FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkoo » 05 feb 2016, 20:58

jovanmaksimovic je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Da se ja nesto pitam naplacivao bi upotrebu wc-a, radi održavanja, sa simbolicnom cijenom od 1 KM..
koliko bi kostalo da unutra placem? :D
Previse slusas Riblju Corbu :mrgreen:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 feb 2016, 20:58

Ipee je napisao/la:Neko je tražio

slika
Zadnja izmjena: club21, dana/u 25 apr 2016, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 feb 2016, 21:00

Koliko bi kostao, od oka, ovaj tip stadiona sto je ipe postavio?

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 feb 2016, 21:02

Otprilike 5-6 mil po tribini .
Zadnja izmjena: club21, dana/u 25 apr 2016, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 feb 2016, 21:03

club21 je napisao/la:
Ipee je napisao/la:Neko je tražio

slika
:o :o :o docekat cemo ovo ako Bog da.
ja ne bi mjenjao jug jer bi to zaista previse kostalo, zapad i istok bi napravio kao sjever, a jug ostavio nakav kakav jest, sto zbog istorije i znacaja za navijace... samo ga natkriti a tako dobija mocan izgled...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 05 feb 2016, 21:06

Ako je Rujevica Rijeku koštala oko 19 miliona €, nas bi izašlo 10 mil. više (lupam, da ne bude sad..)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 feb 2016, 21:08

a zašto? svi su troškovi manji kod nas nego u hrvatskoj. a hajd' stisni pa sad nešto zavrni...

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 05 feb 2016, 21:09

ChWilla je napisao/la:a zašto? svi su troškovi manji kod nas nego u hrvatskoj. a hajd' stisni pa sad nešto zavrni...
ma vodio sam se logikom da imaju manji kapacitet, a msm da su samo dvije tribine uradjene
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 feb 2016, 21:10

jaludovolimte je napisao/la:Ako je Rujevica Rijeku koštala oko 19 miliona €, nas bi izašlo 10 mil. više (lupam, da ne bude sad..)
Cijeli komplex je kostao toliko zemljiste, 5-6 terena, stadion popratni objekti znaci sve iz nova.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 feb 2016, 21:12

može se uraditi iz temelja novi stadion, po uefa standardima za milion eura po hiljadu mjesta. oni su baš, baš napucavali, a cijene svega su dosta veće nego kod nas.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 feb 2016, 21:15

cuj led display a nemamo ni za vode, koga vi farbate ????
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 05 feb 2016, 21:19

Pozdrav od jednog davno banovanog. Mrzim aldina, na pitare alergican, u Zelju zaljubljen!

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 05 feb 2016, 21:43

nofle je napisao/la:Pozdrav od jednog davno banovanog. Mrzim aldina, na pitare alergican, u Zelju zaljubljen!
Nas si onda :D

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 05 feb 2016, 21:45

Vas sam bio i prije 4-5 godina i sad sam valjda. :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 feb 2016, 21:51

Tryg je napisao/la:
nofle je napisao/la:Pozdrav od jednog davno banovanog. Mrzim aldina, na pitare alergican, u Zelju zaljubljen!
Nas si onda :D
Špijun garant. :kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 feb 2016, 21:51

PlavaPorodica je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/adebayo- ... /32798#ath

Upravo ovo je moja želja!!!!
:urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 feb 2016, 21:56

ribar ? :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 05 feb 2016, 21:58

Okolele je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:uvijek je drug aldin tu, zar niste skontali koji je?
Juznoamerikanac..
Aldin je jedna čudnovata biljka..Nakon prve prosto proširene rečenice mu maska spa'ne, tako da se ne moramo brinuti plaho..
Željezničar za život cijeli !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 05 feb 2016, 21:59

Dvadesetpetogodišnji Miroslav Stevanović jedno je od najvećih pojačanja koje je Željezničar doveo tokom zimskog prelaznog roka. Bivši reprezentativac BiH je u razgovoru govorio o prvim utiscima o novoj sredini, pripremama za novu sezonu i proljetnom dijelu sezone od kojeg navijači Plavih imaju velika očekivanja.
Stevanović je u januaru raskinuo ugovor s grčkim Ergotelisom, a prošle sedmice je potpisao ugovor sa Željezničarom. Fokusiran je na što bolju pripremu i privikavanje na ekipu.

"S ekipom sam već nekoliko dana, nedostajao mi je ovaj ritam i rad sa saigračima. Nakon što sam napustio Ergotelis, trenirao sam individualno, a-li to nije isto. Pokušavam uhvatiti ritam ostatka ekipe što se tiče fizičke spreme. Nadam se da će biti bolje iz dana u dan", izjavio je Stevanović.

Ekipa ga je dobro prihvatila, zbog čega je izuzetno zadovoljan i sretan.

"Uklopio sam se dobro, momci se zaista trude. Sve je kako treba, zadovoljan sam i zahvalan svima u klubu", rekao je dvadesetpetogodišnji krilni nogometaš Željezničara.

Plavi su se pripremali u Sarajevu i Međugorju, a sada ih čekaju pripreme u Antaliji. Već se razmišlja o prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva i utakmici protiv Širokog Brijega.

"Dosta dobro radimo na pripremama, ima dosta novih igrača i trudimo se da se uigramo, da usvojimo ideje trenera. Sve ide svojim tokom i vjerujem da ćemo biti spremni za početak proljetnog dijela sezone i utakmicu sa Širokim Brijegom. Što se mene tiče, nedostaje mi fizičke spreme, ali ću napredovati zajedno s ekipom", kazao je Stevanović.

Njemu je dobro poznata atmosfera koju prave navijači Željezničara na stadionu Grbavica.

"Igrao sam protiv Željezničara, poznata mi je atmosfera koju prave navijači na Grbavici. Volio bih da se vrati atmosfera kakava je bila u godinama kad su se osvajale titule. Nadamo se da ćemo svojim igrama privući navijače. Ekipi dosta znači podrška navijača, pa i kada se radi o prijateljskoj utakmici, kao što je utakmica protiv Viteza", istakao je novi igrač tima iz Doline ćupova.

Upravo navijači mnogo očekuju od svojih ljubimaca na proljeće, posebno zbog većeg broja kvalitetnih pojačanja.

"Rano je prognozirati. Najbitnije je da se spremimo i radimo, vidjet ćemo za šta će to biti dovoljno", dodao je Stevanović.

On je 2013. godine napravio veliki transfer kada je iz Vojvodine prešao u Sevillu. Međutim, nije se snašao, posuđivan je Elcheu i Alavesu, a onda je napustio Španiju. Prije grčkog Ergotelisa je bio član mađarskog Gyora.

"Mnogo je razloga zbog kojih nisam ostao u Španiji, mogli bismo dugo pričati o razlozima i argumentima. Ostavio sam sve to iza sebe, sada sam u Želji i to je jedino bitno", jasan je bio naš sagovornik.

Miroslav je prošao sve selekcije nogometne reprezentacije BiH, dok je za A tim odigrao deset utakmica i postigao jedan gol. Ipak, sada mu je prioritet isključivo klub.

"Ne razmišljam zasad o reprezentaciji, bitno mi je samo da dobro igram u Želji", završio je Stevanović.
FORZA ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.