Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
da hoce makar jednog uvesti na poluvremenu Gervinho/OX
Najjaci je ovaj @dzonvejn, covjek trazi link cijelo vrijeme, ne moze da nadje dakle i ne gleda utakmicu a onda dodje na isteku prvog dijela i napise...

Majko draga!dzonvejn je napisao/la:2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Arsenalisation
- Kontakt:
Penal cist k'o suza...AllGunsBlazing je napisao/la:@Arsenalisation vidi ti se znanje kad kazes da je ono penal. Drugo trener mora uigravati odbranu, pripremati je na prekide, pripremati je na kontra napade. Da li ti znas da je sa onom odbranom sto je dosla do Finala LP-a radio Keown??? On ih je pripremao i ljudi nisu primili gola u 10 utakmica.. Velika je razlika kda ih samo postavis i kad radis sa njima, Wenger ocigledno ne radi, a nece ni da zaposli nekoga da radi sa njima, ne mozes ih samo postaviti i reci igrajte zajedno dobri ste.. Da Santos je bolji od Ekotta, pa ovog momak Walcott pretrci(mrtvi Walcott koji ne moze Sadikovica iz Celika pretrcati)..
Stvarno su gamad ovi, Bale,'Arry i sudija, i prosli put kad je sudio Tottenham dobio nepostojeci gol(primanje rukom V.d.V-a)

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Henry je napisao/la:Gibs i Vermalen k'o da su povukli vlage negdje.Gube se ko nevinost na ekskurziji.

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa imas na netu da je Martin sa njima radio, i da je bilo opet prica na pocetku godine da ce opet raditi, no Wenger nije htio... Vidio si sta bude kad se sastave zvijezde svijeta pa igraju protiv neke ekipe, iako su imenima jaci izgube.. Moras raditi na odbrani, uostalom hajd da se ne svadjamo, Arsenal dobro igra

Celik!3,2,2.
našao sam link ako te baš zanima. pogledaj ko je napisao prvi "sagna glavurdom". ajde sad produži.Rooney88 je napisao/la:Najjaci je ovaj @dzonvejn, covjek trazi link cijelo vrijeme, ne moze da nadje dakle i ne gleda utakmicu a onda dodje na isteku prvog dijela i napise...Majko draga!dzonvejn je napisao/la:2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Produzio.dzonvejn je napisao/la:našao sam link ako te baš zanima. pogledaj ko je napisao prvi "sagna glavurdom". ajde sad produži.Rooney88 je napisao/la:Najjaci je ovaj @dzonvejn, covjek trazi link cijelo vrijeme, ne moze da nadje dakle i ne gleda utakmicu a onda dodje na isteku prvog dijela i napise...Majko draga!dzonvejn je napisao/la:2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma brate bio sam ironicanAllGunsBlazing je napisao/la:Pa imas na netu da je Martin sa njima radio, i da je bilo opet prica na pocetku godine da ce opet raditi, no Wenger nije htio... Vidio si sta bude kad se sastave zvijezde svijeta pa igraju protiv neke ekipe, iako su imenima jaci izgube.. Moras raditi na odbrani, uostalom hajd da se ne svadjamo, Arsenal dobro igra![]()
![]()

@friedel nije normalan

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 26 feb 2012, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Nadamse da ce AW uvaest OX-a u drugom kada igraci vec budu iscrpljeni, da malo prosara tom stranom, moguce da je ovo takticka postavka buduci da OX mnogo pretrci i izmori tako da ga nebi vadio u 70min.bolje ga je ubacit jer on nam je jedini pravi zicer po tom pitanju, naravno nezaboravljajucu Gerva.
Momci sretno!!!!!!!!!!!!!!!!
Momci sretno!!!!!!!!!!!!!!!!
I ovo najbolja liga na svijetu, kako loš fudbal.

- vedofeelgood
- Kontakt:
Produzio.Rooney88 je napisao/la:našao sam link ako te baš zanima. pogledaj ko je napisao prvi "sagna glavurdom". ajde sad produži.Rooney88 je napisao/la:Najjaci je ovaj @dzonvejn, covjek trazi link cijelo vrijeme, ne moze da nadje dakle i ne gleda utakmicu a onda dodje na isteku prvog dijela i napise...Majko draga!dzonvejn je napisao/la:2 puta prešli centar 2 gola. zahvalite se kaboulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Evo je uz liniju

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Evolution87
- Kontakt:
Neko link za tekmu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- frankqqqqq
- Kontakt:
yebo te hljeb dajte link ništa ne radi -.-
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa šta skida čeloooooooo yebeni -.-

EDIT : ROSAAAAAAAA KRALJUUUUUU MOJ !!! NJEGA DEFINITIVNO NE TREBAMO PRODATI !!!! 3-2

EDIT : ROSAAAAAAAA KRALJUUUUUU MOJ !!! NJEGA DEFINITIVNO NE TREBAMO PRODATI !!!! 3-2
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 26 feb 2012, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rozickiiiii 

- Arsenalisation
- Kontakt:
ROSICKY -FORM IS TEMPORARY ,CLASS IS PERMANENT! 
EDIT:makar ne stopa http://atdhenet.tv/43992/watch-arsenal-vs-tottenham" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT:makar ne stopa http://atdhenet.tv/43992/watch-arsenal-vs-tottenham" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 26 feb 2012, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
svaka čast
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- frankqqqqq
- Kontakt:
YEBO TE PAS GUZIMO IH HAHAHAHHA
- Evolution87
- Kontakt:
GOOOOOOOOOL!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
rosicky ko u najbolje dane 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.