RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

moRAja
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la moRAja » 10 jul 2013, 15:51

Malo je suludo rec ds cemo se boriti za vrh na osnovu 4 prijateljske utakmice. Istina je da imamo dobru ekipu i dobrog trenera ali treba sacekat prvenstvo da vidimo na cemu smo. Tu je Zeljo,Sarajevo,siroki,Celik i Olimpik i bit ce guzovaca ali ako ove godine nista ne uradimo sljedece cemo sigurno. Nase vrijeme dolaz i tom iskoraku najvise moze pomoci gomila raje na tribini zato svi na stadion i gostovanja jer bez toga citav trud ljudi u klubu i oko njega pada u vodu. FORZA VELEZ
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 10 jul 2013, 15:57

pile87 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Opet stabilizacija , clanske itd. i loza kao svake godine :D
Nije ko i svake godine ove ste godine najavili da zelite biti u vrhu :mrgreen:
Vala si mogao nekad i izac iz kuce. Ljetujes na forumu :lol: :lol: :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2013, 15:59

moRAja je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Opet stabilizacija , clanske itd. i loza kao svake godine :D
Vala si mogao nekad i izac iz kuce. Ljetujes na forumu :lol: :lol: :lol:
Na poslu sam, sezona odmora pa imam vakta kad vec vodis evidenciju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 10 jul 2013, 16:05

Koliko si na forumu uhvatit ces sive boje :lol: :lol: :lol:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 10 jul 2013, 16:06

PROMOTIVNA KAMPANJA ULICAMA MOSTARA

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jul 2013, 16:41

TEMA JE RSD VELEŽ!

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 10 jul 2013, 16:57

PROMOTIVNA KAMPANJA ULICAMA MOSTARA
Nastavlja se promotivna kampanja „Postani član FK Velež u sezoni 2013/2014“.

Hostese u dresovima našeg kluba i danas su promovisale klub i članstvo u Veležu na ulicama Mostara.

Interes građana je veliki, a članova sve više....

Postanite i Vi dio NOVE sportske priče FK Velež – sezona 2013/2014 ...

slika

FORZA VELEZ

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 jul 2013, 05:04

pile87 je napisao/la:
Eto kakav si pogan navijas za Lazio. Sta jos da ti covjek kaze?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2013, 13:31

'kan' te se pilenceta, njemu je samo dosadno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jul 2013, 13:46

MostaracVelezovac je napisao/la:Eto kakav si pogan navijas za Lazio. Sta jos da ti covjek kaze?
Ti navijas za repku a Lulic igra u Lazio eto sta da ti covjek kaze ? Ti nisi pogan ti si meni super :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 jul 2013, 13:48

pile87 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Eto kakav si pogan navijas za Lazio. Sta jos da ti covjek kaze?
Ti navijas za repku a Lulic igra u Lazio eto sta da ti covjek kaze ? Ti nisi pogan ti si meni super :mrgreen:
Citava ekipa Lazia je prgava, Lulić također, nema utakmice gdje ne dobije žuti ;) talijani ga učili..
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 11 jul 2013, 14:21

Ma RAja stipu pileta samo mu preporucite faktor 32 da ne izgori na forumu nego sutra nam je prva prava provjera da vidimo na cemu smo. Mislim da bi Ibro trebao staviti najbolje i ponasati se kao da je prvenstvena. Ako ima nekih problema u ekipi bolje ih je rijesavati odmah nego cekati pocetak prvenstva

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 jul 2013, 15:31

''U petak nam dolazi Široki Brijeg, tu će sigurno igrati igrači od kojih se najviše očekuje, tu ćemo vidjeti gdje smo. Dogovorili smo još dvije utakmice, s Famosom te s Igmanom, koji nam dolazi u subotu 20. ovog mjeseca, što će biti generalka za Slaviju. Možda tu uskoči još jedna provjera, ali to moramo još vidjeti'', rekao je trener Rahimić.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jul 2013, 16:40

KODRO: NAJVAŽNIJE DA NEMA POVREDA

Mustafa Kodro jedan je od najiskusnih u kadru Ibre Rahimića. Kapiten ekipe sa ogromnim brojem utakmica u Premier ligi BiH dobar je sagovornik za ocijenu ovog dijela priprema.

- Mislim da smo dosta dobro odradili dosadašnji dio priprema. Ono što je najvažnije nema povreda, jedino je Ramović imao manjih problema, ali i one su više uzrokovane terenom. Utakmice koje smo odigrali pokazale su dosta dobar nivo spreme za ovu fazu. Generalno veoma sam zadovoljan, raportira Mustafa Kodro.

