BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

ledar
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la ledar » 16 maj 2017, 12:10

Jel zna neko koliko rat sa Mislintatom ima ulogu kod mogućeg odlaska TT?

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 maj 2017, 12:14

ledar je napisao/la:Jel zna neko koliko rat sa Mislintatom ima ulogu kod mogućeg odlaska TT?
Vjerovatno veliku ulogu, kap koja je prelila casu je dolazak Isaka bez znanja Tuchela. Mozda neko upuceniji zna vise.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 16 maj 2017, 12:19

Tebi se nisam ni obratio , nego kaysersose a ti francek kada toliko volis bvb i cesto navracas ovamo , odes si kupit crno zuti dres i navijaj za dortmund !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 maj 2017, 12:32

jamesrodriguez je napisao/la:Tebi se nisam ni obratio , nego kaysersose a ti francek kada toliko volis bvb i cesto navracas ovamo , odes si kupit crno zuti dres i navijaj za dortmund !
Meni je Borussija drag klub, koliko god to zvucalo nekom nemoguce, valjda su pojedinci uticali da ja o ovmo klubu pisem kriticki. Sto se tice dresa, nemam nista protiv, jos bolje da mi ga poklonis kao ruku pomirenja. ;)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 16 maj 2017, 12:48

bvb je u ovoj sezoni za vece dosege nedostajalo kvalitete i opcenito cvrstoce u zadnjoj liniji.Favre je tu bio izvrstan te je na taj nacin sa poprilicno siromasnim kadrom herthe i bmg napravio velike stvari,nije los ni u razvijanju mladih igraca.Ako tuchel odlazi onda vam on i jest najbolje rjesenje iako je ova treca sezona trebala pokazati pravi rang tuchela.
Opet tko zna ,ako pobijedi bremen i frankfurt tko ga moze smijeniti ,a ne treba zaboraviti da je wenger najavio ostanak jos jednu sezonu

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 16 maj 2017, 13:12

jamesrodriguez je napisao/la:Tebi se nisam ni obratio , nego kaysersose a ti francek kada toliko volis bvb i cesto navracas ovamo , odes si kupit crno zuti dres i navijaj za dortmund !
Nisam skužil kaj si mi rekel. :?:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 16 maj 2017, 15:46

jamesrodriguez je napisao/la:
Borusse00 je napisao/la:Mišljenja sam nam Favre bude fino sjeo, jer od ostalih kandidata neznam baš tko bi zamjenio TT-a.... I neka Favre odmah da pojedincima šut kartu...

Neznam za vas ali ja sam optimist što se tiče Favrea
Drug na osnovu cega si toliko optimistican , i tko bi trebao dobiti sut kartu iz bvb-a?

Poz druže moj...... Pa optimist sam zbog toga jer je čuda radio u Monchengladbahu što može potvrdirti forumaš @pale...A prije toga u Herthi je radio solidan posao a za prošlogodišnje igre Nice ne treba trošiti riječi.....
A od igrača kojih se treba oprostiti: Ginter, Schmelzer,Park, Rode, Sahin.... Ili ti misliš da nam mogu pomoći još?
A pitanje je isto šta sa Shurlleom i Gotzeom kakav če se ovaj drugi vratiti poslije stanke....
A Shurlle ne znam zašto jei doveden kad je dobijao malo minutažu od strane TT-a

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 16 maj 2017, 19:14

Ako mislite da je Tuchel tvrdoglav, sačekajte tek da Favrea doživite :)
Agieren statt reagieren

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 maj 2017, 22:11

Favre kosta izmedju 4 i 5 mil eura. Nica trazi previse novca.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 16 maj 2017, 22:45

Borusse00 je napisao/la:
jamesrodriguez je napisao/la:
Borusse00 je napisao/la:Mišljenja sam nam Favre bude fino sjeo, jer od ostalih kandidata neznam baš tko bi zamjenio TT-a.... I neka Favre odmah da pojedincima šut kartu...

Neznam za vas ali ja sam optimist što se tiče Favrea
Drug na osnovu cega si toliko optimistican , i tko bi trebao dobiti sut kartu iz bvb-a?

