Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Arnelinho
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 13:30

Mah, ja vam ne želim dodavati sol na ranu. :D Težak je poraz, al' iz njega se može nešto i naučiti. Glavno pitanje je da li će se naučiti?!

Ova prepucavanja su na razini osnovnoškolaca, mada i mene ponese, al' izbris'o sam taj post, pa prodjoh bez gubitaka (i vi bome :P ).

Nisam upratio u kojim minutama su padali golovi, al' vjerovatno je da su ljudi masovno napuštali stadion do 85. naprijed. Pred kraj tekme, kad je sve završeno. Jedini pravi pokazatelj će biti sl. tekma, nikako ova. Ako se tada stadion ne napuni, onda je očigledno nešto zasmetalo, a ovih 80 k duša trba razumiti, bar 2-3 k je takvih koji nemaju živaca da istrpe poraz do kraja. :mrgreen:

Što se tiče ovih i ovakvih poraza. Znam da je Manchester United zadnji sličan poraz doživio '99 protiv Chelsea ako se ne varam, tako? Zanima me kakve su rezultate nakon tog poraza nanizali, ako imate statistiku?

Pitam, jer nije bilo puno prilika Fergusonu se dokazati kakav je nakon što potone. Uvijek je bio na vrhu i djelovao preventivno, sada mora poduzeti nešto, što je drugačije nego li je navikao.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 24 okt 2011, 13:42

samo se vi bavite analizama, statistikama,taktikama i drugim stvarima,a kada dodje dan kad United ponovo digne trofej,kada fergie i sa ovom ekipom svima zacepi usta, onda ce opet svi govoriti kako je united nenadjebiv 8-)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 okt 2011, 13:45

Arnelinho je napisao/la:Mah, ja vam ne želim dodavati sol na ranu. :D Težak je poraz, al' iz njega se može nešto i naučiti. Glavno pitanje je da li će se naučiti?!

Ova prepucavanja su na razini osnovnoškolaca, mada i mene ponese, al' izbris'o sam taj post, pa prodjoh bez gubitaka (i vi bome :P ).

Nisam upratio u kojim minutama su padali golovi, al' vjerovatno je da su ljudi masovno napuštali stadion do 85. naprijed. Pred kraj tekme, kad je sve završeno. Jedini pravi pokazatelj će biti sl. tekma, nikako ova. Ako se tada stadion ne napuni, onda je očigledno nešto zasmetalo, a ovih 80 k duša trba razumiti, bar 2-3 k je takvih koji nemaju živaca da istrpe poraz do kraja. :mrgreen:

Što se tiče ovih i ovakvih poraza. Znam da je Manchester United zadnji sličan poraz doživio '99 protiv Chelsea ako se ne varam, tako? Zanima me kakve su rezultate nakon tog poraza nanizali, ako imate statistiku?

Pitam, jer nije bilo puno prilika Fergusonu se dokazati kakav je nakon što potone. Uvijek je bio na vrhu i djelovao preventivno, sada mora poduzeti nešto, što je drugačije nego li je navikao.
ma sta bolan da se nauci :o :shock: :shock: ...pa United je preiskusan kad su ovakve situacije u pitanju...pa ako se ikad iko vracao iz mrtvih situacija onda je to United i SAF...pa bolan svi do jednog trenera moze ucit iz Unitedovih teskih situacija....i nije mi jasno ovo sa napustanjem stadiona..dze bolan da se stadion ne napuni :o ...jel pratis ti EPL uopste..zaguglaj malo po posjecenosti stadiona....jel ti mislis da bi ijedan stadion na svijetu ostao dupke pun u 85. minuti pri rezultatu kakav je bio :o :roll: ...doduse mozda samo borusia dortmund...al oni su stvarno bolesnici teski..po meni bez konkurencije u evropi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 13:53

