Previse slusas Riblju Corbujovanmaksimovic je napisao/la:koliko bi kostalo da unutra placem?Brkoo je napisao/la:Da se ja nesto pitam naplacivao bi upotrebu wc-a, radi održavanja, sa simbolicnom cijenom od 1 KM..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Previse slusas Riblju Corbujovanmaksimovic je napisao/la:koliko bi kostalo da unutra placem?Brkoo je napisao/la:Da se ja nesto pitam naplacivao bi upotrebu wc-a, radi održavanja, sa simbolicnom cijenom od 1 KM..
Ipee je napisao/la:Neko je tražio
ja ne bi mjenjao jug jer bi to zaista previse kostalo, zapad i istok bi napravio kao sjever, a jug ostavio nakav kakav jest, sto zbog istorije i znacaja za navijace... samo ga natkriti a tako dobija mocan izgled...club21 je napisao/la:Ipee je napisao/la:Neko je tražio
![]()
![]()
docekat cemo ovo ako Bog da.
ma vodio sam se logikom da imaju manji kapacitet, a msm da su samo dvije tribine uradjeneChWilla je napisao/la:a zašto? svi su troškovi manji kod nas nego u hrvatskoj. a hajd' stisni pa sad nešto zavrni...
Cijeli komplex je kostao toliko zemljiste, 5-6 terena, stadion popratni objekti znaci sve iz nova.jaludovolimte je napisao/la:Ako je Rujevica Rijeku koštala oko 19 miliona €, nas bi izašlo 10 mil. više (lupam, da ne bude sad..)
Nas si ondanofle je napisao/la:Pozdrav od jednog davno banovanog. Mrzim aldina, na pitare alergican, u Zelju zaljubljen!
Špijun garant.Tryg je napisao/la:Nas si ondanofle je napisao/la:Pozdrav od jednog davno banovanog. Mrzim aldina, na pitare alergican, u Zelju zaljubljen!
PlavaPorodica je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/adebayo- ... /32798#ath
Upravo ovo je moja želja!!!!
ribar ?nofle je napisao/la:Pozdrav od jednog davno banovanog. Mrzim aldina, na pitare alergican, u Zelju zaljubljen!
Aldin je jedna čudnovata biljka..Nakon prve prosto proširene rečenice mu maska spa'ne, tako da se ne moramo brinuti plaho..Okolele je napisao/la:Juznoamerikanac..ChWilla je napisao/la:uvijek je drug aldin tu, zar niste skontali koji je?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.