Poz druže moj...... Pa optimist sam zbog toga jer je čuda radio u Monchengladbahu što može potvrdirti forumaš @pale...A prije toga u Herthi je radio solidan posao a za prošlogodišnje igre Nice ne treba trošiti riječi.....
A od igrača kojih se treba oprostiti: Ginter, Schmelzer,Park, Rode, Sahin.... Ili ti misliš da nam mogu pomoći još?
A pitanje je isto šta sa Shurlleom i Gotzeom kakav če se ovaj drugi vratiti poslije stanke....
A Shurlle ne znam zašto jei doveden kad je dobijao malo minutažu od strane TT-a
Jedino Sahin-a ostaviti i eventualno Gotze-a ako se lik u potpunosti oporavi.
Ostalo sve na transfer listu , ukljucujuci i pretplacenog Schurrle-a .
On nam bas nikako nije trebao , a prosuli 30 milki za njega.
Volio bih da ovo oko dovodjenja Favre-a neuspije , procitah da pale forumas napisa , da je jos tvrdoglaviji od Tuchela!
Neka nama Tomas-a , nadam se da uzimamo Werder u Subotu i direktan plasman u ligu prvaka , i akBda kup .
Dovoljan razlog da Tuchel ostane , a ocekujem da tako i bude.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 maj 2017, 08:06

Pale_Companion je napisao/la:Ako mislite da je Tuchel tvrdoglav, sačekajte tek da Favrea doživite :)
Favre je stariji i zreliji. Ali da postoji ta bojazan kako će funkcionirati - postoji. Meni je on često imao neke čudne kadrovske odluke.

Što se tiče ovih želja i pozdrava utuvite si u glavu da Schmelle ne ide nigdje. Trebaš biti stvarno neupućen u stanje u klubu pa očekivati ili priželjkivati njegov odlazak. Sahin je produžio ugovor ima mjesec dana tako da i on 99% ostaje.

LQZI
Kontakt:

Post Postao/la LQZI » 17 maj 2017, 08:53

dolazi u obzir samo trener koji igra napadacki, brzi fudbal i koji ima iskustva. ostalo je lakridija. dortmund ima takve igrace sve ostalo bi znacilo masovnu prodaju i jos jednu propalu sezonu. s tim da ova nije propala ako se osvoji kup. a mogla je biti u puno bolja, da nije gresaka TT.
polufinale lige prvaka 100%, 2. mjesto bundeslige i kup bi bio savrsen rezultat.

dortmund spada medju najboljih 15 klubova na svijetu, doduse u drugu grupu tih 15, tako da je potreban i takav trener. ne moze vjecno se uspijevati s nekim likom koji je treniro mainz i nema iskustva u LP

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 17 maj 2017, 10:04

Izgleda se sa Favre-om sve dogovorilo , ugovor na godinu i plus opcija za dalje produziti!!
Znaci poslije Berlina Tuchel je bivsi.
Samo se plasim , da sva ova frka oko Tuchel-a i dovodjenja Favre-a ostavi traga sad u Subotu protiv Werdera i tjedan kasnije u finalu kupa protiv Frankfurta!
Ipak se nadam najboljem.

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 17 maj 2017, 20:48

Dres za sljedeću sezonu...slika

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 18 maj 2017, 17:18

Sličan dizajn kao Gladbachov ovosezonski
Agieren statt reagieren

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 18 maj 2017, 18:11

Pale_Companion je napisao/la:Sličan dizajn kao Gladbachov ovosezonski
Vasi se na Fejsu s tim sprdaju. :mrgreen:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 18 maj 2017, 18:25

KayserSose je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:Sličan dizajn kao Gladbachov ovosezonski
Vasi se na Fejsu s tim sprdaju. :mrgreen:
Valjda se Puma više potrudi oko nas naredne godine :)
Agieren statt reagieren

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 maj 2017, 09:04

Upravo citam i po Bild-u Tuchelu je izgleda danas, oprostajna tekma pred nasom zuto / crnom armijom navijaca !!
Ipak je ta prepirka izmedju njega i Watzke-a ostavila traga.
Po svemu sudeci Favre nas preuzima ! :hmmmmm:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 20 maj 2017, 12:44

Mediji pišu da Nica već planira bez Favrea sljedeće sezone. Sve upućuje na to da naredne sezone imamo novog trenera.

TT ako ostane neporažen danas, bit će to 34 bundesligaške tekme tj. dvije cijele sezone bez poraza kod kuće za njega i BvB.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 maj 2017, 15:22

Jbga neznam sta bih rekao , s jedne strane Watzke i Zorc su Tuchelu radili iza ledja primjer dovodjenje A Isaka Tuchel nije znao nista oko tog transfera.
A s druge strane i Tuchelova tvrdoglavost!
I desilo se sto se desilo , ali kako god Tuchel ima karakter i ako je deblji kraj izvukao.
A sto se tice tekme nadam se da uzimamo Werder , ne bi bilo lijepo bas da na kraju uprskamo taj skor o ne pobjedivosti skoro 2 god

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.