slani grad je napisao/la:ma sta bolan da se nauci :o :shock: :shock: ...pa United je preiskusan kad su ovakve situacije u pitanju...pa ako se ikad iko vracao iz mrtvih situacija onda je to United i SAF...pa bolan svi do jednog trenera moze ucit iz Unitedovih teskih situacija....i nije mi jasno ovo sa napustanjem stadiona..dze bolan da se stadion ne napuni :o ...jel pratis ti EPL uopste..zaguglaj malo po posjecenosti stadiona....jel ti mislis da bi ijedan stadion na svijetu ostao dupke pun u 85. minuti pri rezultatu kakav je bio :o :roll: ...doduse mozda samo borusia dortmund...al oni su stvarno bolesnici teski..po meni bez konkurencije u evropi
Haj vozdra sad. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 okt 2011, 13:58

In interview after match SAF admitted "we'll be okay in January".

Dobro je biti ce kupovine. Vjerujem da ce dovesti min. 2 igraca na MC jer ovako stvarno ne moze. Anderson - vjecni talenat i nema ga vise fajde cekat, a sad ce i smak svijeta 2012. i valja jos koju titulu maznut do tad.

Najgore utakmice su iza nas, i ove ostale ekipe moze i ovaj sastav zgaziti.

Chicharito potpisao novi 5-ogodisnji ugovor!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 okt 2011, 13:59

Arnelinho je napisao/la:
slani grad je napisao/la:ma sta bolan da se nauci :o :shock: :shock: ...pa United je preiskusan kad su ovakve situacije u pitanju...pa ako se ikad iko vracao iz mrtvih situacija onda je to United i SAF...pa bolan svi do jednog trenera moze ucit iz Unitedovih teskih situacija....i nije mi jasno ovo sa napustanjem stadiona..dze bolan da se stadion ne napuni :o ...jel pratis ti EPL uopste..zaguglaj malo po posjecenosti stadiona....jel ti mislis da bi ijedan stadion na svijetu ostao dupke pun u 85. minuti pri rezultatu kakav je bio :o :roll: ...doduse mozda samo borusia dortmund...al oni su stvarno bolesnici teski..po meni bez konkurencije u evropi
Haj vozdra sad. ;)
vozdra tebi strucnjak....ovo je tema za simpatizere i navijace Uniteda...neznam sta ti analiziras ovdje :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 24 okt 2011, 14:00

Ne pise nigdje da je tema za simpatizere i navijace Uniteda nego da je tema o Unitedu.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 okt 2011, 14:05

slani grad je napisao/la:vozdra tebi strucnjak....ovo je tema za simpatizere i navijace Uniteda...neznam sta ti analiziras ovdje :roll:
:roll:
Zaista ne želim diskutovati sa nekim ko jako plitko razmišlja. Ako imaš argumente daj ih, spreman sam reći da si u pravu i da sam pogriješio, samo ako su argumenti tvrdi i tačni. Ako nemaš onda me i ne citiraj.

Do tada adio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 14:07

Alfa_Muzijak je napisao/la:In interview after match SAF admitted "we'll be okay in January".

Dobro je biti ce kupovine. Vjerujem da ce dovesti min. 2 igraca na MC jer ovako stvarno ne moze. Anderson - vjecni talenat i nema ga vise fajde cekat, a sad ce i smak svijeta 2012. i valja jos koju titulu maznut do tad.

Nadam se da ce konacno dovest vezne igrace, ali cisto sumnjam. Ne znam kad je zadnji put napravio veliki transfer u januaru. Vidic i Evra prije 4-5 godina?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 okt 2011, 14:08

Cartman je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:In interview after match SAF admitted "we'll be okay in January".

Nadam se da ce konacno dovest vezne igrace, ali cisto sumnjam. Ne znam kad je zadnji put napravio veliki transfer u januaru. Vidic i Evra prije 4-5 godina?

