Ma znam ali mijesas stvari, ja ne mogu ruke dici na sjeveru Grbavice, sta mislis jel to problem na jugu? Jug bude pun, bude oko 3.000 na 2.800 stolica + beton dok nas bude 3.000 na mjestu gdje je predviđeno da budu 1.500..Sandokan87 je napisao/la:Ma burazeru i jug ce biti krcat, i na jugu ce jedni za druge zapinjati,ni na jugu nemas wc kako treba al sroji jedna stvar ko trazi razlog naci ce ga uvijek tako da pricamk gluposti. Dodji na istok u dresu sarajeva meni ne smetas, sjedi navijaj libo me ako ti je do kofora i ugodjaja. Idem na utakmice od kako znam za sebe, pijana lola ce pored luksuznog wc a pisat tebi pod noge jer ce mu biti mrsko otici do wc a, a druga stvar 80 % navijaca i ne pomislja da ode u wc za vrijeme.utakmice a i pauze...Dodji zauzmi scoje mjesto navijaj a neka pobjedi bolji...sretnoMortemHz je napisao/la:Sve je ok , i ja sam za to da stadion bude krcat, plati kartu i uzivas, samo sam te ispravio u nekim stvarima koje nisu istina. A i da se da toliko pa ispunili bi citav sjever, **** spicu od 5.000 ljudi na vrlo malom prostoru, ne bude spica ni kad bude 3.000 ljudi, vjeruj mi. Bilo bi da je dvije milje ko sto i bude, ovo sve iznad je previse i lose bude, pa ljudi zapinju za mene kad prolaze..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uzmite te karte i sa njima obrisite, znas ves sta.Sandokan87 je napisao/la:Izvinjavam se pravim navijacima sarajeva al ovaj sto navodi da ce karta biti 20 km LAZE. Karta ce biti koliko bude i nasim navijacima na sjeveru a to jeste 10 km, što recimo nije slucaj na kosevu kada se igra derbi jer mi jug placamo 10 km a vi sjever 3 i 5 ko nije clan! Druga stvar dobit cete duplo vise karata nego sto se.u medijima spekulise, ali necete imati komfort i luksuz kakav ste mogli imati zahvaljujuci proslom derbiju na grbavici kada.je sve na terenu bilo manje vazno od vaseg lomlje ja i paljenja tribine! Mogli su manijaci vratiti istom mjerom par mjeseci nakon tog derbij ali nisu. Zapitajte se sami da li nam i jednima i drugima treba derbi s jasnim ciljem da se demolira stadion bio to grbavica ili kosevo. Pozdrav!zlo87 je napisao/la:Ne zna se hoce li Hz na derbi jos, cijena za sjever ce mozda biti 20KM, tako da ce se mozda bojkotovat
Ne zelimo vise pricati o broju karata, nego o broju stolica.
-
- Kontakt:
Ma zatvorit jug nema price . 20 km zapad bujrum . vise nego korektno s nase strane kad se uzme kako oni nas tretiraju .
- PitarBordo
- Kontakt:
Na kraju krajeva možemo mi ovdje iznositi negodovanje i/ili prijedloge kako da se odradi domaća na derbiju, ali gotovo sam ubjeđen da to neće imati nikakav uticaj na naš "odbor" direktora.
Samo Saraj'vo.
Boje se misevi iz zeljine uprave da horde ne prekucaju manijake na derbiju zato i daju tako malo ulaznica. A nasi nek njima daju jug i citav zapad malo im je bilo ovo do sad 

Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 11 apr 2017, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
upravu si brate.gostujuca je tekma.al ono sto je nekad bilo normalno saf **** dole smeta.samo kulturno uzvratiti istom.mjerom ako vec seremo derbiMortemHz je napisao/la:Jbg gostujes, nemas ti tu sad puno nekih prava, jedino sto je sarajevski derbi ali vidis da su plavi prljavi, zao mi je ako dođe do ovakve odluke jer cemo onda definitivno izgubiti, nisu to dzaba uradili ovi iz prigradskog kluba.Napoli je napisao/la:Da li uprava misli da se očituje povodom ove smijesne odluke
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Zato ce nase pi cke da odgovore na ovo sa smanjejem cjene karte i plus im pola istoka treba dat jos malo im jeesprit24 je napisao/la:Boje se misevi iz zeljine uprave da horde ne prekucaju manijake na derbiju zato i daju tako malo ulaznica. A nasi nek njima daju jug i citav zapad malo im je bilo ovo do sad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A jbg..baboatif je napisao/la:upravu si brate.gostujuca je tekma.al ono sto je nekad bilo normalno saf **** dole smeta.samo kulturno uzvratiti istom.mjerom ako vec seremo derbiMortemHz je napisao/la:Jbg gostujes, nemas ti tu sad puno nekih prava, jedino sto je sarajevski derbi ali vidis da su plavi prljavi, zao mi je ako dođe do ovakve odluke jer cemo onda definitivno izgubiti, nisu to dzaba uradili ovi iz prigradskog kluba.Napoli je napisao/la:Da li uprava misli da se očituje povodom ove smijesne odluke
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Ma **** gurbete,sutra svi na Kosevo.
Ne zelimo isti broj karata!!!Sandokan87 je napisao/la:Ko ba podrzava? Dobit cete onoliko koliko dobijete uvijek karata i to sam ubjedjen 100%. A ako ovakvo vrijemw bude ko sto je trenutno sada u Sarajevu nagurat ce se vas 6000 u zdenku i zahvaljivati toj ciganini od nase uprave na komfortu i tjeskobi koja vas je snasla sa keovom iznad glave dok svi mi kisnemo a rasipamo se od komfora.Lakoste je napisao/la:Nema on meni sta pricati o cetnicima. Direktno sam na svojoj kozi osjetio ko su cetnici gubljenjem clana porodice. Jesam napisao glupost vruce glave ali ovo sto radi uprava zeljeznicara je debilizam koji nema logicno objasnjenje. Jos kad vidis da im navijaci podrzavaju to i ismijavaju sarajevski derbi i njegovu car sta onda misliti o takvim ljudima? Ciganija obicna.
Zelimo karata koliko ima i stolica!!!
Zelimo 2000 stolica!!!
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 apr 2017, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SA3C je napisao/la:Ma **** gurbete,sutra svi na Kosevo.

- PitarBordo
- Kontakt:
Ma moglo se to bolje organizovati, recimo moj san je da mi nekad dobijemo cijeli sjever kod kona, al eto pola sjevera bi bilo sasvim ok u ovim uslovima. Dobili su sad istok mogu se i oni organizovati da svi budu zadovoljni. I da naravno da sam protiv rusenja i paljenja kao na zadnjem derbiju kad su nasi poceli cupat stolice. Danas sutra cemo mi aBd imat svoj stadion pa nece biti svejedno kad neko bude to rusio. Najbolje rijesenje je da oni skinu stolice koje se nalaze na dijelu koji pripada nama i to je to.adodbr je napisao/la:Zato ce nase pi cke da odgovore na ovo sa smanjejem cjene karte i plus im pola istoka treba dat jos malo im jeesprit24 je napisao/la:Boje se misevi iz zeljine uprave da horde ne prekucaju manijake na derbiju zato i daju tako malo ulaznica. A nasi nek njima daju jug i citav zapad malo im je bilo ovo do sad
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Izgleda da su nasi na sastanku pokazali muda konacno!
- PitarBordo
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Izgleda da su nasi na sastanku pokazali muda konacno!

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Samo Saraj'vo.
nikad nisu važile....ponekad puste na početku kupa na članske da se uđe....PitarBordo je napisao/la:Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
VazePitarBordo je napisao/la:Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], n0dix, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, rimljanin90 i 46 gostiju.