Zar si im'o strpljenja procitati sve ovo?legenda reala je napisao/la:pretjerivanje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zar si im'o strpljenja procitati sve ovo?legenda reala je napisao/la:pretjerivanje
Jesamkobe24 je napisao/la:Zar si im'o strpljenja procitati sve ovo?legenda reala je napisao/la:pretjerivanje
rubrika:da se najezisarelinho je napisao/la:http://sportklub.rs/Blog/Vladimir-Vesic ... entus.html
Ja ipak mislim da je Higuain manje vazan igrac od Miralema.jasmin10 je napisao/la:Miralem je mnogo važniji igrač od Higuaina.
Higuaina može mijenjati je Mandzukic. Pipita je najprecjenjeniji napadač na svijetu. Dok Miralem nema kvalitetne zamjene i bez njega to sve ide mnogo lošije.Derdiyok je napisao/la:Ja ipak mislim da je Higuain manje vazan igrac od Miralema.jasmin10 je napisao/la:Miralem je mnogo važniji igrač od Higuaina.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Navodno temperatura kazu?Nedved11 je napisao/la:pjanic out zbog problema na zagrijavanju
po ovome se još ništa ne zna, ali daj bože da ga uspiju osposobiti za deset dana.Initial examinations suggest it is a Grade 1-2 strain, but the midfielder will undergo further checks in order to set a clearer timescale for his return to action" Juventus' statement reds.
Cuj na zagrijavanju se povrijedio ..ma mars u p.m.Unofficialpage je napisao/la:Hahha logično za nas, koji smo mi baksuzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.