uzvratit istom mjerom na kosevu .
Pukle karte brzo.... raja kupovala za "njihov sjever" i onda ih nisu htjeli pustit .... masa raje se vratilo sa prve ograde .... :puke:
2 dana karte bile, sjecam se dobro... ja uzeo među zadnjim a jos sam kontao da sam poranio :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 apr 2017, 18:26

DBR1987 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Prosli derby se bruka nase raje vratilo s ulaza . hocemo vise karata vise prostora u suprotnom uzvratit istom mjerom na kosevu .
Pukle karte brzo.... raja kupovala za "njihov sjever" i onda ih nisu htjeli pustit .... masa raje se vratilo sa prve ograde .... :puke:
Tako je prije su bile iste za citav sjever sad su razlicite boje bile tako da nisu mogli uci oni sto su uzeli za njihov dio . a da ne spominjem kako se ulazi i kakvi su uslovi na tribini .

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 apr 2017, 18:28

Postoji mogucnost da policija zabrani dolazak gostujucih navijaca.

High

Post Postao/la High » 11 apr 2017, 18:28

Svaki derbi puste stotinjak njih besplatno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 18:33

Zip je napisao/la:Postoji mogucnost da policija zabrani dolazak gostujucih navijaca.
MUPovci su baš nesposobni, ne čudi me da zbog uhljeba koji su na pozicijama koji ne znaju organizovati sigurnosne aspekte derbi utakmice se zabrani dolazak (zbog radova na Zvorničkoj)...
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 18:40

THEC je napisao/la:ovako je nekad bilo, (razumljivo je da danas to nije moguce s ovim generacijama ali i ne trazimo ovoliko prostora, nego samo normalne uslove na sjeveru kad vec na istok ne mozemo)

a sad kad je istok normalna tribina umjesto da zbog toga dobijemo malo vise prostora,oni hoce da nam to jos smanje i duplo manje karata dadnu nego inace(a i to nije bilo uredu godinama, zbiju nas 2500-3000 na prostor na kome je realno da bude 1500 ljudi), e pa nek im bude tako, i sutra nek ne kukaju kad im se vrati istom mjerom, zna se ko je prvi poceo i ko je derbi unistio, a to Sarajevo i Sabrina nisu sigurno

Ne znam zašto, ali dugo vremena mi je ovaj Durin gol bio najomiljeniji, valjda zbog tog skandiranja posle, a ovo meni prvi posleratni derbi na Grbavici bio... :D
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 apr 2017, 18:43

Bice saopstenje grupe uskoro pa sta grupa odluci trebali bi svi to ispostovati.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 apr 2017, 18:44

PitarBordo je napisao/la:
Zip je napisao/la:Postoji mogucnost da policija zabrani dolazak gostujucih navijaca.
MUPovci su baš nesposobni, ne čudi me da zbog uhljeba koji su na pozicijama koji ne znaju organizovati sigurnosne aspekte derbi utakmice se zabrani dolazak (zbog radova na Zvorničkoj)...
Da se oni pitaju, nikad gostujucih navijaca nebi bilo.
Supci!!!
Al mislim da je jako bitna utakmica da bi doslo do toga, al znam da se o tome razmislja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 apr 2017, 18:44

PitarBordo je napisao/la:
THEC je napisao/la:ovako je nekad bilo, (razumljivo je da danas to nije moguce s ovim generacijama ali i ne trazimo ovoliko prostora, nego samo normalne uslove na sjeveru kad vec na istok ne mozemo)

a sad kad je istok normalna tribina umjesto da zbog toga dobijemo malo vise prostora,oni hoce da nam to jos smanje i duplo manje karata dadnu nego inace(a i to nije bilo uredu godinama, zbiju nas 2500-3000 na prostor na kome je realno da bude 1500 ljudi), e pa nek im bude tako, i sutra nek ne kukaju kad im se vrati istom mjerom, zna se ko je prvi poceo i ko je derbi unistio, a to Sarajevo i Sabrina nisu sigurno

Ne znam zašto, ali dugo vremena mi je ovaj Durin gol bio najomiljeniji, valjda zbog tog skandiranja posle, a ovo meni prvi posleratni derbi na Grbavici bio... :D
Ali kad ga Nuki zabi,ja sam mislio da nece stati do senegala koliko mu je bilo drago :D

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 11 apr 2017, 18:45

Najbolji recept za rjesavanje ove sage oko karata je da im zabijemo dva komada u prvom poluvremenu i onda u drugom jos jedan i imas prostora na tribinama da biras. Vjerovatno bi se i jug do tada ispraznio i imas cijeli stadion. SAMO GAZI, GAZI, ZELJU TOG!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 18:47

zagorski je napisao/la:Ali kad ga Nuki zabi,ja sam mislio da nece stati do senegala koliko mu je bilo drago :D
Ja drugi gol nisam ni vidio, samo opšte slavlje, vrisku i svi igrači trče na klupu, ja budala kontao prekid, istraumiran od rata, vako do 2000. kad god igrači trče u grupi da slave ja kontao neko zapucao. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 apr 2017, 18:49

Evolution87 je napisao/la:Bice saopstenje grupe uskoro pa sta grupa odluci trebali bi svi to ispostovati.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
:thumbup: :salut:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 apr 2017, 18:50

Odavno nismo ujedinjeniji bili :ljepota:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 apr 2017, 18:52

ThrillerHz je napisao/la:Odavno nismo ujedinjeniji bili :ljepota:
Jos kad bi ih klepili nekim cudom :tokralju: :tokralju: :tokralju:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2017, 18:57

kad bi im ga Dulja složio pa Said s klupe :facepalm: :urnebes: :rol:

odma taj rad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 apr 2017, 18:57

Pa nista. Hoce biti kakav prijenos sutra, mozda ugrabim drugo poluvrijeme da bacim pogled. :hmmmmm:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 apr 2017, 18:58

MortemHz je napisao/la:
A imam neki osjecaj da bi ih mogli uzet, nadam se da me ne vara :pray:
1946~

High

Post Postao/la High » 11 apr 2017, 18:59

Šta džemat kaže za sutrašnju utakmicu? 2:0 - moja predikcija. Nadam se samo da nećemo primiti gol.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2017, 18:59

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
A imam neki osjecaj da bi ih mogli uzet, nadam se da me ne vara :pray:
ne bi ih 2 Michelinka više sastavila :urnebes: :D joooooooooj :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 apr 2017, 19:00

Sarajlijica1946 je napisao/la:Pa nista. Hoce biti kakav prijenos sutra, mozda ugrabim drugo poluvrijeme da bacim pogled. :hmmmmm:
A kakvi to, nema veze što je polufinale najmasovnijeg takmičenja u BiH. Ko će se je8avati i prenositi to još... :D
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, MElloo, napoleon72, riki46, rimljanin90, vedinjo98 i 60 gostiju.