Pa vrijeme je da napravi opet veliki transfer u januaru...samo sto evra i vidic nisu tada bili "veliki" transferi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 24 okt 2011, 14:11

Ma Snejider sigurno.Mislim da u januaru nece pitati za cijenu.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 okt 2011, 14:11

majestic24 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Pa vrijeme je da napravi opet veliki transfer u januaru...samo sto evra i vidic nisu tada bili "veliki" transferi
Jedino mi na pamet pada Sneijder. Al bi dobro bilo i onog Hazarda ulovit. Sinoc sam gledo Lilla i Hazard jede malu djecu.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 14:34

Unitedu u ovom trenutku vise treba destruktivac nego tip poput Sneijdera. Odbrana je totalno u qurcu, za to je kriv i vezni red koji nije u stanju pomoc zadnjoj liniji. Anderson je jucer odigrao toliko lose da bi Djemba-Djemba odradio bolji posao. M'Vila je po meni idealan transfer za United u ovom trenutku.

Iskreno, mislim da je vrijeme Evru prodat. Svaka njemu cast za prve 3-4 sezone, ali od SP-a nas lik kosta bezbroj golova.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 24 okt 2011, 15:59

Man City fans are on cloud 9 at the moment and rightly so, they haven't seen a win like this since they were Chelsea fans. :mrgreen:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 24 okt 2011, 16:01

Kakav BOG taj Fletcher . BOG ! I hvala Cityu . Hvala mnogo .

Ovo 'hvala' će se iskristalizirat kroz koju sedmicu , vjerovatno već sutra slika
I Žabac kad te se lijepo moli prestani koristit termine koje ni napisat ne znaš . Ko da noktima stružeš po školskoj tabli . Tako to zvuči .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 17:37

Bliss je napisao/la:Man City fans are on cloud 9 at the moment and rightly so, they haven't seen a win like this since they were Chelsea fans. :mrgreen:
Ili u slucaju BiH, since they were Wolfsburg fans.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 okt 2011, 17:41

Ne pricajte gluposti. Ova tema se zove Manchester United ali nije namijenjena samo nama, svi drugi imaju pravo ovdje pisati sta god hoce. Razlicitosti su u tome sto neki pisu gluposti a neki kvalitetne postove i bez obzira na klub koji podrzavaju s njima se moze voditi zdrava i kvalitetna diskusija, da je vise takvih bila bi i tema kvalitetnija...

@Arnelinho
Uvijek si ovdje dobrodosao, besmisleno je i govoriti to jer ti niko ne moze uskratiti pravo ovdje da pises. Za mene si jedan od boljih forumasa sa kojima se uvijek moze voditi zdrava i normalnda diskusija. Navrati cesce! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 17:51

Konacno dobra vijest, Vidic se povlaci iz repke: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=552030" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadajmo se da ce bit manje povreda, jer svima je valjda sad jasno koliko nam taj covjek znaci. Kako i nece kad je najbolji centar-half Svijeta.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 24 okt 2011, 17:55

Cartman je napisao/la:Konacno dobra vijest, Vidic se povlaci iz repke: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=552030" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadajmo se da ce bit manje povreda, jer svima je valjda sad jasno koliko nam taj covjek znaci. Kako i nece kad je najbolji centar-half Svijeta.
Ima Fergie tu svoje prste, rijetki su igrači koji su igrali za svoje repke kad su prekoračili 30-u (godina gore-dolje nevažno). Berbatov prošle, Scholes 2004. (ako dobro pamtim), Evra će sigurno ubrzo, Rio je odužio nešto ali više ne igra nego što igra... Evo sad Vidić, sigurno bi još puno mogao dati za svoju reprezentaciju ali ipak mora biti maksimalno koncentrisan na klub.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 18:16

Nevjerovatna statistika: United dopusta najvise udaraca na svoj gol u citavoj ligi. 123 udarca dosada, znaci vise od 13 po utakmici. To dovoljno govori u kakvom je stanju odbrana. Vazan razlog za ovo je i mizerni vezni red.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.