Nakon povratka sa Bjelašnice imao je dan odmora, a već popodne ponovo je na treningu.

- Brzo počinje prvenstvo, pa se i nema previše vremena za neki veliki odmor. Sutra nam je utakmica sa Širokim. Mislim da je to dobra prilika da vidimo na kojem nivou pripremljenosti se trenutno nalazimo. Široki je u pripremama za međunarodni nastup sljedeće sedmice u sklopu Europa lige, te su sigurno na još jednom većem nivou rada. Međutim, ovo su pripremne utakmice, pa se i ne opterećujemo previše rezultatom. Najvažnije je da nema povreda i da kontinuirano dižemo formu. Rezultati u prvenstvu su ipak ono što je najvažnije.

Snaga ekipe ?

- Teško je suditi to nakon 3-4 pripremne utakmice. Evidentno je da smo se pojačali na onim pozicijama koje su nam i bile deficitarne i da su se ovi momci odmah pokazali kao ono što nam je trebalo, kaže Kodro.

fkvelez.ba

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 11 jul 2013, 21:18

PEJIĆ SE PRIKLJUČIO TRENINZIMA

Na današnjem treningu „Rođenih“, prvom nakon povratka sa Bjelašnice, jedno novo/staro lice. Matijas Pejić nakon post operativne rehabilitacije priključio se treninzima svog tima.

Zanimljivost je da trening nije ni održan, jer nebo iznad Mostara nije bilo saveznik sportista. Kiša, munje i grmljavina primorali su stručni štab da igrače ostavi u svlačionici. Sutra je ionako trening utakmica.

- Sve je dobro prošlo. Osjećam se odlično. Malo je reći da sam željan treninga i lopte. Propustit ću prvih 3-4 kola, odnosno toliko objektivno neću moći konkurisati. Nakon toga biću maskimalno spreman, kaže vidno raspoloženi lijevi bek Veleža.

Inače, njegovim priključenjem, ali i dovođenjem Ibrahima Škahića (20) mladog stopera koji podjednako dobro može igrati na desnom beku, može se reći da je Velež prilično dobro izabalansiran u svim linijama. Dovoljna konkurencija vlada na svim pozicijama, a kako je najavila struka Veleža još uvijek je potražnja za nekim „ekstra igračem“ koji bi ojačao napadačku konkurenciju.

izvor: oficijelna

FORZA VELEZ

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 jul 2013, 21:48

nonda_83 je napisao/la:PEJIĆ SE PRIKLJUČIO TRENINZIMA

Na današnjem treningu „Rođenih“, prvom nakon povratka sa Bjelašnice, jedno novo/staro lice. Matijas Pejić nakon post operativne rehabilitacije priključio se treninzima svog tima.

Zanimljivost je da trening nije ni održan, jer nebo iznad Mostara nije bilo saveznik sportista. Kiša, munje i grmljavina primorali su stručni štab da igrače ostavi u svlačionici. Sutra je ionako trening utakmica.

- Sve je dobro prošlo. Osjećam se odlično. Malo je reći da sam željan treninga i lopte. Propustit ću prvih 3-4 kola, odnosno toliko objektivno neću moći konkurisati. Nakon toga biću maskimalno spreman, kaže vidno raspoloženi lijevi bek Veleža.

Inače, njegovim priključenjem, ali i dovođenjem Ibrahima Škahića (20) mladog stopera koji podjednako dobro može igrati na desnom beku, može se reći da je Velež prilično dobro izabalansiran u svim linijama. Dovoljna konkurencija vlada na svim pozicijama, a kako je najavila struka Veleža još uvijek je potražnja za nekim „ekstra igračem“ koji bi ojačao napadačku konkurenciju.

izvor: oficijelna

FORZA VELEZ
znači ubrzo će doći će i napadač, ovo mi se previše sviđa :P

FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 11 jul 2013, 22:50

Traži se neki igrač koji odskače u našoj ligi, vjerovatno iz inostranstva.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jul 2013, 12:05

Moglo bi se danas na tekmu otić'.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 12 jul 2013, 15:14

zizu1991 je napisao/la:Moglo bi se danas na tekmu otić'.
jel tekma u 18:00h?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jul 2013, 15:18

Evo kažu na sportsport da jeste. Samo ne znam, plaća li se išta, ako jeste, da ponesem. Da me ne vrate :?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.